Kausiketju 2021-2022 - Uudelle areenalle

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 947
Ilves päästänyt edelliseen 5 peliin 19 maalia ja 10 viimeiseen 35 maalia eli 3,5 maalia/peli. Taitaa olla aika iso ongelma kevään peleissä, jos jatkuu näin. Hyvin Ilves kumminkin tehnyt maaleja sekä voittoja kairannut.
Missä teidän mielestä vika, montaa Ilvespeliä en ole katsonut.
Ite saan edelliseen 5 peliin laskettua 15 maalia joista yks on naapurin VL-voittomaali. 10 edelliseen 31.

Tuohon kymmeneen peliin osuu myös vielä nuo koronan runtelemalla lainamieskokoonpanolla pelatut pelit Kookoota, Tepsiä ja tapparaa vastaan sekä parin edellisen pelin kolmannet erät Ilves lopetti pelaamisen päästäen yhteensä 5 maalia.

Karut lukemat toki nuokin, mutta lienee korjattavissa.

lähde:
 

IkuisestiILVES

Luottopelaaja
Viestejä
2 576
Oman pään puolustus peli ehdottomasti.
Jätetään pelaajia vapaaksi maalin eteen mistä on päästy ohjaileen ihan vapaasti tai hakaan irtokiekkoja sisään.
Kun katsoo Saipa pelin maalit ja mistä ne Saipan maalit nimenomaan tulivat. Ensimmäinen vähän tuurilla, mutta kolme muuta runnottiin maalin edestä, ja kaksi b-pisteen alakaarelta. Liian helpolla ainakin tuossa pelissä pääsi vihu lähelle maalia.

Koko kauden otannalla en osaa sanoa.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Niin kuin todettua.. jos tällä hurlumhei kiekolla tulee runkosarjan voitto, niin loistavaa.
Play offseihin pitää viisikkopuolustusta tiivistää. Passiiviseksi ei tarvitse ryhtyä mutta..
- vastustajat kiinni/pois meidän maalilta
- eli yli viittäkymmentä laukausta pelissä vastustajalle
- typerät virheet ja ylipelaamiset pois, ei varasteta tilanteissa ja höntyillä/säntäillä
- huolellista keskittymistä 60 minuuttia ja tarvittaessa pidempään
- riskitöntä pelaamista omalla alueella, tarvittaessa tylyä purkamista
 

Raimo78

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
696
Aiempaan edellisen sivun tekstiini lisään kyllä aivan ehdottomasti herrojen Mieho ja Nalli pääseminen täyteen pelikuntoon. Ovat fyysisinä ja fiksuina pelaajina juuri niitä mitä poffeissa kaivataan.

Panumies on ollut koronan jäljiltä täysin puolikuntoinen askissa ja fiksusti annettiinkin huilia Jyväskylän reissusta. Puolikuntoisuus näkyi mm. jopa tilanteiden välttelynä, mikä ei ole lainkaan Miehon tapaista.

Nallin tavoin nämä kummatkin ovat omiaan juuri silloin, kun johtoa pitää puolustaa.

Itse ottaisin käyttöön vastustajan ykkösen pimentäjänä vitjan Nalli - Mieho - Anttila käyttöön, olettaen, että ovat fyysisesti normitikissä.

Ja asiasta viidenteen, yllätyin TODELLA, kun olin menossa hankkimaan kausarin koronan vuoksi väliin jääneistä peleistä saaduilla voucher-koodeilla kavereilleni lippuja KalPa-matsiin. Hyvä kun edes läheltä omaa paikkaani sain, B9 oli käytännössä lähes jo myyty.

On buumia, on….
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Ruokahalu kasvaa syödessä, joten piikkipaikka liigaan ja siitä selkeääkin selkeämpi polku suoraan mestaruuteen otteluvoitoin 12-0.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 685
Nyt olis se 5 peliä jäljellä runkosarjaa.
Olisin kyllä erittäin tyytyväinen jos näissä viidessä pelissä nähtäis parannusta näihin meidän ihan selviin ongelmiin.
Sellaiset tylyt esitykset tähän loppuun olisi kyllä enemmän kun tervetulleita.
Siitä olis sitten paljon mukavempi lähteä Play-off peleihin jos vaikka yhdessä pelissä meille tehtäis se 0 maalia. Ja ei muutenkaan tarvisi ihan jokaisessa pelissä päästää sitä 3-4 maalia.
 

931931

Luottopelaaja
Viestejä
1 527
Eikö Ilves varmista olevansa Hifk edellä kun Hifkillä on enää 3 peliä jäljellä? Eli huomenna jo riittäisi piste siihen että ollaan edellä heitä. Periaatteessa yksi piste niin chl paikka on varma

Joo, juuri näin näyttää olevan.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 582
Onko toiveita playoff vastukseksi, tässä omaa listaa. Heikoimmasta vaarallisimpaan.

1. Kookoo

Vähänkuin Ilves, mutta vain heikompi versio. Päävalmentajana vanha koutsi ja pelaa useampi ilves ”hylkiö”.

2. Pelicans

Terävä kärki kahteen ekaan kenttään, mutta syyvyyden puolesta materiaali heikko, ei riitä laatu. Maaliero miinuksella.

