Ilveksen nykytilanne

Paatelainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 902
Kyllä se suurin syy on löytynyt ja hän on poistunut talosta. En tiedä minkä verran Ilves haluaa alkaa arvostelemaan tulevaa majukoutsia julkisesti, mutta kyllä heidän sisäinen arvionsa on kääntynyt siihen, että penkin takana oli ongelma. Kaveri, joka koko kauden horisi kaikenlaisista pelkäämisistä, Torontoista sun muista ja loi täysin vääristyneen ilmapiirin joukkueeseen.

Tätä nyt ei kukaan osannut odottaa, kun hänet päävalmentajaksi palkattiin.

Tämähän se nyt vasta olisikin, jos näin todella Ilveksessä olisi tehty. Tottakai Pennanen on iso syy moneen, se on itsestään selvää. Tällainen johtopäätös, jossa syy on aina organisaation jättävässä on kyllä muinaisjäänne Kekkosen ajoilta. Tämä tapahtuu nyt jo toisen kerran, Myrrähän lähti myös samallalailla ja kaikki syy urheilulliseen pupellukseen oli edellisessä valmennuksessa. Ihan oikeasti, ei tämä seura ota ikinä sitä seuraavaa askelta, jos oikeasti toimintaa ei tarkkaan käydä läpi tällaisen epäonnistumisen jälkeen.

Nyt on kaksi valmentajaa poistunut seurasta samanlaisissa merkeissä. Mitä ihmettä tuolla oikeasti tapahtuu? Ja ihan oikeasti. Kyllä jokaikinen joka näki tuon huonon joukkuehengen viimeisinä kausina näkee myös tuon materiaalin ongelmat mitä tuossa on pudotuspelikiekkoon. Aivan liian pehmeitä kavereita on ollut liikaa rosterissa sekä fyysisesti että henkisesti. (Ja kyllä, eihän Kalpallakaan ollut mitään mörköjä. Juu ei ollut eikä Kalpa mikään mittari mestaruuteen ollutkaan vaikka sille hävittiinkin).
 

Pendolino

Luottopelaaja
Viestejä
1 720
Katsojia tulossa maksimissaan varmaan noin 200 kpl. Tästä tuskin kukaan muu kuin järjestäjä itse yllättynyt, kun huhtikuinen tiistai-ilta ja vastassa tuntemattomia harrastepelaajia.

Oletko sattunut seuraamaan, paljonko kyseinen joukkue vetää katsojia pääkaupunkiseudulla? Tai oletko huomannut, että vaikuttajien urheilutapahtumat vetävät halleja täyteen ympäri Suomen.

Mistä tuo 200 kpl on tempaistu? Itse en tuohon määrään usko. Tämä on hyvä tempaus.
 
  • Tykkää
Reactions: M22

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384

Teme-74

Luottopelaaja
Viestejä
4 384
Eikä tuo Aamulehden juttu kyllä mikään kovin syväluotaava ollut. Aika kiemurtelua ja perusjargonia.
Joo en ole kokolehden tilaaja, enkä ole tilaamassakaan. Eikä semmonen "ulostulo" ihmeellistä paikkaa vaatisi, ihan vaan vaikka mahdollisen pelaaja julkistuksen yhteydessä availee asioita. Kaikkia ei tietenkään voi avata eikä pidäkkään, mutta olis mukava saada tätä ilmapiiriä hiukan puhtaammaksi. Ihan takkahuoneen poikia edelleen lainaten, tästä kaudesta jäi petetty olo.
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 565
Eikä tuo Aamulehden juttu kyllä mikään kovin syväluotaava ollut. Aika kiemurtelua ja perusjargonia.

