Leo Lööf

SaulBrother

Luottopelaaja
Viestejä
1 593

Lööf on 19-vuotias lupaava puolustaja, joka on käynyt läpi Färjestadin ikäkausijoukkueet. Päättyneellä kaudella nuori puolustaja haki kokemusta miesten peleistä pelaamalla Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyEttanissa tehokkaan kauden. Lööf on St. Louis Bluesin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2020.

– Lööfiltä saamme hyvää fyysistä kahdensuunnan pelaamista. Kun hän saa vielä lisää voimaa ja fysiikkaa niin häntä vastaan ei ole mukava pelata, luonnehtii uutta pelaajaa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.


 
Viimeksi muokattu:

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Jos lähinnä vain voimasta kyse niin se pitäisi olla helppo ruksata. Uskon hänen yllättävän positiivisesti seuraavalla kaudella
 

#68

Luottopelaaja
Viestejä
2 758
Jotenkin veikkaan, että Myrrä kokeilee Ruotsalaisia samassa parissa ainakin alkuun.
Hatakka ja Parikka saman ikäisinä pelanneet liigaa jo kelpo otteilla. Kyllä tässä potentiaalia on sama tehdä.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 685
Pidän tästä hankinnasta monessakin eri mielessä. Ensinnäkin tässä on samaa kieltä puhuvaa seuraa Johanssonille, minkä merkitystä viihtyvyyteen ei ikinä voi aliarvoida. Toisekseen ei millään ole kallis, mutta ei myöskään enäää ihan poikanen, joten löytyy sekä raameja, että intoa.

Parhaimmillaan kehittyy ihan validiksi liigapakiksi jo ensi kauden aikana. Huonoimmillaankin tarjoaa laajuutta, ja tuo nälkäisen nuoren kilpailijan, mitä ei tällä hetkellä omista junnuista löydy.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 831
Sen verran luottoa Ilveksen nykypäivän tekemiseen, että Lööf tulee olemaan todella positiivinen yllätys monelle ensi kaudella!
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 161
Lähtökohtaisesti aiempien näyttöjen perusteella kisaa peliajasta Airolan ja Salmelan kanssa. Kaikki tästä ylöspäin on plussaa
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
2 666
Kun tuota Lööfin naamaa katselee kypärä päällä Team Launch -sivustolla, niin tulee väistämättä mieleen
että onko Atte Pentikäinen käynyt nuorena miehenä Ruotsissa....
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
Leo Lööfille kakkossyöttö Ruotsin U20 ainoaan maaliin USA:n Whitea vastaan. USA voitti ottelun 1-4. Huomenna uusiksi USA:n toista joukkuetta vastaan.
 

Cream

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
718
Täysin päinvastaiset ajatukset.

Kolmas erä jäi pitkälti näkemättä, mutta muuten positiivinen ylläri.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 514
Ekan pelin perusteella ei ole mitään käyttöä liigapeleissä.

Kooveeseen, Vaihtaisin jopa Matias Matinpaloon.
Arka, väärin lukee peliä ja ei ole edes agressiivinen.
Eka peli joten antaa näytää vielä kun nuori poika on.
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 514
Samaa mieltä. Oli positiivinen yllätys. Kyllä siellä muutkin parikolme harhasyöttöä antoivat.

Tässä nähdään miten erilailla kohtaa tiettyjen ihmisten odotukset ja esitykset. Eli jääkiekossa on vaikea löytää absoluuttista totuutta onko joku pelaaja hyvä vai huono.
Mutta Leo varmasti vielä parantaakin!!!
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 711
Mielestäni Lööf pelasi hyvin myös. Toki näkyvö oli se missä päästi kahvaran läpiajoon mutta muuten ihan mallikas peli
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 399
Kovin lyhyt otanta yksi harkkapeli, vielä ihan eka. Eli se jossa sattuu kämmejä ja paketti on vielä osin sekaisin. Miehen sopparin julkistuksessa muistaakseni Koskela eriksiin painotti miehen valmiutta fyysiseen peliin. Sitä näky yhtä vähän, kuin Grewellä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 298
Uusiin kuvioihin siirtyminen ottaa aikaa kokeneiltakin pelaajilta. Jos alkaa pelata tammikuussa hyvin niin on ollut nopea sopeutuminen. Näissä tapauksissa vaaditaan malttia.
 

The Contortionist

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
478
Aina se on kiva ajatella positiivisesti mutta niin usein nää hommat näkee jo ekan harkkapelin perusteella. Hyvä jos Kooveehen mahtuu.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 497
Lööf jäänyt pienelle huomiolle, mutta tämähän vaikuttaa tosi lupaavalta pakilta. Tasapainoinen esitys viimeisissä harjoituspeleissä ja Tepsiä vastaan. Hyvä syöttämään, sijoittuu puolustuspäässä hyvin, liike kunnossa. Uskaltaako edes sanoa, mutta joutui jopa paikkailemaan Elorinnettä, kun roolien pitäisi olla toisinpäin. Ei uskoisi, että kyseessä on vasta 19-vuotias juniori.

Mielellään saisi lunastaa tuon option ajoissa ja lyödä päälle pahvia ainakin kaudelle 23-24 asti. Sen jälkeen voikin olla mahdoton pideltävä enää. Voimaa vuosi vuodelta lisää ja tästä kasvaa erinomainen allround-pakki.

Jos meillä jossain vaiheessa on tilanne, että kaikki pakit on ehjinä ja Hatakkakin rosterissa, niin Lööf varmasti löytää itsensä Kooveesta. Mutta sekin on kuin laittaisi rahaa pankkiin, pääsee siellä isoille minuuteille. Tällä hetkellä ei kylmää yhtään iskeä tätä poikaa kehiin.
 
Ylös