KE 6.4.2022 | Ilves - Kärpät | 7. Puolivälierä

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 523
Tänään ratkaisee fokus, tärkeät aloitukset, jäähyjen määrä vs. ylivoiman taso ja toki maalivahtipeli. Toivottavasti Ilves saa jalkeille parhaan joukkueen. Enää ei tule reissua villiin sohjolaan (ellei Liiga niin yllättäen päätä), paras paikallaolijoista menee jatkoon. Kuhta joskus totesi Ilveksen pudotettuaan ettei viitsinyt jäädä kesälomalle kun sataa snögee, nyt Ilvekseltä samaa asennetta. Täällä on lunta maassa, kesäloma voi odottaa.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Tappara hävisi kahdesti finaalien game sevenin jatkoajalla putkeen. Eivät jääneet nekään ikuisiksi luusereiksi

Joo, muttei yhtään puolivälierää, siinä on vissi ero. Niinkuin sanoin, jos tänään voitetaan se on meitin mestaruus ja kaikki sen päälle iso plussaa.

Ilves ei ole ikinä voittanut yhtään paras 7 sarjaa, joten sen vitsauksen on tänään päätyttävä! Muuta vaihtoehtoa ei maailma tunne!
 

Bure10

Guest
Naapuripalstalla tiedetään että Haapala pelaa ja Iso-Mustajärvi on kanssa kokoonpanossa. Eiliseltä poissa siis Joni Ikonen sekä Colton Beck.
Beckin taso oli kyllä eilen luokkaa Adam Rockwood. Toki pelityyli hyvin erilainen, mutta kuitenkin. Ikonen oli puolestaan eilen etenkin aloituksissa hyvä ja täytti muutenkin paikkansa. Toivottavasti Iso-Mustajärveltä löytyisi jalkoja ja halua taklata. Maalinkin saa tehdä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
GAME 7, Taivas tai Helvetti!

1. Haapala-Kontiola-Oden
Parikka-Lancaster

2. Suomi-Sebok-Baptiste
Salmela-Masin

3. Mieho-Mäntykivi-Ikonen Joo.
Lööf-Johansson

4. Nalli-Iso-Mustajärvi-Anttila
Elorinne

Langhamer
(Zherenko)

Tänään 21 vuoden odotus katki ja välieriin!
Muuten ok, mutta äkkiseltään en ymmärrä IMJ:n tuomista ikosjonin tilalle.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
Ylös