Eikös jossakin streamissa Koskela Jalon kanssa viime kesänä käynyt läpi viime kevään pettymystä ja ongelmia. Oliko jopa launchin yhteydessä? Eikö siinä videossa ollut vähän linkkiä uusiin pelaajiin. Nuo ominaisuuksiltaan paikkasivat tiettyjä nähtyjä puutteita. Meillä on hieno Ilves+ Makkosen juontamaan lähetykseen johto mukaan ja kunnon keskustelut. Jotain mitä muilla ei ole. Antaa fiksumman kuvan itsestään ja tekemisistään, jos edes jotenkin osoittaa ymmärtävänsä niitä virheitä/ongelmia mitä on ollut.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 853
Eikös jossakin streamissa Koskela Jalon kanssa viime kesänä käynyt läpi viime kevään pettymystä ja ongelmia. Oliko jopa launchin yhteydessä? Eikö siinä videossa ollut vähän linkkiä uusiin pelaajiin. Nuo ominaisuuksiltaan paikkasivat tiettyjä nähtyjä puutteita. Meillä on hieno Ilves+ Makkosen juontamaan lähetykseen johto mukaan ja kunnon keskustelut. Jotain mitä muilla ei ole. Antaa fiksumman kuvan itsestään ja tekemisistään, jos edes jotenkin osoittaa ymmärtävänsä niitä virheitä/ongelmia mitä on ollut.
Launchissa sitä käytiin läpi kuinka nyt on panostettu urheilullisuuteen.

Ilves+ olisi tosiaan hyvä alusta tuoda tätä tavaraa ulos.
 
Viestejä
1 820
EFM sanoitti tuntemukset hyvin ja koko Ilves-yhteisö tuntuu elävän täydessä lamaannuksessa. Ei olla edes vihaisia viime kaudesta, ollaan vain masentuneita ja ilottomia. Vain sitkeimmät soturit jaksaa enää Ilves-tamineissa kaupungilla kulkea, vielä talvella Ilves-pipoja ja takkeja tuli vastaan tuon tuosta. SoMessakin GW-paitojen kauppailmoitus kirvoittaa lähinnä happamia kommentteja. Normaalissa tilanteessa Najmanin tasoisen pelaajan hankinta pistäisi Tillun patsashanketta taas eteenpäin. Nyt on lässähtänyt blaah-fiilis.
Tämä on todellakin Ilveksen nykytilanne juuri nyt. Tässä eletään pahinta aallonpohjaa vuosikausiin, koska kontrasti odotusten ja saavutusten välillä oli aivan poikkeusellisen suuri alaspäin. Lisäksi kun joukkueesta lähtee Iksan kaltainen luottosoturi ja oma poika. Ja vielä Jamppakin.
Ilman nimekästä paluumuuttajaa tätä on vaikea iloksi kääntää ennen syyskuuta.
 
Viimeksi muokattu:

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 565
Ilves+ olisi tosiaan hyvä alusta tuoda tätä tavaraa ulos.

Jalona ja Koskelana vastailisin mieluusti Makkosen kysymyksiin (joihin olisin valmistautunut) verrattuna esim tuntemattoman toimittajan puskista puhelimessa tai radiossa esittämiin. Tietty samalla saa omien sponssien mainoksia kehiin. Viimeksi launch tais olla joku Lexus-launch. Kyllä aika moni varmasti mielenkiinnolla seuraisi. Johonkin Podcaastiin sitten jälkipelit fanien kommenteilla.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 905
Tässä kaudessa riittää perattavaa aivan varmasti todella paljon ja sen takia joudumme odottamaan ulostuloa varmaan vielä hetken aikaa.

Joka tapauksessa kopion nyt tähän kokonaisuudesssaan Timur Kärjen twiitin tältä päivältä koska se piristi omaa päivää aivan jumalattoman paljon tämän helvetin surullisen Pendo-Sirkuksen keskellä.

