Ilves ja Media

merkkari

Guest
Vs: Ilves ja Media

Koodisto tulee siis sitten seuraavassa pelissä kun D1 käy porukalla hakkaamassa sen Tapsu-maskotin. No joo, tuskin tääkään hölmöily johtuu kaukalon tapahtumista, mutta eiköhän asia tutkita.
 

merkkari

Guest
Vs: Ilves ja Media

asiantuntijapiirit sanoi:
Pojat nyt on poikia, tällaista aina välillä sattuu kun tunteet on pinnassa.

Kyllä tässä pitäisi nyt äkkiä herätä. Missä liigan päättäjät, media ja poliitikot ? Sanoisin että sopiva sanktio voisi olla 1 000 000 euron sakot Tapparalle kiihottamisesta, ja lisäksi faneille elinikäinen kielto saapua jäähalliin tai oikeastaan mihinkään urheilutapahtumaan. Myös tekijöille luonnollisesti sen jälkeen kun on istunut tästä saadun 5 vuoden kakkunsa päivästä päivään.
 

Topi

Guest
Vs: Ilves ja Media

Tapauksesta lähtee Aamulehden mukaan raportti liigalle ja seurojen johdolle. Eikös Ilves järjestävänä seurana ollut vastuussa yleisestä turvallisuudesta ja fanien (myös Tappara-fanien) käyttäytymisestä. Kai tästäkin tulee sitten Ilvekselle sanktioita kun järjestysmiehet eivät kyenneet estämään Ilves-maskotin tönimistä! ;)
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 624
Vs: Ilves ja Media

Ei huolta, jääkiekkoliitto lakaisee tämänkin maton alle ja Kummola antaa lausunnon, jonka mukaan ainakaan hän ei tiedä asiasta mitään joten mitään ei koskaan ole tapahtunutkaan.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 916
Vs: Ilves ja Media

Ja porukalla lähdetään pelaamaan golfia Vierumäelle. Mailapojat hommataan Sihdistä, Tikkasen Esa toimittaa Saksasta Suomen kaikkien aikojen suurimmat taukoteltat. Mailalla hutkimisen ohessa voidaan sopia tulevat juniorimaajoukkuevalmentajat kuitenkin siten, että Raumalle ja Hämeenlinnaan menee yksi pesti. Ainiin ja Harkimolle tarttis saada tonttimaata halvalla...

Ja sitten asiaan. Tapparan kannattajien toiminta on tuomittavaa.
 

Topi

Guest
Vs: Ilves ja Media

Ilveksen mollaamisesta ja Tuokkolan aliarvioimisesta kertoo Ilta-Sanomien eilinen Ilves-Tappara-pelin jutun otsikko.

Valmentajat vaihtuvat, Ilves häviää

Olisikin ollut todellinen ihme jos Ilves Tuokkolan puolen tunnin valmentamisen jälkeen olisi voittanut tämän hetken parhaan joukkueen?
 

merkkari

Guest
Vs: Ilves ja Media

Hyvä Topi ! Juuri niin. Missä hel**tin maailmassa noi toimittajat oikein elävät ?
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
11 089
Vs: Ilves ja Media

http://yle.fi/urheilu/helminen_kommentoi_potkujaan_ensimmaisen_kerran_julkisesti/6467945

Hieno Mies.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 399
Vs: Ilves ja Media

Baloun sanoi:
http://yle.fi/urheilu/helminen_kommentoi_potkujaan_ensimmaisen_kerran_julkisesti/6467945

Hieno Mies.

Juuri katoin kans kyseisen videon, tsemppiä Raimolle!
 

JK

Guest
Vs: Ilves ja Media

Baloun sanoi:
http://yle.fi/urheilu/helminen_kommentoi_potkujaan_ensimmaisen_kerran_julkisesti/6467945

Hieno Mies.

Vähän kuin Koskelan Jussi, mutta tuskin kukaan enää sellaista arvostaa(tai tuskin edes tietää kuka hän on). Pitäisi vaan kommentoida kaikkea kivasti somessa tai lehdistötilaisuudessa.

Niin paljon on Ilves saanut tältä mieheltä ja edelleen - kaikesta kivisateesta huolimatta - kaveri jaksaa pitää Ilveksen lippua korkealla. Mr. Ilves - joka tavalla.
 

