Jatkosoppari-Launch?

Status
Viestiketju on suljettu.

yellowgreen

Luottopelaaja
Viestejä
1 307
Meillä se menisi kuitenkin niin, että vastassa on joku Ässät ja avauserässä Otto Latvala ottaa idioottimaisen poikkarijäähyn jonka aikana Ässät tekee 1-0 Parikan perseen kautta Baun aloitustappion jälkeen. Tämän jälkeen nelonen pyörii monta minuuttia Baun johdolla omissa, Parikka lyö ensin kolme pitkää ja lopulta heittää kiekon katsomoon. Bau häviää taas alivoimalla aloituksen ja Ässät menee ylivoimalla 2-0 johtoon kun Latvala hakkaa poikkarilla jonkun Talajan oman veskarin syliin. Erätauolla julkaistaan Parikan jatko ja Latvalan ja Baun optioiden käytöt.

Toisessa erässä Ilves pelaa ihan hyvin, mutta lopulta Clendening menettää viivassa ja huitoo vastustajalle rankkarin ja itsensä ulos. Rankkari liruu Gunnarssonin putkista sisään ja ylivoimalla maskiton viivaveto menee sisään ja peli 4-0. Erätauolla Gunnarin ja Clendeningin jatkot.

Kolmanteen erään Ilves tulee kauhealla sykkeellä ja Eemeli ottaa jengin reppuselkään tekemällä hatullisen ensimmäiseen vitoseen. Paine jatkuu ja Iksa ja Mäntykivi pääsevät kilpaa läpi. Kummallakin on tuloksena viidestä läpiajostaan viisi laukausta plekseihin. Lopulta Ilveksen pelatessa ilman maalivahtia Nikun syöttöhassista Ässät tekee 5-3 tyhjiin. Ottelun lopussa julkaistaan Nikun, Ikosen ja Mäntykiven (joka kruunaa kolmannen eränsä turhautumisjäähyllä) jatkot
Älä ny viitti namutella kaikkien noiden jatkoilla. Odotan jatkosopimuksia paljon enemmän ku sitä, tuleeko joku vielä ennen siirtorajaa.
 

Matoash

Luottopelaaja
Viestejä
3 876
Jahas nyt kun siirtoraja ja Vaasan invaasio on ohi voidaan ruveta keskittymään jatkosoppareihin. Voiskohan odottaa jotain tiistain Ilvestyskirja. Nyt jaksossa kun Tillukin vieraana :)
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 279

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 560
Perjantaina Tillu kommentoi hallilla jatkoja: Yli puolella on tästä joukkueesta jatko tehtynä. ( Varmaan sisältää ne joilla on ollutkin pahvi tiedossa). Pari ulkomaan optiota auki. Malek ja Nyman ens kaudella lätäkön takana. Kuulosti ihan kivalta.
Päivän Ilvestyskirjasta sain sen käsityksen että kyllä niitä jatkoja tullaan tässä vielä julkaisemaankin, varmaan justiinsa siinä kun pudotuspelikausarit tulee myyntiin.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 279
Tillu kyllä vähintään puoliksi tiisasi Männyn jatkosopimuksen podcastissa, kun puhui miten hyvä on että kärkipelaajistossa on jatkumoa ja mainitsi esimerkkeinä Suomen ja Mäntykiven.
Mää tiedän neljä sellaista jatkosopimusta jotka kyllä foorumille maistuu...

Tai no tiedän ja tiedän, mutta sanotaan, että vahva huhu.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 779
Jos asiat etenevät odotetulla tavalla ensiviikolla mennään..
IMG_3889.jpeg
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös