Jääkiekon MM 2024 | Praha & Ostrava

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 480

Fleda

Luonteeltani olen optimisti.
Viestejä
1 949
Olihan tää turnaus farssi Leijonilta. Ei oikein mitään esittänyt missään vaiheessa pl. pari peliä jossa jopa Suomella oli materiaalietu.
 

Masza

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
162
Viimeinen peli oli hyvää taistelua, mutta harvinaisen vähän hyökkäyspeliä ja maalipaikkoja verrattuna aiempiin peleihin. Ja kun se taitavin pelaaja sekoili itsensä ulos kuoleman pelistä, niin siihenpä tämä Jalosen "sitoutumisen" aikakausi irvokkaasti päättyy.

Oliko tosiaan niin että Mikken ansiosta meillä oli hyökkäyspeliä edes sen verran mitä oli muissa kovissa peleissä... Ruotsi-peli oli siltä osin niin heikko suoritus.

Puhtaat paperit: Larmi. Erinomaista peliä kaikissa peleissään. Valmennuksen virhe suosia Säteriä
 

mandariinimake

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
210
Kyllä Larmi pelasi erittäin hyvän pelin. Aika mallikkaasti pystyttiin tätä Ruotsin tähtiporukkaa pelaamaan, vaikka se vaatikin aikamoista kilpparipuolustusta suurimman osan pelistä. Silti pystyttiin näyttämään, että helpolla se voitto ei irtoa. Silti hattu päästä peli-ilmeestä sekä työmäärästä, mitä meidän stoppariketjut Jääskän ja Björnisen johdolla, esitti.

Ruotsi silti ilman muuta ansaitusti jatkoon. Vaikka toisen linssi olis valkoinen ja toinen sininen, niin siitä ei ollut epäselvyyttä, kumpi joukkue oli parempi. Sen vuoksi vähän paska maku jäi suuhun tästä jatkoaika-jäähystä. Se ikään kuin vähän turhaan mustamaalasi Ruotsin voittoa, joka sieltä olisi tullut joka tapauksessa.

Lähtökohtiin nähden hyvä tulos, mutta on tää Suomen maajoukkueen taso vähän huolestuttavassa jamassa tuon lohkovaiheen perusteella. Onneksi meidän oma Pendoliino ottaa äijät nyt kyytiin, niin siitä ei voi seurata muuta kuin hyvää (hymiö).
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 983

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 983
Kyllähän se tänään häviää pilkuilla.
Ei kyllä se voi hävitä ihan 60min puitteissa.

Oikeastaan ihan hyvät nämä neljä viimeistä joukkuetta! Eipä oikeastaan edes väliä kuka voittaa.

Ruotsi/Tšekki - Kanada loppuottelu olis kyllä kova. Tottakai Sveitsille toivon menestystä, mutta en usko, että Sveitsillä riittää Kanadaa vastaan tänään.
 

Supin tukit

Luottopelaaja
Viestejä
1 484
Ihan pelkästään jääkiekon kannalta on kyllä hyvä, että Suomi tippui. Nyt on kanukit, swedut ja tšekit helvetin kovia jengejä, ja altavastaajana Sveitsi. Yhtä ainoata matsia - edes Suomen - en ole vielä katsonut, mutta kyllä näitä kelpaa seurata.
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 802

Tulipa iloinen mieli kun tuon katseli läpi, Tshekillä on viime kerrasta sen verran aikaa että osaavat arvostaa tuota voittoa. Ei Sveitsikään huono voittaja olisi ollut kun eivät ole ikinä sitä voittaneet, mutta Sveitsi alkaa olemaan menneiden aikojen Suomi. Kyllä se sieltä vielä tulee.
 
Ylös