Ilves+

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 797
Suoralinkki radiolähetykseen (jossa myös äänenvoimakkuuden säätäminen on mahdollista): https://a1.asurahosting.com:8210/radio.mp3

Livelähetykset löytyy myös osoitteesta: https://www.youtube.com/@ilveshockey/streams
Ilves vahvistaa mediatuotantoaan ja aloittaa omat ottelulähetyksensä – Ilves+ tulee olemaan seuran audiovisuaalisen sisällön keskus

2.6.2023 Ilves-Hockey Oy

Kauden 2023–2024 alla avattava ilves.com/plus -sivusto on Ilveksen uusi media-alusta, joka kokoaa Liiga-joukkueen kaiken audiovisuaalisen sisällön. Pitkä ja hyvin toiminut yhteistyö Tampereen Kiakkoradion kanssa päättyy seuran päätöksellä, kun Ilves tuottaa jatkossa itse ottelulähetyksensä.

Ilveksen Liiga- ja CHL-otteluiden otteluselostukset kuuluvat jatkossa seuran itse tuottamina maksuttoman ja kaikille avoimen Ilves+:n kautta. Ilveksen kaikki ottelut selostaa tuttuun tapaan Mikko Aaltonen, joka on toiminut FUN Tampereen ja Tampereen Kiakkoradion lähetysten keltavihreänä äänenä vuodesta 2015 lähtien.

– Pitkä yhteistyökumppanuutemme FUN Tampereen ja Tampereen Kiakkoradion kanssa on ollut antoisaa, ja kiitämme heitä laadukkaasta työstä näiden vuosien aikana. Yhteistyömme rinnalla olemme samalla johdonmukaisesti kehittäneet organisaatiomme sisäistä mediatuotantoa. Uuden sivustomme, omien ottelulähetystemme ja muiden tulevien sisältöjemme myötä otamme siinä jälleen askeleen eteenpäin, sanoo Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo.

Ilveksen tulevat ottelulähetykset sisältävät myös laajan ennakkolähetyksen, erätauko-ohjelmaa ja jälkipelit. Kotiotteluissa vaihtopenkkien välissä ottelua kommentoi entinen Ilves-puolustaja Niko Peltola ja studiota emännöi Miia Kahila, joka on viime kausina tuottanut erätaukohaastatteluja Ilveksen ottelutapahtumissa Nokia Arenalla. Lähetyksissä käsitellään laajasti Ilves-asiaa sekä jääkiekkoon liittyviä ilmiöitä ja kuuntelijat pääsevät osallistumaan kilpailuihin, joista voi voittaa monipuolisia palkintoja.

Viikoittain julkaistavan Ilveksen oman podcastin juontajaparina toimivat Ilveksen median vastaavaksi tuottajaksi ja myyntipäälliköksi nimitetty Valtteri Makkonen sekä Ilveksen ottelutapahtumien kuuluttaja Sami Hintsanen. Jokaista kotiottelua edeltää Makkosen isännöimä Ilves Live -lähetys, joissa on asiantuntijana Niko Peltola.

– Meillä on kasassa huipputiimi, jossa on paljon media-alan osaamista ja Niko Peltolan mukanaan tuomaa vahvaa lisäarvoa lajin sisältä. Uusi media-alustamme ja ottelulähetyksemme tarjoavat lisäksi mahdollisuuden myyntimme kasvattamiseen. Lisäksi pääsemme tuomaan pelaajat ja joukkueen entistä lähemmäksi kannattajiamme, kommentoi Valtteri Makkonen.

Lisäksi ilves.com/plus -sivustolle tuotetaan uusia ohjelmakokonaisuuksia, jotka kuuluvat Ilveksen ottelulähetyksissäkin. Tulossa on muun muassa ohjelmasarja ulkomailla pelaavista entisistä Ilves-pelaajista. Sivustolta löytyvät myös entistä kattavammat otteluiden tunnelmavideot ja C Moren ilmaissisällöt.

– Tavoitteenamme on laajentaa ja syventää entisestään kannattajiemme Ilves-kokemusta. Uusi media-alustamme tarjoaa entistä paremman ottelupäiväkokemuksen – olit sitten tulossa Nokia Arenalle tai missä päin maailmaa tahansa. Haluamme, että Ilves-yhteisö on tärkeä osa ihmisten elämää. Ilves kuuluu kaikille, sanoo Ilveksen AD, graafikko Antti Tuomisto.

Valtteri Makkonen Ilveksen median vastaavaksi tuottajaksi ja myyntipäälliköksi

Valtteri Makkonen on aloittanut 1.5.2023 Ilves-Hockey Oy:ssä median vastaavana tuottajana ja myyntipäällikkönä. Makkonen on toiminut aiemmin radiojuontajana ja ohjelmapäällikkönä Radio Sun Oy:ssä. Lisäksi hän on opettanut uusia mediaopiskelijoita Voionmaan opistossa.