"Kannattajat ovat voimavara, eivät taakka tai uhka, jääkiekossa liigajoukkueille. Ilveksen pelillinen alavire pudotuspeleissä ei ollut millään tavalla meidän upeiden kannattajien syy.
Ilves tarjoaa hienoa yhteisöllisyyden ja yhteenkuuluvuuden tunnetta, yhdistäen monista eri taustoista tulevia kannattajia. Harva kulttuurimuoto on niin voimakas ja positiivisella tavalla sosiaalisesti vaikuttava, mitä liigakiekkoilu parhaimmillaan on.
Käyttäytymisvalinnoista niin kentän tasalla kuin katsomossa, myös sosiaalisessa mediassa, jokaisen tulee myös häviön hetkellä kantaa itse vastuunsa.
Voittaminen, häviäminen, paineet ja odotukset. Kollektiivinen ilo ja suru. Ne kaikki ovat peruselementtejä urheilussa ja urheiluviihdebisneksessä. Näistä ei voi valita vain jotain itselleen sopivaa, vaan koko paketti tulee mukana.
Meitä niin yhteisönä kuin yksilöinä määrittää lopulta se, kuinka käyttäydymme näinä tunteikkaina hetkinä. Eteenpäin nyt, Tampereen Ilves."


Lähteekö tuossa boldatussa ihan suorat terveiset meidän entiselle päävalmentajalle? Omaan silmään näyttää, että lähtee ja mielestäni ne lähtee erittäin asiallisesti.
Missä tämä luki?
Tämän luettuani ylpeys, usko ja toivo Ilveksen kannattajana nousi todella paljon.

Kiitos Timur Kärki!
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 905
En halua nähdä mörköjä kaikessa Ilveksen toiminnassa enkä kääntää asioita väkisin negaan, mutta Najmanin sopparijulkistus tuoksahtaa erikoiselta. Tuoksu ei ole hyvä.

Ei noudata Ilveksen julkistuskaavaa millään muodoin.
Tuoksuu vaan niin vahvasti että halutaan jotain posia negan keskelle, mutta ei nyt onnistunut, ei sitten mitenkään. Hosumalla lyöty julki ja vastaan otto on todella laimea vaikka itse peluri on todella kuumaa kamaa. Kaikkia vituttaa vielä niin rankasti putoaminen, että edes tällä julkaisulla ei suu hymyyn käänny tässä kohtaa kautta, ei edes värähdä.

Pahin skenaario on, että taustalla kummittelee kaverin siirtyminen isonveden taa ja haluttiin tuoda soppari julki ennenkuin tekee sen "oikean" sopparin. Se se vasta perseestä olisikin! Mutta ei toimisto nyt ihan niin syvälle lamaan ole tekemisessään voinut upota?

Oletettavasti ensikauden isoimpia kiinnityksiä Ilvekseltä? Ja näinkö se tarjoillaan, kylmänä krapula aamuun.

Missä on kaverin hehkutus ja somesisältö? Saadaanko tässä kohtaa paras huomio kaverista? Ostaako joku kausarin nyt kun pamahti tässä kohtaa eetteriin?

Pahoittelut seuraavasta epätyylikkäästä kielikuvasta mutta tilanne on kuin tarjottaisiin säälip****a mutta johtuen Kalpan tekemästä iskusta alapäähän ei Ilveksen faneilla voi vaan ottaa vielä eteen. Eli tilaisuus jää tyystin käyttämättä.
Ehkä tästä innostutaan myöhemmin ja varsinainen hääyö on meillä vielä edessä.

Olisi nyt herran isä ensin perattu kauden pettymys kunnon ulostulolla ja heitetty menneisyyteen ja vasta sitten alettu rakentaa tulevaa. Miten nyt ei mikään oikein onnistu seuraltamme? (pl. tämä hieno ja mielenkiintoinen hankinta itsessään)
Kyllä mulle kelpaa tällainen todella positiivinen julkaisu tähän kohtaan.

Miksi posistakin täytyy kaivamalla kaivaa negaa?
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 905
Joo, ei ole helppoa. Kun jotain ulostuloa mietitään niin olo on varmaan kuin sota-ajan valtion tiedotus-, eli propagandaosastolla. Valehdella ei saa mutta aivan tottakaan ei voi puhua.
Näin tämä menee. Mä ite kyllä todellakin haluaisin tietää ihan kaiken paskan tosi syvältä, aivan kaiken jokaista yksityiskohtaa myöten, mutta ei sitä mun mielestä pidä julkisuuteen tuoda mun ja muiden tietoisuuteen.

Pääasia, että organisaatio itse tonkii kaiken paskan ja miettii mitä pitää tehdä paremmin ja tekee kaiken paremmin tulevaisuudessa.

