KE 20.9.2023 | Lukko - Ilves

Toppapöksy666

Luottopelaaja
Viestejä
3 034
Tulee pitkä ja raskas ”viikon schweinstein-viestin” valinta Makkoselle ja Hintsaselle. On varaa mistä valita jo pelkästään tätä ketjua katsellessa.

Voittoa haetaan ja sellanen saadaan. Lesin tippuminen tästä vielä puuttuikin, mutta ei mahda mitään.

Ihanaa kun on pelipäivä!
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 020
En mä kyllä ihan ymmärrä näitä "yksikin piste olisi voitto"-tyyppisiä viestejä, kun tuollaisenaankin rosteri on aika paljon kesimääräistä Liiga-joukkuetta parempi ja heikompikin joukkue voi lähteä Raumalle aivan voitosta pelaamaan. Helppoa peliä ei toki ole tulossa.
Miten niin.. harvinaisen helppo peli tänään, jos viisikkopuolustus vaan toimii. 3-1 ryöstö.. ei tässä nyt oikeasti kahta kertaa peräkkäin Lukolle hävitä, joku roti asioihin ...
 

KissaKala_

Luottopelaaja
Viestejä
3 857
Pakko melkeen uskoa, että oli taktinen veto Pendolta, että hiihdellään kaks ekaa erää ja aletaan pelaan vasta kolmannessa ja säästellään viikonlopun pelejä varten :D Tiedettiin, että Lukko on paska viimesteleen ja Malek potkittu huippu suoritukseen.

Ei pysty käsittään miten voitettin tää vielä kahden ekan erän jälkeen.
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 572
~20 min hyvällä pelillä 3p pahalta vastustajalta vieraissa. Kelpaa.

Todella paljon huonoa. Viimeistelytehokkuus taas kultaa, kaveri tais taas viedä laukaukset ja maaliodottamat selkeästi.

Äärimmäisen iso plussa siitä, että otettiin vain yksi jäähy ja sekin junnulle hieman yli-innokkaasta pelaamisesta. Kurittomuus ollut yksi suurimpia ongelmia toistaiseksi. Ja Malek!
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 135
Johan oli ottelu.

Hienoa henkistä kanttia taas näytettiin ja neljä maalia päätöserään. Onnistumisia laajalta rintamalta.

Ei siinä, kyllä tämä 3p kelpaa. Ei tästä pelillisesti oikein osaa sanoa mitään, mutta puolustuksen henkilökohtaiset virheet olisi hyvä karsia.

Ei otettu jäähyjä ja Malek oli hyvä.
 

Kanuuna66

Luottopelaaja
Viestejä
2 683
Osaako tämä joukkue oikeasti nousta tappioasemasta johtoon? Oli sen verran harvinaista herkkua viime vuonna etteu usko todeksi. Eihän tästä tuolla pelillä kauheasti olisi kotiin ansainnut mutta otetaan vastaan. Luotan että Pendo antaa silti palautetta miten kaksi ensimmäistä erää meni,

Neloselle pitäis tehrä jotakin. Toivotaan perjantaina parempaa peliä koko 60 min. Pisteet kotiin toki silloinkin
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 514
Sarjakärki! Pendon lähtölaskenta lienee siis alkanut.

(Joo, on jo aika vanha vitsi)

Tämä joukkue on noussut ennenkin huonon alun jälkeen voittajaksi. Se on hyvä merkki. Viime kaudella nimenomaan tappioasemassa pelaaminen oli tervanjuontia, ja jos vastustaja meni johtoon, niin tiedossa oli lähes varma tappio. Tämän suhteen vaikuttaa, että selkäranka on nyt paljon vahvempi.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 544
Rauma on todella hankala paikka. 35 minuuttia otettiin niin sanotusti balalaikkaa perseeseeen kunnes joka jätkä päätti alkaa taistelemaan pisteistä. Iso hattu etenkin Malekille, mutta myös muille, että se taisteluilme löydettiin. Nää on isoja voittoja joukkueelle.
 

Janko

Luottopelaaja
Viestejä
5 226
Joko EFM on julistanut kuinka Pendo nöyryytti Lämsää jne?
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 211
35 minuuttia silkkaa roskaa Ilvekseltä, tuli tosiaan 2010-luvun Ilves mieleen kuten joku otteluseurannassa kirjoitti, kun oli pelkkää selviytymistä, eikä hyökkäyspelistä tietoakaan.

Viimeiset 25 minuuttia hyvää peliä ja 3 pojoa kotiin. Tästä kyllä tykkään tässä nykyisessä Ilveksessä, että vastustaja saa olla varpaillaan ihan koko ajan ja paikkoja voidaan luoda tyhjästä jos tilaisuus tulee. 2010-luvun Ilves olisi hävinnyt siististi 4-1 ja bussissa olisi ollut letkeä tunnelma, että hyvin haastettiin ja Sika-Makelta Maali-Makelta siisti maali.


Pelillisesti ei ehkä 3 pistettä ansaittu, mutta toisaalta kyllä Ilves sen verran hyvin lopun tuli, että käytti etsikkoaikansa ja ihan olisi vähintään yhden pisteen ansainnutkin kokonaisuudesta. Lukkohan ei maaliodottamaa hirveästi kerännyt sillä täysin ylivoimaisella 35-minuuttisellaan.


Viikonlopun peleistä edes toisesta voitto, niin hyvinhän tämä viikko on mennyt.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös