Ilves 2021 - Uudelleenrakennuksen aika

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Vertainen liigan kuukauden pelaaja, myös Miettunen kuukauden joukkueessa. Mukana oleva ex-ilves Haukiojan Martti olisi muuten kova kotiuttaa tulevaisuudessa.

 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 301
Olisihan se, ilman noita mainoksia. Voisi harkita ostaa mainosvapaana versiona. Tuskin siinä alkuperäisessäkään oli ko. mainoksia.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Perkele kun on komea. Sopis mun mielest vaikka viralliseksi paidaksi ens kaudeksi!
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 301
Vierasasuna olisi vallan mainio, toi nykyinen yksivärisyys ei oikein iske.
 

fanatic

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
162
 

Ipandemia21

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
132
Kyllä on Hilaa ja Diogoa ikävä. Tilalle hommattiin Leislahti ja Katz. Joo-o. Puolustus huutaa liideriä, on huutanut jo pitkään.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 327
Ei pelkästään puolustus. Keskikentällä Veteli on tosi yksin. Luulis nyt ulk. veljeksistä (nyt kun ne on futikseenkin saapunu) edes joku onnistuvan pallollisena pelaajana, jolloin Vetelin poispelaamisella ei saada Ilvestä tukahdutettua.

No perjantaina helpot pisteet Klubilta ja takas kuuden joukkoon
 

SearchAndDestroy

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
175

Nyt on kyllä komea peliasu. Elokuussa 90v-juhlaottelussa käytössä.

Todella hieno peliasu.

Ilvestä on siunattu maailman komeimmalla väriyhdistelmällä. Siitä saa kyllä silkkaa silmäkarkkia.

PS.
Milloin voisi ostaa vaikkapa joulukarkeiksi jtn. Ilves-makeistuotetta (esim. kettukarkkia, joka olisikin Ilves-väreissä), jossa on ainakin vihreä-kelta-musta käärepaperi ?
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 301
Juhannusanalyysinä sanottakoon, että loppuviimein kausiarviooni nähden Ilves on toistaiseksi hyvissä asetelmissa taistellakseen nelospaikasta realistisesti. Se on lopulta hyvin ottaen huomioon muutokset kokoonpanossa.

Rinki tuntuu sopivan kokoiselta, toki Tabi Mangalle olisi vielä tilaa. Nuori maalivahti duo on pärjännyt ok, joskaan maalivahtipeli ei ole suoranaisesti Hila-tasolla. Kenttäpeli paranee pala palalta.

Vierastyöläisistä sanottakoon että hankintojen taso ollut ok. Kaikissa on potentiaalia josta joukkue ammentanee lisäbuustia kauden edetessä. Juuri nyt suurinta potentiaalia tarjoavat Oteng ja Luna, joihin ehkä se suurin odotusarvo lopulta myös kohdistuu.

Blanco on tuonut sentteripelaamista, vaikka maalejakin voisi tulla enemmän. Hänen kohdallaan onnistunut suoritus on toki muutakin. Loa Loa on myös tarjonnut hyvän vaihtoehdonkärkeen, tuntuu olevan parempi päällä kuin jalalla. Maaleja toivoisi hänellekin, tai on pian täytehyökkääjä. Kärjen alla operoiva Torres on myös mielestäni ollut ok, nopeat hoksottimet antaa nopeita peliä edistäviä syöttöjä, välillä on ehkä turhankin itsekäs. Näen edelleen käyttöä, sillä Vetelin paikka on alempana. Gbé’n aika tulee vielä. Juuri nyt vaikeaa mahtua kokoonpanoon, mutta näkisin hänen kehitykselleen hyväksi nyt kehittyä ja olla hyvä ensi kaudella. Potentiaalia on.

Muuten toivoisi Vertaiselle tasaisuutta, keskikenttä-puolustus-akselille parempaa pelinlukua etenkin alaspäin, sekä ylipäätään joukkueelle tasaisuutta otteisiin.
 

hc-ipa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
246
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 909
Mediaryhmälle voisi ostaa uuden luurin. Ilves julkaisee kerran päivässä harjoituksista kaukaa otettuja erittäin suttuisia kuvia... Ei ole oikein brandin mukaisia.
 
Ylös