Mun mielestä toi Kärjen kirjoitus oli ihan loistava ja kielii siitä, että organisaation sisällä tiedetään, että ollaan epäonnistuttu ja asioita halutaan ja pyritään tekemään paremmin. Tämä riittää minulle,
 

Lätkis

Rivipelaaja
Viestejä
36
Oma ongelma on tämä:

En syty mistään, en tiedä mitä toivoa. Toisaalta haluaa nimimiehiä, mutta onko ne palkkasotureita? Jos taas ei tule nimimiehiä niin ne ei vaan sytytä.

Mielessä pyörii, että olisiko meillä ollut yhtään palkkasoturia eri valmennuksella?

Toisaalta odotan Ilvekseltä jotain lausuntoa, mutta toisaalta taas en.

Jos kerrotaan, että tyytyväisiä ollaan niin kannattajat räjähtävät syystä. Jos kerrotaan rehellisesti niin liitto suututettu ja media räjähtää. Jos mennään keskivaiheilla niin ollaan kädenlämpöisessä jargonissa.

Ainoa valonpilkahdus on Hölö.

Miten tämä liittyy Ilveksen nykytilanteeseen? Siten, että jos monilla on edes hieman samankaltaisia fiiliksiä niin Ilves on vaikeassa paikassa. Millä ja miten nostaa hypen takaisin kattoon?
 
Viimeksi muokattu:

Lätkis

Rivipelaaja
Viestejä
36
Lisään vielä edelliseen.

Tapparan ketjussa on hyvää pohdintaa kuinka raadollista on olla Areenassa.

Nyt todellakin tarvitaan iloista, värikästä ja tuloksellista kotipelaamista.

Nyt todellakin tarvitaan enemmän mielenkiintoista sisältöä kopista, treeneistä, persoonista.

Nyt todellakin tarvitaan Ilvesyhteisöltä kanttia niellä vielä kerran pettymys ja täyttää halli syksystä alkaen.

Ensi kausi on vedenjakaja. Keskikasti vai oikeasti yksi suurista.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 987
Oma ongelma on tämä:

En syty mistään, en tiedä mitä toivoa. Toisaalta haluaa nimimiehiä, mutta onko ne palkkasotureita? Jos taas ei tule nimimiehiä niin ne ei vaan sytytä.

Mielessä pyörii, että olisiko meillä ollut yhtään palkkasoturia eri valmennuksella?

Toisaalta odotan Ilvekseltä jotain lausuntoa, mutta toisaalta taas en.

Jos kertotaan, että tyytyväisiä ollaan niin kannattajat räjähtävät syystä. Jos kerrotaan rehellisesti niin liitto suututettu ja media räjähtää. Jos mennään keskivaiheilla niin ollaan kädenlämpöisessä jargonissa.

Ainoa valonpilkahdus on Hölö.

Miten tämä liittyy Ilveksen nykytilanteeseen? Siten, että jos monilla on edes hieman samankaltaisia fiiliksiä niin Ilves on vaikeassa paikassa. Millä ja miten nostaa hypen takaisin kattoon?
Hommaamalla laadukkaan "omilla" paluumuuttajilla höystetyn joukkueen. Peli-ilo takaisin. Käymällä avoimen keskustelun kaikkien sidosryhmien kanssa (myös kannattajat), että miten ja miksi tämä kausi sakkasi. Mitä tehdään jatkossa toisin, jotta vastaavaa ei enää ikinä käy. Menestymällä ja eritoten menestymällä play offeissa. Eipä tuo mielestäni muuta tarvitse!
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 713
Meillä on hieno Ilves+ Makkosen juontamaan lähetykseen johto mukaan ja kunnon keskustelut. Jotain mitä muilla ei ole. Antaa fiksumman kuvan itsestään ja tekemisistään, jos edes jotenkin osoittaa ymmärtävänsä niitä virheitä/ongelmia mitä on ollut.

