Les Lancaster

IpAholic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
809
Vaikka Les heikohkosti pitkään pelasikin ennen loukkia niin loukin aikana on kyllä ikävä tullut. Pistemäärä vähentynyt ymmärrettävistä syistä; tippui kakkos yvhen joka pelaa noin 45sek/yv, Joken koohotuskiekko vaihtunut Pendon kiekkoon jossa ei niin paljoa , jopa valitettavasti, erioikeuksia anneta. On edelleen kova pelimies.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 151
Kertonee, että ollut hänen työtehtävänsä tänään. Arvostanee silti Ilves-yhteisöä.
Käsitin että meni spontaanisti. Sitähän emme tiedä tarkalleen; kaikki kuitenkin varmaan ovat ottelun jälkeen Meet & Greetissä työtehtävissä.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 457
Toivottavasti Les palaa itseluottamusta uhkuen, kun on sen aika. Ihmisenä on kuitenkin ihan ykköslaatua. Varmasti tekee meille vielä isoja juttuja tänä vuonna - viime vuoden painepelissä teki ne kaksi maalia, jotka eivät unohdu!

Tästä tuli kyllä hyvälle tuulelle:
IMG_3917.jpeg
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 511
Olen edelleen 100%varma että tämän miehen tarina Ilveksen historiassa ei ole vielä loppuun kirjoitettu. Tulee vielä. Oikealla, tärkeellä hetkellä. Ottakaa talteen.
Ei Ilveksen pakisto niin hyvä sentään ole etteikö hän rotaatioon vähintään mahdu. Ei näitä offensiivisia pakkeja ole kuitenkaan liikaa. Se onko hän seiskapakki vai mitä, sen päättää valmennus, mutta antaa nyt toipua.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 332
Kyllä, juuri tuossa muutama viesti sitten puhuttiin lääkärin antamasta mahdollisesta peliluvasta.

Loukkaantuminen on tuotu esiin myös haastatteluissa sekä se, että toipuminen otti takapakkia. Mietin lähinnä tarkempaa loukkaantumisen syytä, mutta yksityisasioitahan terveystiedot tietysti ovat.
 
Ylös