3. Tps

Maalinteko sakannut käytännössä koko kauden. Pelin laatua hyvin vaikea arvioida.

4. Kalpa

Pelaa tosi inhottavaa kiekkoa. Ollut paha vastus Ilvekselle keskinäisissä pelillisesti. Materiaali tasaisen laadukas kaikissa kentissä.

5. Kärpät

Kärpät on aina Kärpät. Maaliero reilusti plussalla ja Marjamäen johdolla voi playoffeissa löytyä se voittava vaihde.

6. Lukko

Kaikista kamalin vastus. Saarijärvi ja Hakulinen juuri palanneet kokoonpanoon takaisin. Kahdessa juuri pelatussa keskinäisessä paikoittain dominoi Ilvestä erittäin pahasti ilman muutamaa kärkipelaajaakin.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 102
No nyt Sportilla ei ole enää mahdollisuuksia pleijareihin, joten voi olla, että Ilveksen kaksi viimeistä ottelua helpottui.

Mutta täytyy nyt toivoa, että oululaiset kairaisi pikkuveljeä kunnolla
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 930
Chl ei henkilökohtaisesti itseäni kiinnosta pätkän vertaa. Mutta ketään ei kiinnosta jos mua ei kiinnosta chl ja hyvä niin.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 730
No nyt Sportilla ei ole enää mahdollisuuksia pleijareihin, joten voi olla, että Ilveksen kaksi viimeistä ottelua helpottui.

Sanoisin ettei tämä tee ainakaan siitä tiistain pelistä yhtään helpompaa, ennemminkin päinvastoin. Kauden viimeinen peli, missä pelaavat vielä kotiyleisön edessä. Itse ottaisin huomattavasti ennemmin pleijarijoukkueen, millä sijoitus selvillä.
 
Viimeksi muokattu:

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 289
Sanoisin ettei tämä tee ainakaan siitä tiistain pelistä yhtään helpompaa, ennemminkin päinvastoin. Kauden viimeinen peli, missä pelaavat vielä kotiyleisön edessä. Itse ottaisin huomattavasti ennemmin pleijari jengin, millä sijoitus selvillä.

Näin on, sunnuntain peliä saattoi keventää Sportin mahdollisuuksien meneminen, mutta siinä tarvitaankin kaikki mahdollinen apu kun pelataan 4. peli viiteen päivään toisin kuin vastustaja.

Tiistaina kauden viimeisessä kotipelissään ja Jonne Virtasen uran viimeisessä pelissä Sport tulee pelaamaan varmasti parhaan matsinsa pitkään aikaan.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 722
No nyt Sportilla ei ole enää mahdollisuuksia pleijareihin, joten voi olla, että Ilveksen kaksi viimeistä ottelua helpottui.

Mutta täytyy nyt toivoa, että oululaiset kairaisi pikkuveljeä kunnolla
Toivottavasti Risto yllättää ja antaa poikien pelata kuin villivarsat sen trapin sijaan, silloin Ilves nuo pelit voittaisi mennen tullen. Mutta luultavasti kuten yllä sanottiin, Jonnelle halutaan hyvä loppu ja kauden päätökselle positiivinen fiilis.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 106
Kyllähän nyt on tilanne se, että toivon pientä ja jo ansaittuakin arpaonnea.
Runkosarjan voittokaan ei nyt välttämättä anna Lukkoa heikompaa vastustajaa. Toivon siis runkosarjasijoitusta, jossa on tähdet kohdillaan. Helppoa vastustajaa sieltä ei tule, mutta jos tulisi sellainen sopiva.
 

jäsen J

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
530
Onko Ilves varmistanut paikan kuuden joukkoon?
Jos on niin taitaa olla aikaa noin 15v.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 685
Kun näitä foorumeita lukee voisi äkkiä luulla, että me ollaan tiputtu lähiaikoina TOP6 ulkopuolelle ja nyt taistellaan sääli pleijarien kotiedusta.

Tässä tulee mun arvio loppukaudesta.
Ilves tulee voittamaan puolivälierä sarjan.
Ilves tulee voittamaan välierä sarjan.
Siihen en ota kantaa ollaanko mestari vai hopeella kun kausi on ohi, mutta ottakaa nyt ihmeessä talteen toi mitä kirjoitin, otan kyllä kaiken vastaan jos väärässä olen.
 

ipanmiäs23

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
109
Jos puolustuspeli ja ylivoima on tätä tasoa mitä se viimeiset ~10 peliä on ollut (lukuunottamatta tappara-pelejä), niin on todella vaikea uskoa että voitetaan mitään joukkuetta 4 kertaa. Jos taas niitä saadaan parannettua niin mitä vain voi tapahtua. Oma pää vaan vuotaa todella pahasti tällä hetkellä, aivan liikaa laadukkaita maalipaikkoja vastustajille lähes joka hyökkäyksestä ja viimepeleissä ei olla ihan kärkijoukkueita vastaan pelattu jotka niistä rankaisevat. Toivottavasti näihin löytyy lääkkeet ennen kuin on liian myöhäistä.
 
Ylös