Kaudesta 2021–2022 lähtien Ilves-Klubin isäntänäkin toiminut Makkonen on tehnyt Ilvekselle aiemmin muun muassa haastatteluja ja podcasteja sekä on toiminut Ilves Live -lähetysten ja Ilves Launchien juontajana.

Tule mukaan Ilveksen mediatuotantoon yhteistyökumppanina! Kasvava mediatuotantomme ja uudet ohjelmakokonaisuutemme tarjoavat entistä parempia mahdollisuuksia myös yhteistyökumppanuuksiemme kehittämiseen ja uusien kumppanuuksien luomiseen. Tulevan kauden ottelulähetystemme mainosspotit ovat nyt myynnissä. Muissa mainospaketeissamme on tarjolla muun muassa Ilveksen podcastiin, Ilves Liveen, ottelutapahtumiemme kilpailuihin ja sosiaaliseen mediaan liittyviä yhteistyömahdollisuuksia.

Katso mainospaketit ja myynnin yhteystiedot Ilveksen mediakortista (PDF).

Ilves+:n tuotantoryhmä

Mikko Aaltonen, selostaja
Valtteri Makkonen, vastaava tuottaja
Sami Hintsanen, podcast
Niko Peltola, kaukalonlaitatoimittaja
Miia Kahila, juontaja
Jere Grönholm, kehityspäällikkö, digitaaliset palvelut
Antti Tuomisto, AD, graafikko
Sami Raiskio, kuvaaja
Aarno Vuorinen, kuvaaja
Jimi Soinila, kuvaaja
 
Viimeksi muokattu:

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
7 731

Todella hieno juttu.
Ainoa oikea ratkaisu. Kiakkoradio oli aivan säästöliekki toimintaa viime kauden, ja epäilen että FM taajuuden hyödyt eivät olleet tarpeeksi hyvät enää kun suurin osa ihmisistä kuuntelee joka tapauksessa netin kautta. Enää ei tarvitse kuunnella edellisen päivän hikihaastatteluita Tapparan pelistä.
 

Matoash

Luottopelaaja
Viestejä
3 360

Todella hieno juttu.
On muuten aivan järkyttävän kova juttu!
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 071

Todella hieno juttu.
Just näin tätä hommaa pitää alkaa tekeenkin. Tuhannesti peukkuja ja ihan mitä vaan tähän hommaan.
 

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
3 994
Sieltähän se ilo uutinen tuli. Toivottavasti moisen pyörittämiseen on rahoitus kunnossa. Tarkennettuna siis tuo enemmän ku vie.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 422
Kylläpä kylmä ja harmaa kesäpäivä muuttui justiin lempeäksi suvipäiväksi! On muuten aivan HELEVETIN kova juttu ja Ilves on kyllä edelläkävijä liigan mediatuotannossa. Että tehkääpä muut perässä. Jos me tähän pystytään, pystyy muutkin seurat.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 332
Ja voittopelien loppuun sitten niitä hehkutuskoosteita ! .. vuosia olen jo kerjännyt...
Näitä !

Mutta tuo musiikinmöly vähintään pienemmälle, jos ei kokonaan pois.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 403
Ainoa oikea ratkaisu. Kiakkoradio oli aivan säästöliekki toimintaa viime kauden, ja epäilen että FM taajuuden hyödyt eivät olleet tarpeeksi hyvät enää kun suurin osa ihmisistä kuuntelee joka tapauksessa netin kautta. Enää ei tarvitse kuunnella edellisen päivän hikihaastatteluita Tapparan pelistä.

Sepä se. Tuo FM taajuus on nykypäivänä hyötyihinsä nähden todella kallis ja kankea.

Makkosen Valtterille myös isot onnittelut ansaitusta vakipestistä!
 

Tesoman maalitykki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
790
Se että Ilves on suunannäyttäjänä kaikille muille liigaseuroille melkein kaikessa niin nostattaa hymyn huulille. Nämä seuran kehittämiset ja kasvattamiset eri sektoreilla on kuitenkin melkeimpä tärkeämpiä asioita pitkällä mittakaavalla kuin esim mestaruus. Se että Ilves on kärjessä tekemässä näitä asioita oikein kertoo myös siitä että mestaruus on lähellä (todella lähellä).
 

PUMPPU

Luottopelaaja
Viestejä
9 157
Ärsyttää kun hieno Kiakkoradio on tuhottu ja on nykyään mouhoradio. Pelkkiä naapurin fanipoikia sielä toimittelemassa.

Ilves voisi tehdä ihan vaan pelkän Ilves-radion futisorganisaation kanssa.
Hyvää reagointia, kiitos Ilves.

Pistän kellon tikittämään koska naapurinmouhot yrittävät alkaa virittämään jotain vastaavaa juttua.
 
Ylös