Prophet

Luottopelaaja
Viestejä
2 819
Vs: Ilves ja Media

En oikein tiedä, mihin osioon tämä kuuluu, mutta laitanpa nyt tänne. Eli käväisin naapurin palstalla ja siellä osui silmiini tällainen kirjoitus:

[quote author=Messi, tappara.info]Lueskelen lähes päivittäin Ilves foorumia ja merkille pantavaa on jollain tapaa tuon kuilun partaalla olevan seuran fanien kirjoittelut. Tällä hetkellä siellä on sellainen huoli päällä, että KUN UUDET OMISTAJAT (ei jos) tulevat julki, niin mahtavatkohan he olla "Tappara-henkisiä", ja puuhaavat Ilveksestä farmiseuraa Eurooppa-Liigaa pelaavalle Tapparalle. Aika koomista toisaalta. Toisaalta taas on todella ihailtavaa tuollainen Ilves-henkisyys, joka paistaa läpi aitona huolestumisena. Ilves taitaa sittenkin olla elämää suurempi asia aika monelle. Niin ei saisi olla, maailmassa on parjon suurempia asioita kuin Ilves. Kun lukee tuota foorumia, niin elämän kaikki tunneskaalat käydään läpi yhdellä sivulla. Jännää on seurata myös sitä, miten huhuna alkanut jutun tynkä saa aikaan kotkan siivet ja tunteet kohoavat sitä mukaan, miten topic jatkuu. Ei sen puoleen, samanlaista se on muillakin fanifoorumeilla, tuo Ilves vaan nyt on niin, niin huonossa hapessa kaikin puolin. Toivottavasti tuohon tulee joku tolkku. Kannattaa muuten lukea se veijareita ja Virtuooseja-kirja. Historia ei kovin vahvasti tue valoisampaa tulevaisuutta. [/quote]

En voi mitenkään välttyä ajatukselta, etteikö tämä olisi suunnattu meikäläiselle, koska kukaan muu ei ole - ainakaan mielestäni - spekuloinut Ilveksen ajautumisella Tapparan farmiseuraksi. Yleensä minua ei vähääkään kiinnosta, mitä muut (etenkään muilla palstoilla) ovat mieltä meikäläisen henkilökohtaisista spekuloinneista, mutta tämä kalahti kyllä aika ikävästi - etenkin tuo boldattu kohta. Kirjoitan nyt vastineeni naapurin Messille täällä, koska tunnuksia naapurin palstalle minulla ei ole. Pahoittelen, että tällainen vastine tulee tänne teidän muiden palstaveljien harmiksi, mutta voitte skipata tämän, koska tämä ei suoranaisesti liity aiheeseen (Ilves ja Media), eikä kosketa ketään ilvesfoorumilaista.

Jäsen Messi (tappara.info), tässä muutama asia, jotka nostan kirjoituksestasi esiin:
  • Kirjoituksestasi saa käsityksen, että täällä olisi jotenkin yleisesti vallalla huoli Ilveksen ajautumisesta Tapparan farmiseuraksi. Näinhän asia ei ole, kuten jokainen palstaa lukeva voi todeta. Ainoastaan jäsen Brooks totesi, että täytyy pitää huoli siitä, ettei Ilveksestä tule KHL-seuran tai mahdollista "EHL:ää" pelaavan Tapparan farmi. Otin tähän kantaa siten, että jonkinlainen ponnahduslauta Ilveksestä lähes vääjäämättä tulee, mutta kuten liigaa seuraavana varmasti tiedät, on SM-liiga jo nyt kasvattajasarja. Tässä sarjassa Ilves on kasvattajaseura, josta rikkaammat repivät haluamansa pelaajat esim. pääkaupunkiseudulle (yhtälailla Tappara on ollut kasvattajana liigan sisällä). En ole pätkääkään huolissani siitä, että kasvattajan rooli tulee jatkumaan, kunhan totesin asian hyvin todennäköisesti olevan näin.
  • Uudet omistajat saattavat hyvinkin olla Tappara-henkisiä ja todennäköisesti heitä kiinnostaa Ilveksen ohella (tai jopa Ilvestä enemmän) se viihdebisnes, jonka uusi halli aikanaan mahdollistaa. Viihdebisneksen kannalta parasta on, että hallissa pelaa kaksi menestyvää seuraa ja tämän uskon myös uusien omistajien ymmärtävän. Missä muuten minä kirjotin (tai joku muu kirjoitti), että "uudet omistajat puuhaavat Ilveksestä farmiseuraa Tapparalle"? En käsittääkseni missään maininnut, että Ilveksestä tietoisesti tehdään Tapparan farmi, vaan totesin, että Ilves ajautunee tilanteen luonteesta johtuen (toinen "EHL:ssä", toinen SM-liigassa) ponnahduslaudaksi tai näyteikkunaksi. En siis sano, että Ilveksestä ollaan tietoisesti tekemässä Tapparan farmia, vaan leikittelin ajatuksella, johon asetelma ("EHL"/SM-liiga) todennäköisesti johtaa.
  • Ja sitten tämä pahin. Minulla on elämässäni ihan oikeasti muutakin kuin Ilves. Tällä palstalla kirjoittelu tulevaisuuden näkymistä, tai rupattelu viivelähdöistä, viisikkoetäisyyksistä tai vaikka vastustajan pelihousujen väristä, on pelkkää ajanvietettä ja eräänlaista viihdettä kiekkoviihteen rinnalla. Eli tietynlaista jatkumoa kaukalon/toimiston tapahtumille/tekemisille. Minulla on perhe, on ollut vastoinkäymisiä ja ilon hetkiä, jotka ovat kyllä tähän ikään mennessä laittaneet arvot elämässä järjestykseen. Joten toivon todella, että jatkossa mietit, mitä palstallanne kirjoittelet. Sama koskee toki kaikkia nettikirjoittelijoita. Ihmisiä täällä nimimerkkien takana ollaan itse kukin ja jokaisella meistä on omat taustamme, joita vasten mm. näitä kirjoituksiamme peilaamme. Kukaan meistä ei ole toistaan parempi - ainakaan niin kauan kuin henkilökohtaisista elämäntilanteista kommentointi tapahtuu anonyyminä nimimerkin takaa.

