Koronaviruksen vaikutus liigaan ja sen seuraamiseen

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 054
Eihän tuollainen olisi edes mikään mestaruus.
Ilves menee sääleistä jatkoon, koska voittaa Sportin jälkimmäisessä pelissä 3-1, hävisi ensimmäisen 1-2.
Juuri ennen Hifki-sarjan alkua he joutuvat luovuttamaan Koronan takia ja Ilves menee jatkoon.
Välierissä tulee vastaan Kärpät.. tai siis piti tulla.. Oulussa jyllää Korona pahimmillaan ja Kärpät eivät pysty pelaamaan.
Finaalisarjassa Lukko-Ilves, Lukko vie ensimmäisen pelin 5-1.. toinen peli Tampereella onkin tiukka ja Ilves häviää vasta jatkoajalla 2-3.
Sitten Lukkoon iskee Korona ja Ilves julistetaan mestariksi.
Kyllä pieni jee huuto tulisi, mutta ei tuo kyllä miltään menestykseltä tuntuisi. Ja tämä kaiketi on täysin mahdollinen skenaario.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 745
Joo. Joko mestaruus jaetaan niin että kaikki on mukana tai sitten ei jaeta ollenkaan. Ei tosiaan tuolla tavalla luovutusvoitolla tullut mestaruus tuntuisi miltään ja korkeintaan se pitäisi kirjata historian kirjoihin epävirallisena mestaruutena. Ei voi olla niin että mestaruuden "voittaa" se joukkue joka ei ole kolmen (tai neljän) kierroksen jälkeen paras vaan se joka pystyy parhaiten välttämään Koronan.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Ilvesläiset voisivat sentään puolustautus sillä, että vuonna 1944 muutama pommi esti joukkuetta voittamasta mestaruuden. Silloin force majeure oli Ilvestä vastaan, joten ehkä se nyt voisi olla tupsukorvien puolella.

Mutta vaikkei mikään joukkue joutuisikaan luovuttamaan koronan vuoksi, tilanne mestaruusjahdin osalta on mielestäni poikkeuksellisen herkullinen. Melkein mitä tahansa voi tapahtua, etenkin jos pelataan supistetut sarjat - sattuman merkityksen kasvaessa.

Heitän ennustuksen: saamme yllätysmestarin. HPK:n, jos se kampeaa itsensä play offseihin, mutta jos ei, niin sitten Ilveksen.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 241
Ilvesläiset voisivat sentään puolustautus sillä, että vuonna 1944 muutama pommi esti joukkuetta voittamasta mestaruuden. Silloin force majeure oli Ilvestä vastaan, joten ehkä se nyt voisi olla tupsukorvien puolella.

Tuon vuoden 1944 mestaruuden voisi oikeastaan myöntää Ilvekselle vaikka seuran 100-vuotisjuhlien kunniaksi. Futiksessahan kesken jääneistä kausista jaettiin silti mestaruudet. Ei tänne uusia mestaruuksiakaan näytä olevan tulossa.


Mitä koronaan tulee, niin ei kai tässä auta kuin toivoa, että pleijareissa ei tartuntoja tule. Naisten kiekossa kausi on jo finaalisarjaa vaille valmis ja sählyssäkin on välieräjoukkueet jo selvillä, eli ei se mikään automaatio ole, että playoffit menee mönkään.

Toisaalta juuri tulleen tiedon mukaan naisten lentopallon välierissä ottelusarjaansa 1-0 johtanut runkosarjavoittaja LP Kangasala on asetettu koronakaranteeniin ja sääntöjen mukaan sen pelit päättyvät saman tien. Toisaalta samalla logiikalla myös vastustaja tullaan asettamaan karanteeniin, eli muuttuiko toinen välieräsarja nyt finaalisarjaksi?
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 023
Uutisia tartuntapesäkkeistä, varsinkin nuorten henkilöiden keskuudessa, tulee lisääntyvissä määrin. On jo suorastaan ihme, jos Liiga pystytään viemään loppuun pudotuspeleineen. Joukkueet liikkuvat vielä ristiin rastiin ympäri Suomea, joten riski lisätartuntoihin vain kasvaa.
Toivotaan parasta mutta pelätään pahinta.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 360
Ensi kautta kohden, väki halliin.
 

ipa83

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
928
Ja U20 pudotuspelit aikaistetetaan, ilveksellä u20 kausi ohi, tulee kiire kohta liigan puolella käynnistää pudotuspelit.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 276
HIFK:n kohdalla näyttää nyt todella pahalta. Lähteeni mukaan todella monta pelaajaa sairastunut joukkueesta. Tarkkaa määrää en kerro. Lopun alkua.
 

TaikuriLuttinen

Luottopelaaja
Viestejä
4 025
Hrachovina se vain jatkaa, onneksi ei meidän pelaajilta tarvitse katsoa tällaista paskaa. "Media on virus, sano vain EI".

1616326006361.png
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 559

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 415
Onhan tuo kaikesta päätellen todella yksinkertainen ja sivistymätön juntti. Liigan vastenmielisin pelaaja. Onneksi pelaa tosiaan Tapparassa ja päin helvettiä.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 745
Viimeksi muokattu:

mindfcuk

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
580
Hrachovinan aivopierujen jälkeen oma arvostukseni Dostalia kohtaan vain nousee. Vaikka eihän näillä taida muuta yhteistä olla kuin kansallisuus. Taitaa olla Domi jo omien fanienkin silmissä enemmän taakka kuin suosikki.

Edit: HIFK ei selvinnyt säikähdyksellä – helsinkiläisjoukkueessa runsaasti koronatartuntoja

Jos HIFK tai Lukko tulee vielä Tapparaa vastaan, saattaa jonkinlaisia "vahinko"törmäyksiä olla luvassa

Joo, aika jäätävää käyttäytymistä. Vaikka itse olenkin vahvasti sitä mieltä, että henkilökohtaisille mielipiteille pitäisi suoda rauha, mutta tuo koronasalaliitto on kyllä vähän liikaa. Vaikka en sidokaan henkilökohtaisia mielipiteitä ihmisten edustamiin työnantajiin, kaikki eivät näin tee, joten yleisellä tasolla varmaankin tuntuu myös vaikutukset Tapparaan. Ihmettelen myös tuota käytöstä, varsinkin, kun omassa joukkueessakin on pakki ollut sivussa jo yli kuukauden ja Lukon valmentaja teholla melkein kuukauden. Erimielisyyksistä ja lempijoukkueista huolimatta ollaan kuitenkin kaikki samaa jääkiekkoyhteisöä, eikä tuollaista toivo kenellekään.

Mitä tarkoitat vahinkotörmäyksillä?
 
Ylös