Lahden Pelicans

Singaali

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
173
Ihan vastaavaa viljaa siis kuin muullakin keskikastilla. Tuolla materiaalilla sijoitus voi olla ihan mitä tahansa haarukalla 6.-13.

Ja jos nyt Kokkonen, Nikkanen ja Kivenmäki päätyisivät oikeasti kauden päätteeksi Pelicansiin, niin mikäänhän ei takaa, että nuo kaikki Lahdessa kuitenkaan syksyllä nähtäisiin. Tälle kolmikolle saattaa olla kysyntää jo Suomen rajojen ulkopuolellakin.
Tietääkseni nimet on paperis.. Urheilutoimenjohtajakin sanonut että on 15-sopimusta ensi kaudelle. Eli varma juttu.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 665

Singaali

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
173
Rahan lisäksi hyvää PR:ää Pelsuille. Bottas on erittäin fiksu kaveri ja pysyy varmasti kaukana negatiivisista otsikoista.
Lahdessa on ollu huhua et Pasi nurminen myis osake-enemmistönsä. Vankila tuomion takia sekä ettei sponsorit lähde kyseisen casen takia. Näyttää nyt siltä et Valtteri Bottas ostaa Nurmisen osakkeet ja pelsun Pääomistajaksi Vaihtuu BOTTAS 300milj omaisuudella.
 

#13

Luottopelaaja
Viestejä
3 024
Missä meidän ilvesfani Räikkönen rahoineen luuraa (faniustarina täältä foorumilta sjöblomin ajoilta muistaakseni) ... Vois vähä nokittaa pottas-pelsuja. Antais vaikka ne takin taskuihin jääneet ja sohvatyynyjen välistä löytyvät miljoonat nyt alkuun.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 303
Onneks on sen verran neiti koko Bottas, ikuknen kakkonen.

Ei Suomesta ihan bussilasteittain löydy kuskeja, jotka ovat ylipäätään päässeet podiumille. Se, että häviää lajin kautta aikain kovimpiin ratin kääntäjiin kuuluvalle ja tallin selkeän ykköskuskin asemaa nauttivalle Sir Hamiltonille, johtaa vähän liiaksi dissaukseen.
 

Singaali

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
173
Pelsuilla on kyllä kovat taustavoimat. Ilvekselläkin on/oli rahamiehiä jonoksi asti ...
Bottas on kyllä sen verran kova imagovaltti, että hänestä on muutakin hyötyä kuin pelkkä kassaan kannettu rahasäkki.
Ihmettelen että nyt Muilla seuranfaneil menee tunteisii kun Rupuköyhästä seurasta tulee HIFK 2.0.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 272
Ei vaan Euroopan parhaita pelaajia palkkaava. Esim Ryan Lasch,Komarov,Björninen khl uran jälkee jne.
Älä nyt vielä liikaa innostu. Tuollaisen siivun ostaminen Pelicansista oli Bottakselle sama, kuin tavalliselle ihmiselle partiolaisten joulukalenterin ostaminen. Pikkusumma ja meni hyvään tarkoitukseen. Ei välttämättä kerro suuremmista intresseistä.

Vaikka Pelicansiin pumpattaisiin fyrkkaa sisälle kunnolla, niin toivottavasti (Pelsujen kannalta) he eivät lähde tuolle vanhojen kehäraakkien roudaamisen tielle, vaan kehittävät toimivan pelaajapolun, jota täydentävät nappihankinnoilla
 
Ylös