Yhteenvetona sinne naapurileiriin: Ilveksen tilanteella on varmasti mukava revitellä, ja kaikki tälläkin palstalla esitetyt näkemykset on helppo kääntää huolestuneisuudeksi tai suoranaiseksi panikoinniksi. Jos ei muuten, niin vetelemällä mutkat suoriksi ja tekemällä omia johtopäätöksiä toisten teksteistä. Älä kuitenkaan tee meikäläisen kirjoituksesta palstan yleistä mielipidettä.

En olisi kuitenkaan vaivautunut tällaista vastinetta raapustamaan, jollet olisi alkanut esittää omia näkemyksiäsi meikäläisen (tai jonkun muun) henkilökohtaisesta elämästä ja arvoista palstakirjoitusten perusteella. Tuo, jos mikä, on loukkaavaa ja ala-arvoista.

Toivottavasti viihdyt palstallamme jatkossakin.

Prophet
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 849
Vs: Ilves ja Media

http://www.youtube.com/watch?v=h0HiR7S6tlc

En nyt löytänyt parempaakaan ketjua tälle, ja jos sellainen on tämän saa sinne siirtää. Joka tapauksessa hieno ele Tappara-fanilta.
 

merkkari

Guest
Vs: Ilves ja Media

Myös Aamulehti on noteerannut Rantasen kirjoittelut.

http://www.aamulehti.fi/Kiekko/1194792123423/artikkeli/veikkaaja+vincent+manngard+saa+ilveksesta+rahansa+pois+jos+seura+tippuu+mestikseen.html

Tulee väistämättä mieleen että media toivoo Ilveksen häipyvän liigakartalta. Ihan kuin korppikotkat kiertelee kituvan eläimen yllä odottaen että pääsee haaskalle.
Pienikin huhu että ollaan osakeannin suhteen edistymässä ja samantien alkaa putoileen näitä "kohuotsikoita" joissa Ilveksen ainoa tie on mestis.
 

Dirty deed

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Vs: Ilves ja Media

Pitää muistaa että media elää lukijoista ja klikkauksista. Ja mikä on sen helpompaa kuin kohuotsikot ja raflaavat jutut. Kärjistäminen on päivän sana.

Jos esim. ensi kaudella Ilves olisikin liigassa hirveässä lennossa niin media hehkuttaisi tuhkimotarinaa ja huimaa nousua pohjamudista.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 916
Vs: Ilves ja Media

Ilves.comin toimitus kävi jälleen A-nuorten harjoituksissa. Tällä kertaa Vesa Suonsyrjä pääsi jäälle. Muutamaan kertaan sai nauraa oikein kunnolla. http://www.youtube.com/watch?v=DG7J0ilEtQA
 

VSpala

Rivipelaaja
Viestejä
24
Vs: Ilves ja Media

jalkakynä sanoi:
Ilves.comin toimitus kävi jälleen A-nuorten harjoituksissa. Tällä kertaa Vesa Suonsyrjä pääsi jäälle. Muutamaan kertaan sai nauraa oikein kunnolla. http://www.youtube.com/watch?v=DG7J0ilEtQA

En yhäkään ymmärrä miksi nämä kaikki videot ovat mustavalkoisia.
 
Ylös