Ilves 2020 - Euroopan vuosi

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
221
Ymmärtääkseni hallitus on pitänyt linjansa auki tapahtumien väkimäärien suhteen (ainakin elokuusta eteenpäin). Ainakin huvipuistot kuuluvat laveaan tulkintaan, jossa 500:n rajoitus ei päde, jos neliömetrit riittävät. Mahdollisesti sisään otettava väkimäärä harkitaan sen mukaan, kuinka hyvin turvaväliä voidaan toteuttaa ja noudattaa. Tässä mielessä Ratina on Tammelaa parempi vaihtoehto. Jos väkeä ei voi ottaa sisään, jopa Tammela on liikaa. Lamminpää on tuolloin tarpeeksi.

500 väkimäärä on ongelmallinen liigajoukkueelle, sillä kausikorttimyyntikin lienee jo +800 kappaletta. Lisätuloja ei liene olla luvassa, ellei kauaikortteja mitätöidä / siirretä kaudelle 2021, ja myydä kalliita irtolippuja tälle kaudelle. Kausikorteilla kerätyt rahat lienee jo kuitenkin syöty, osahan maksettu jo viime kauden päätteeksi. Ne rahat ovat jo kuluneet juokseviin kuluihin.

Kauden läpivienti tuloitta on hankalaa. Kuluja on paljon, tukijoita saatavilla tilanteesta johtuen vähemmän kuin ennen. 400 henkeen ei muita varmaan mahdu kuin vip-kausarit. Kovia päätöksiä edessä. Panoksena on selvitä tilanteesta ja saada kausikorttimyynti toimimaan myös tulevina kausina. Vaikka kovimmat kannattajat olisivatkin valmiita lahjoittamaan kausikorttinsa seuralle, tätä ei peruskausikorttilainen sulata, ja kausikorttimyynti tulevilla kausilla on riskin alla sakata. Tulee mentyä asioiden edelle, mutta kun päätös kauden aloittamisesta on tehty, seuraavaksi alkaa keskustelu siitä, kuka lippuja saa, ja kuka ei. Taloudellisesti varmasti edes 2000 katsojaa ei tuota kovinkaan suurta tyydytystä.

Lisäyksenä:

Asiaa on jo näemmä alettu pohtia KuPS:n toimesta. Samaa se meinaa meilläkin.

 
Viimeksi muokattu:

Tervaskanto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
624
Olisin yllättynyt jos läpi menee, mutta kuka enää tietää. Tuo avaisi sellaisen Pandoranlippaan että joka ainoa yleisötapahtuma laittaisi hakemusta sisään seuraavaksi ja varmaan jonkinlaista yhdenmukaisuutta pitäisi noudattaa niissä päätöksissä.
Urheilu-uutisissa TV1:llä puhuttiin juuri tästä katsomoiden lohkomisesta, joten ei se ihan mahdotonta ole ajatuksena.
 

sentteri

Luottopelaaja
Viestejä
1 176
Aamulehdessä on uunituore juttu tästä hommasta ja tosiaan, Ilves suunnittelee pelejen vientiä Ratinaan ja haaveilee, että saisi 4k katsojalle luvat, ainakin kuvatekstin perusteella. Tähtijuttu lukon takana.
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
337
Otteita Aamulehdestä:

– Tuota asiaa alamme nyt selvitellä. Se ratkaisee pitkälti sen, missä pelaamme ottelumme. Ratina on aika lailla vapaana tapahtumista ja sinne 16 000 katsojan stadionille jonkun 4 000 katsojaa saisi sijoitettua hyvinkin turvallisesti omiin enintään 500 katsojan lohkoihinsa, Erola aprikoi.

 Jos 500 on ehdoton yläraja, mitä koko ottelutapahtumassa saa olla väkeä, niin se aiheuttaa isoja ongelmia.

Jos 500 katsojan rajan saa selvästi ylittää, Ilves pelannee ottelunsa Ratinassa. Jos 500 on yläraja, pelikenttä on silloin Tammelassa.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
221
4000 kapasiteetti on Ilvekselle melko tärkeä, jotta on mahdollisuus päästä plussan puolelle tästä kaudesta taloudellisessa mielessä. Ratina tarjoaa mahdollisuuden halukkaille päästä katsomaan jalkapalloa ja samalla tarjoaa mahdollisuuden pitää talous kasassa. Saapa nähdä heltyvätkö päättäjät, mutta jos huvipuistot voivat päästää yli 500 sisään erityisjärjestelyin, miksei samaa voisi ajatella Ratinassakin. Tammela on monessa mielessä ongelmallinen ympäristö riskitekijät huomioon ottaen, vaikka hyvä paikka katsella jalkapalloa onkin.
 

Tervaskanto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
624
Toivottavasti maalaisjärki voittaa eikä asiaa tutkita kesäkuun loppuun saakka.
 

931931

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
970
Ilves Ratinaan tästä hetkestä pariksi vuodeksi ja kaupungin elvytystoimenpiteinä Tammelan remontti käyntiin nyt heti </fantasiat>
 
Viestejä
125
Kyllähän tässä tosiaan alkaa olla ikävä Tammelan saniteettitiloja. Tai siis sitä parakkia, jossa ovi heiluu auki tuulen mukana ja käsipaperina toimi housun lahkeet. Kylmää vettä taisi tulla, jos uskalsi koskea raanaan.

Miten nuo faciliteetit ovat ikinä voineet mennä läpi tarkastavalta viranomaiselta?

Tätä taustaa vasten Ratinan punkkeri kyllä houkuttelee nykytilanteessa enemmän.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
221
Eipä tässä tunnelma ykkösenä ole mielessä kun kassavaje jyllää. Tammela ei ole tässä tilanteessa vaihtoehto, mutta Ratina tarjoaa turvalliset puitteet 2000 - 5000 kapasiteetille. Itse liputtaisin jopa tuon 5000 puolesta. Järjetöntä on, jos hallitus pitää päänsä, eikä hyväksy tälle lupaa.

Vaatii tuo katsojiltakin malttia, mutta hyvin ihmiset täällä ovat käyttäytyneet. Uskon että homma saadaan toimimaan. Sisäänmeno ja pois lähteminen siinä suurimmat ongelmat on. Oheismyynnissä toki myös dilemmansa. Grillimakkara, kahvi ja mukijuomat lienevät no go. Muuten kaiketi yksittäispakattu naposteltava käy. Kukahan Ratinassa omistaa nuo myyntioikeudet? Aiemmin, joskus muinoin, oheismyynti on aiheuttanut ongelmia.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös