LA 8.4.2023 | Ilves - Pelicans | 4. Semifinaali

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
870
Pahoittelut V-sanan käytöstä, sen verran alkoholin ja tunteiden sekamelskaa areenalla elin, että en edes muista mitä tuli kirjoitettua. Eteenpäin.

Se videotarkistus oli kyllä erikoinen. Kaikista kuvakulmista oli täysin mahdotonta nähdä kiekon olevan maalissa. Siellähän se saattoi patjan alla ollakkin, mutta live olis ollu livee. Noh loppu hyvin, kaikki hyvin. Tiistaina jatketaan!
 

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 944
Oli kyllä toi Jokipakan hento tuuppaus kun jostain hidastetusta elokuvasta :D Toivottavasti Jämsen pärjää pelkällä buranalla
Jämsenillä jääny ”sometähteys” päälle.. harmi että on tainnut kaikki profiilinsa poistaa. Mutta siis kokenut kameran edessä esiintyjä on kyseessä.

Tohon vois kyllä joku puuttua. Olen reissussa enkä ole nyt pelejä nähnyt kuin koosteet, eli en tiedä onko toi hyppiminen mihinkään edennyt ekasta pelistä.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 680
Mä en ymmärrä, kun eletään älykiekkoaikaa, niin eikö siihen siruun voida koodata signaali, joka ilmoittaa maaliviivan ylittämisen? Loppuin ylenpalttiset telkkarintuijottelut, kun kiekosta saataisiin heti faktaa pöytään. Ei tarvis enää arvuutella oliko se maali vai ei. Ja en ole insinööri, mutta voin vilkaista.
Muistan lukeneeni että siinä olisi jonkunmoinen virhemarginaali, (tyyliin muutaman sentin) minkä vuoksi ei voida hyödyntää maalitilanteissa, ainakaan vielä.
 

Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
Sinne jään sisään voisi laittaa kameran maaliviivalle, meneehän raksilassakin sähköjohtoa jäässä. Puolileikillään sanon tän, mutta ei tollaista videon kelausta enää nykyaikana kannata tehdä, kun ei niistä koskaan nää mitään muuta kuin molarin vehkeet.
 

Forzarossoneri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
808

”Ilveksen puolustajan Dominik Masinin maila näytti osuvan Jämseniä kasvoihin, ja Jämsen reagoi osumaan suurieleisesti. Masin tulistui tästä ja tuuppi Jämseniä vielä jäähyvihellyksen jälkeen.

– Maila osui ihan kunnolla. Huulesta tuli vähän verta, kun syljin. En tiedä mitä ne itkivät. Ei se mihinkään pelkkään kypärään osunut, Jämsen sanoi.

Ilveksen kannattajat ja Ilveksen vaihtopenkki protestoivat jäähytuomiota kovaan ääneen. Jämsen sai lehtereiltä niskaansa viiltävän buuaus- ja vihellyskonsertin.

Pelicansin komeetta kuuli kipakkaa palautetta myös ottelun jälkeen.

– Sain kuulla vielä pelin loputtua, että lopeta se filmaaminen sun muuta. Siinä oli vaikka kuinka monta naamaa antamassa palautetta. He näkivät sen totta kai eri tavalla kuin me.”

Hyvä että käydään
Mä en ymmärrä, kun eletään älykiekkoaikaa, niin eikö siihen siruun voida koodata signaali, joka ilmoittaa maaliviivan ylittämisen? Loppuin ylenpalttiset telkkarintuijottelut, kun kiekosta saataisiin heti faktaa pöytään. Ei tarvis enää arvuutella oliko se maali vai ei. Ja en ole insinööri, mutta voin vilkaista.

Niinpä, miksi ei?

Herää todellakin kysymys tietotekniikan ja muun hightechin Suomesta.
..tun pellet, ja viittii vielä syyttää Suomea filmaamisesta..

