Ilves 2019 - Europaikka tavoitteena?

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 598
Hienoa toimintaa: tosi kannattajan ei tarvitse valita: molempi parempi.
Eiköhän tämä lisää yleisömäärää myös Veikkausliigan kärkiotteluun Ilves-KuPS.

 
Viimeksi muokattu:

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
447
Vituiksi menee. Kalakukot ovat löytäneet laadukkaampia vahvistuksia. Meillä on onneksi Saksela. Kiitos ja anteeksi.
 

Sheriffi

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
646
Oli kyllä kertakaikkisen heikko esitys tänään. Kentän puolivälin jälkeen lähes jokainen hyökkäys hidastui ja kääntyi topparipallotteluksi, josta lopulta Hilan pitkän avauksen kautta pallo Kupsille. Kups puolusti johdossa ollessaan kyllä hyvin eteenpäin, ei siinä mitään. Viimeinen puoli tuntia sitten laidalta keskityksiä, joihin ei taidettu kertaakaan päästä. Silti mitään muuta ei edes yritetty. Ensi minuuttien ja lopun hässäkkää lukuun ottamatta ei taidettu edes päästä maalipaikoille.

Pelottaa kyllä nyt tämä suunta. Maarianhaminan peli oli jo pisteistä huolimatta heikko esitys ja tänään laadukkaampaa joukkuetta vastaan sitten se nihkeä vire realisoitui.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 585
Ruudusta tihrustelin. Kyllä nyt mentiin Ilveksessä valitettavasti potkupallon puolelle kuten Sheriffi tuossa edellä hienotunteisemmin asian ilmaisee. Yksi ainoa kelpo tilanne saatiin aikaan.

Ehdin jo ostaa piletin Hifki -peliin. Wissiinkin joku korjausliike sentään keksitään siihen mennessä!
 

Yohan

Luottopelaaja
Viestejä
1 486
On kyllä ollut uskomattoman tylsää peliä lähes jokainen matsi, mitä oon tällä kaudella nähnyt. Muutamia hyviä välähdyksiä saattanut pelien sisällä tulla joskus, mutta pääosin tuosta hyökkäysten rakentelusta ei tahdo tulla yhtään mitään. Ja nyt kun ei näytä puolustuskaan pitävän, niin huonolta näyttää.
 

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
447
Kyllä meinaan Pirkkalan Toiviossa rytyytti ukonilma. Loppui kun seinään Lämmin tasoitusmaalin jälkeen. Kiitos Ilves! Taisteltu piste. Uskokaa ken tahtoo, mutta tällä oli merkitys.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 416
Nihkeetä oli tänäänkin. En koko peliä nähnyt mutta pientä jumia tuntuu takaraivossa olevan. Väkinäisen näköistä peliä. Piste silti lohduttaa enemmän kuin nolla pojoa. Sarjakärki.
 

AQ21

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
3 695
Jos se tuosta sitten jatkosarjan alettua lähtisi taas liikkeelle.

Samankaltainen jatkosarja oli muuten käytössä Superpesiksessä kahtena edellisenä kesänä. Ideana ihan hyvä, mutta harvassa pelissä oli oikeasti panosta kun välieräjoukkueet ovat käytännössä joka kesä samat, ja joukkueet lepuuttivat mieluummin pelaajia pudotuspelejä varten. Veikkausliiga on tosin Superia tasaisempi sarja eikä pudotuspelejä mestaruudesta ole, joten ehkä se viheriöillä toimii hiekkatekonurmia paremmin. Toivotaan.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844
Haastavaltahan tuon mestaruuden kannalta nyt näyttää, kun peliesitykset ovat jo pidemmän aikaa olleet jähmeitä ja puolustussuuntaankin epävarmoja. KuPS ja Inter ovat vahvistuneina pelottavan kovassa vedossa.

Huikea suoritus eilen sen sijaan oli 17-vuotiaan Naatan Skytän peliesitys, ja miten upea uran avausmaali! Varmasti poikii jatkossakin vastuuta ja voi olla iso yllätyskortti tuohon hyökkäysten rakenteluun nyt, kun mm. Tendeng ja Järvinen tyytyvät syystä tai toisesta (vammoja ainakin ollut?) lähinnä väläyttelemään osaamistaan.

Noin muuten olen kyllä tällä kaudella itse viihtynyt Tammelassa erinomaisesti ja tiistaita tässä jo odottaa melkoisella jännityksellä. Oikein ei tiedä, mitä tuleman pitää, mutta molemmille joukkueille ottelu on valtavan tärkeä. Tulkaas muutkin paikalle, lähes ainutlaatuisen isoja otteluita meille ilvesläisille.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 913
Ilves on vähintään runkosarjan kolmas. Tämä tarkoittaa kolmea kotipeliä yläloppusarjaan. Kausi päättyy Ilveksen osalta varmasti lauantaina 19.10. Sijoittumalla ensimmäiseksi tai kolmanneksi kausi päättyy Tammelassa ensimmäistä kertaa sitten ensimmäisen ykkösen kauden ja Toni Kallion jäähyväisten. Toinen sija runkosarjassa puolestaan tarkoittaa kauden päättymistä jälleen kerran vieraissa.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 917
Ottelu kerrallaan ja voittoja alle.. mestaruuden voittaminen näyttää vaikealta, mutta mitalisauma vahva.
Toki sarjakärjessä ja mestaruus mahdollinen.. täysin omissa käsissä.
Jotenkin Kupsi vaikuttaa vahvalta.
Voitto tekisi nyt nasulia seuraavassa pelissä.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 893
Ilves-Hifk peliin tulossa, ensimmäistä kertaa tällä kaudella. Voitto on varma. Kansa löytänee Tammelan hyvin, eli lienee täynnä.
 

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
447
Joukkueessa oli kyllä tänään monta onnistujaa. Hila ja Diogo ottavat tiukassa paikassa hienosti porukan reppuselkään. Mestaruusjuna on taas raiteillaan ja seuraavaksi turkulaisten kimppuun.
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 913
Wissin Ilves oli päättänyt, että tänään hyökätään ja hyökätään. Kaikki peliin: Tamminen ja Mettälä tekivät repiviä juoksuja, Tendeng ja Lämmi loivat paikkoja, Fofana teki töitä ja Jair liikutti palloa nopeasti. 60 minuuttia pelattu; Mettälä ja Tamminen pois, Järvinen ja Skyttä sisään jatkamaan Patrosen johtaman puolustuksen väsyttämistä. Lopputulos 3-1.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 585
Ensimmäinen erä oli viime aikojen taattua potkupalloa. Kun Hifki sitten toisessa sai lähes yllättäen tuherretuksi maalin, muttui Ilveksen peli kuin taikaiskusta, mikä vaikutti miellyttävästi myös lopputulokseen.

Nyt oli olosuhteet ja koko tapahtuma kauniisti kohdallaan näin satunnaisemman Tammelankävijän osallistua. Jonkin verran kysyykin sitten luonnetta niiltä, jotka siellä lokakuun tuulten tuiverruksessa kyykkivät. Toisaalta eihän Valioliigassa Brittein saaarillakaan talvemmalla ole kasosetkaan kelit. Nuo ovat oikeita penkkiurheilijoita vain jäähällien loisteessa viihtyviin verrattuna.
 
Ylös