• Moro! Perinteinen Ilvesfoorumin kevätveikkaus järjestetään nyt jo kuudetta kertaa. Suuren suosion saavuttanut veikkaus järjestetään omassa osiossaan täällä. Kaikki joukolla mukaan, ja veikkausonnea!

Leo Lööf

Koikkaaja

Luottopelaaja
Viestejä
1 349

Lööf on 19-vuotias lupaava puolustaja, joka on käynyt läpi Färjestadin ikäkausijoukkueet. Päättyneellä kaudella nuori puolustaja haki kokemusta miesten peleistä pelaamalla Ruotsin kolmanneksi korkeimmalla sarjatasolla HockeyEttanissa tehokkaan kauden. Lööf on St. Louis Bluesin kolmannen kierroksen varaus vuodelta 2020.

– Lööfiltä saamme hyvää fyysistä kahdensuunnan pelaamista. Kun hän saa vielä lisää voimaa ja fysiikkaa niin häntä vastaan ei ole mukava pelata, luonnehtii uutta pelaajaa Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela.


 
Viimeksi muokattu:

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
1 013
Jos lähinnä vain voimasta kyse niin se pitäisi olla helppo ruksata. Uskon hänen yllättävän positiivisesti seuraavalla kaudella
 

#68

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
806
Jotenkin veikkaan, että Myrrä kokeilee Ruotsalaisia samassa parissa ainakin alkuun.
Hatakka ja Parikka saman ikäisinä pelanneet liigaa jo kelpo otteilla. Kyllä tässä potentiaalia on sama tehdä.
 

Blackwolf

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
739
Pidän tästä hankinnasta monessakin eri mielessä. Ensinnäkin tässä on samaa kieltä puhuvaa seuraa Johanssonille, minkä merkitystä viihtyvyyteen ei ikinä voi aliarvoida. Toisekseen ei millään ole kallis, mutta ei myöskään enäää ihan poikanen, joten löytyy sekä raameja, että intoa.

Parhaimmillaan kehittyy ihan validiksi liigapakiksi jo ensi kauden aikana. Huonoimmillaankin tarjoaa laajuutta, ja tuo nälkäisen nuoren kilpailijan, mitä ei tällä hetkellä omista junnuista löydy.
 

Puujalka

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
181
Sen verran luottoa Ilveksen nykypäivän tekemiseen, että Lööf tulee olemaan todella positiivinen yllätys monelle ensi kaudella!
 

El Reino

Luottopelaaja
Viestejä
6 198
Lähtökohtaisesti aiempien näyttöjen perusteella kisaa peliajasta Airolan ja Salmelan kanssa. Kaikki tästä ylöspäin on plussaa
 

Pika1

Luottopelaaja
Viestejä
1 149
Kun tuota Lööfin naamaa katselee kypärä päällä Team Launch -sivustolla, niin tulee väistämättä mieleen
että onko Atte Pentikäinen käynyt nuorena miehenä Ruotsissa....
 
Ylös