Kaikki aseet otettu käyttöön.
 

Raimo78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
696
Olipa ottelu, pitää ensin todeta että todella monet nimimerkit olivat jo 1.erätauolla ja 2.erässä otteluseurantaketjussa siirtämässä ajatuksia ensi kauteen. Luotetaan nyt vaan joukkueeseen ja ollaan kärsivällisiä, niin saadaan kalaa...

Tiivistetysti pelistä jäi seuraavat ajatukset:

* Malek loisti, oli varma ja yllätti kyllä meikäläisenkin erittäin positiivisesti

* Valmennus oli hereillä peluuttamisen kanssa, Konnan ketju pelasi syystä vähiten, ei vaan riitä nyt, onko loukkia vai mikä mättää? Ihan muutamia yksittäisiä hyviä vaihtoväläyksiä, mutta vastapainoksi omissa liemessä useasti, tänäänkin -1

* Rädyltä pari hyvää, röyhkeää haastonousua, joista toisesta jäähy, josta sitten 3-2

* Päivän parhaat: Masin (lähes 24"), Tiki, Mänty, Iksa, Malek

* 2.erän ekat 11" maaliin asti aivan karmeaa sontaa, jossa vastustaja olisi voinut pelin naulata. Tätä on syytä valmennuksen todella miettiä, miksi näin! Tiistaina on pelattava EHJÄ 60"

* Aivan hiuskarvan varassa oli tämä voitto. Sarja voisi hyvin olla myös 3-1 kaverille, niin oltiin hetkittäin kassalla.

* Muutama nimimerkki jo kirjoittelikin jossain ketjussa, että miten on mahdollista miesten hukkuvan omalla alueella nähdyn lailla, nimenomaan 2.aallon nousevat pelurit olivat tänäänkin useamman kerran täysin vapaina. Alas poljetaan aivan liikaa molarin syliin ja viivan jälkeen avautuu lentokenttä tilaa vastustajalle.

* ISO petraus on tehtävä tiistaille, mikäli halutaan voittaa! PAPP on suurin petraamisen kohde.

* Masinille 250k käteen ensi kaudesta, kiitos!
 

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
331
Hui mikä jännäri. Paikat särkee jo muutenkin vatsataudin jäljiltä, ettei tälläistä enää kaipaisi. Mutta olihan hieno kääntö 2. erän lopussa, ja punnerrus kolmannessa erässä ohi. Vähemmälläkin fanien terveysrasituksella voisi Ilves näitä ratkoa, ja ei pelata edes finaaleja. Vanha ei tahdo kestää :)

Malekista niin ylpeä, kerrankin sai paikan näyttää tosi tilanteessa ja niin poika näytti että homma on hallussa. Ei jännitä kuka vartioi seuraavassa. Ylpeästi eteenpäin kohti tiistaita tällä loppupuoliskon ilmeellä, nuori (tai nuorehko) Ilves!
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 404
Tässä hetki sitten kotiutunut reissusta takasin kotiin. Olipa huikea fiilis hallissa, käytiin läpi kaikki tunneskaalan asteikot.
Eka viisiminuuttinen, hirveä ralli päällä mutta ei mistään sisään.
Sitten melkein puolitoista erää vitutti lähes kaikki mitä kentällä tapahtui, tuomareiden suopeiden silmien alla.
Kunnes rävähtää Lesin kavennus, ai että, kuin deffan isku, taas on virtaa kintaissa!
Siinä vaiheessa usko palasi tekemiseen myös joukkueella.
Oli loppua kohti hyvä nousujohteinen peli.
Loppuun Lesin huikea pommi yv:llä, paidanrepimistuuletus! Perkele, tää on mun Ilves!
Pelin päätyttyä lahilaisilta jotain ämmäilyä ja asemien hakua, no tiistaina jatkuu.
En välttämättä ylläty jos menee seiskapeliin tämä sarja.
 
Ylös