LA 8.4.2023 | Ilves - Pelicans | 4. Semifinaali

Beast

Luottopelaaja
Viestejä
1 032
Tää Langhamerin yhtäkkinen tippuminen on kyllä huonoin yksittäinen asia mitä olisi voinut käydä. Ja tottakai se kävi.

Kyllä, juuri näin! Kaikista paskasin juttu kävi. Miten meillä on aina tällänen "tuuri"...
 

jäämies-70

Luottopelaaja
Viestejä
5 410
Odotukset varmaan samansuuntaiset kaikilla täällä. Haluan nähdä taistelevan Ilveksen, kovia ajoja maalille, kiekkoa sinne, ei taka-askelia, harmaalle alueelle menemistä siellä, hiero sitä vastustajan naamaa kun siihen on paikka.
Ja painetta tuomareille!
Mulla on vahva usko siihen, että tänään voitetaan!
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Olo on huolestunut, hermostunut. Torstaina pelipaikkaa kohti vaeltaessa mieli tuntui levolliselta ja toiveikkaalta. Päässä vain kysymys, millaisen eron sairaantuvalta kentälle komennetut tähtipelaajat hierovat.

Hieromisesta tulikin mieleen, että jos Ilves Lukon tavoin haluaisi laajentaa liiketoimiaan, oliskin juuri hierontapalvelut parhaiten soveluva ala. Hierotaan, hierotaan ja hierotaan vielä.

Mutta jos nyt kuitenkin joka toinen hierontanäytös muunnetaankin lujaksi laukaukseksi vaikka hieman tuonnempaakin ja tarvittaessa jatkotoimena Tikka ja muutamat muut tunkevat kiekon kaappiin!

Nyt on Pennasen aika näyttää, minkä vuoksi hänet on seuraan kiinnitetty. Hän on mestarivalmentaja. Ammennetaan tuolta pohjalta terästynyt taito, ratkaisevat liikkeet, tinkimätön tahto!

Lisäksi joku voisi kertoa Niemelälle vakuuttavaan sävyyn, että teillä on kehno porukka. Te ette yksinkertaisesti voi voittaa Ilvestä useampaan kertaan. Se on mahdotonta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 392
Tänään on kohtuu iso matsi, käytännössä pakkovoiton paikka. Toiveissa olisi että Ilveksen alun rynnistys realisoituisi tänään tulostaululla.
 

Pentti Annanen

Luottopelaaja
Viestejä
1 733
Siitä tulostettu juliste kopin seinälle ja jokainen rivi joukkueen muistiin. Altavastaaja Ilveksestä kirjoitettiin samaan sävyyn 2017 puolivälieräsarjassa. Silloin Tappara kesti ennakkosuosikin paineet ja marssi jatkoon. Nyt Ilves on samassa tilanteessa.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 835
Jos Malekilla joudutaan pelaamaan loput pelit, niin mielummin Pelsuilta turpaan kuin 4-0 naapureilta finaalissa turpaan. Annettaisiin aivan liikaa tasoitusta.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
6 050
Näyttää yleinen mielipide olevan, että Pelikaani jyrää Ilveksen ja marssii finaaliin.
Nyt Ilves, on aika näyttää, että mitä mieltä joukkue on asiasta!
 
Viimeksi muokattu:

Hašek27

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
291
Malek ei oo sysipaska tms. Mutta jos Malekilla voitetaan tänään, niin valtavasti nousee (ennestään) meidän näytöt Pelicans-sarjan voittamisen puolesta :)
 

Lippu liehuu näin

Luottopelaaja
Viestejä
1 031
Malek ei oo sysipaska tms. Mutta jos Malekilla voitetaan tänään, niin valtavasti nousee (ennestään) meidän näytöt Pelicans-sarjan voittamisen puolesta :)
No kyllä Malek on kakkosvahdeista alle keskivertoa, mutta samaa mieltä tuosta. Jos peli yhtään muistuttaa torstaita niin tuskin tulee toista tilastovirhettä
 
Ylös