Marek Langhamer

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 892
Entinen ja nykyinen seura kärki ja jumbo.

Näin käy kun raha puhuu. Ennakkoon lienee ollut selvää, että nykyseurassaan Langhamer ei tulisi voittamaan mitään.

Lahden toiselta puolen tarjottiin paljon enemmän kuin täällä, mutta mielenkiintoista olisi tietää kuinka paljon enemmän? Missä luvuissa rahan ja menestymisen merkitys kohtaavat?
Marek tuli meille koska tavoitteena oli vielä NHL. Tuo ei toteutunut niin aika normaalia että lähdetään hakemaan sitä rahaa sitten muualta.
 
Viimeksi muokattu:

punakone

Luottopelaaja
Viestejä
1 886
Yksityiskohtia tuntematta vähän kuulostaa, että joku verokonsultti on saanut väläyksen ja näitä setvitään vielä oikeussaleissa. Ei olisi eka kerta Ruotsissa, kysykää vaikka Raipelta.
Eihän Raipe sinne mitään sopimusta tehnyt vaan agentti Don Baizley..Muut jotka hoitivat samanlailla verotuksen maksoivat jälkiverot paisti Malmö..
 

Reborn Lynx

Luottopelaaja
Viestejä
1 117
Toisaalta Gunnarsson on nyt pelannut sellaisella tasolla, että hänet uskaltaisi varmasti kiinnittää, jos kaveri vaan haluaa täällä jatkaa. Siten meillä olisi jo hyvissä ajoin sopimus ykkösveskariksi kelpaavan kaverin kanssa, ja voitaisiin rauhassa odotella Langhamerin tilannetta.
Ja kun Langhamer halus ottaa Gunnarssonin autiolle saarellekin mukaan, niin tämä olisi ihan täydellinen pari.


Taas mennään.

Parikka pääsi yllättämään vastauksellaan ja sitä luonnollisesti Raiskiokin hämmästeli. Voiko suhde huonosti? Nähdään videolla myös poikkeuksellisen iloinen kapteeni.

Nämä on kyllä hauskoja pätkiä.
 

8pakki

Rivipelaaja
Viestejä
15
Marek tuli meille koska tavoitteena oli vielä NHL. Tuo ei toteutunut niin aika normaalia että lähdetään hakemaan sitä rahaa sitten muualta.
Tämäpä juuri. Ei ollut mitään syytä enää jäädä Ilvekseen kun ei aidosti Ilveksessä lopulta ollut rahkeita tapella mestaruudestakaan.

Ruotsissa nettoaa ensinnäkin huomattavasti enemmän ja mikä vielä rahaakin suurempi asia on pelillinen taso, joka on rajan toisella puolen huomattavasti korkeampi. Jos olisi jäänyt vieläkin ilvekseen ura olisi polkenut paikallaan ja mahdollisia huippuvuosia Euroopan huippusarjoissa olisi jäänut ulosmittaamatta.

Ja se mitä tulee sarjajumbo puheisiin on täysin turhaa. Oskarshamn on ollut viimevuodet kirkkaasti pudotuspelijoukkue ja ennen sitäkin keskikastissa.
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 405
Ei oo häävisti tänään Langhamer pelaillut.

IMG_6801.png
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 991
Kohta saadaan suhteellisen hyvään hintaan mies takaisin meille. En sano että olisi pätkääkään huonontunut, mutta hintalappu on laskenut.
Nyt Tillu hyvää tarjousta pöytään ja kotiutetaan oma miehemme. Tänne hän kuuluu ja varmaan jo kaipaakin.
 

Jekimovs

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
105
Ei oo kaudet veljiä, sanovat. Toivotaan, että lihavampi lompakko kääntää tämän kokemuksensa positiiviseksi.
 

Liitteet

  • CBADF0B2-5C20-4C76-9CB6-86DBA4EBF095.jpeg
    CBADF0B2-5C20-4C76-9CB6-86DBA4EBF095.jpeg
    204,9 KB · kertaa luettu: 237

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 325
Suoraan Ilves voisi tarjota 3v lapun, pääsee Korhosen kouluun ja turvalliseen Ilvesperheeseen kasaan itseänsä. Tuskin MArek tuola loppukautta on.
 
Ylös