Ai Makkonenko kysymään omilta pomoiltaan kysymyksiä, joiden vastaukset on päätetty jo aiemmin? Voi kuunnella sen Ilvestyskirjan viimeisen jakson niin siitä voi suoraan lukea millainen "ulostulo" siinä olisi. Pelkkää silittelyä myötäkarvaan ja harmittelua että "urheilu nyt on tämmöistä".

Kyllä Ilves on kannattajilleen ihan kunnon selityksen velkaa siitä mikä meni pieleen ja miksi joukkueesta ei löytynyt taistelutahtoa. Mikään kädenlämpöinen "puhu paljon, älä sano mitään" - pyörittely olisi suoranaista kannattajien aliarvioimista ja ylimielisyyttä. Paremminkin ohjeeksi että jäätteenmäkeläisesti "puhutaan niin totta kuin osataan" ja sanotaan sitten vaikka suoraan että luotettiin vääriin ihmisiin ja oltiin pettyneitä avainhenkilöiden suorittamiseen. Rumakin rehellisyys nyt kuitenkin satuttaa vähemmän kuin kauniit valheet pitkässä juoksussa ja saattaa kausikorttia empivän mielen kääntää vielä sinne on-asentoon.
 

Lätkis

Rivipelaaja
Viestejä
36
Hommaamalla laadukkaan "omilla" paluumuuttajilla höystetyn joukkueen. Peli-ilo takaisin. Käymällä avoimen keskustelun kaikkien sidosryhmien kanssa (myös kannattajat), että miten ja miksi tämä kausi sakkasi. Mitä tehdään jatkossa toisin, jotta vastaavaa ei enää ikinä käy. Menestymällä ja eritoten menestymällä play offeissa. Eipä tuo mielestäni muuta tarvitse!
Paluumuuttajat, helpommin sanottu kun tehty.

Keskustelu sidosryhmien kanssa, mahdollinen mutta hankala.

Eritoten menestyminen play offeissa, ei tuo runkosarjaan katsojia.

Kärjistetysti. Helpommin sanottu kuin tehty, että pelataan omilla pojilla mahtavaa lätkää ja pärjätään niin talous on huipussaan.
 

Seteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
390
Ei kai tässä sakannut, muu kuin varma hevonen (pendo) petti ja pahasti.

Taas kerran...
-Myrrä ulos vaikka kärjessä ja Pendo sisään "uh mikä voimannäyttö, nyt lähtee ja nyt tulee" vaikkakin täällä asiasta soraääniäkin silloin oli. (kuka olisi muuhun kuin Pendoon ollut silloin tyytyväinen? kun kerran "piti" vaihtaa)
-Pendo pellaillee Myrrä lätkällä kauden loppuun. (ok se ei halua alkaa sotkemaan tässä kohtaa sen enempää)
-Lopputulos prossia Myrrälätkällä? ja silloisella pelaajistolla.
-Kesä, urheilullisuus, uusia miehiä. "noniin tästä se lähtee pendo kausi"
-Kausi vauhdikas ennätyksiä rikottiin, mutta kotipelien tappiot, sekä vieraissakin välillä havaittu flekmaattisuus josta jotkut täällä myös jaksoivat huolestua, mutta ne kuitattiin aina "treenijumilla", "Pendon joukkueet kovia keväällä" ja "Ollaan sarja kärjessä (5 peliä enemmän kun tapparalla ja piste edellä)" puheilla.
-"uuh saatin se mikä toivottiin Kalpa meitä vastaan" Pleijarien viiden pelin otannalla on edes paha sanoa pelaajistamme kuka oikeasti floppasi ja kuka ei. Tieteessä on joku vähintään kymmenen testin sääntö, jolla voidaan tuloksia mitata, nyt ei päästy kuin viiteen.

Korjatkaa jos on muistivirheitä.
Pendo:
-Runkosarjassa Pendo reagoi 2 kertaa pelin tapahtumiin. Kerran aikalisällä toisessa erässä ja kerran vaihtamalla maalivahtia, vaikka ei ihan moken piikkiin mennyt ne olisiko ollut gunneri maalissa.
-Pendo pelaa jotain superälykästä ei valiteta tuomareista pressissä peliä saavuttaakseen poffeihin jotain mitä? vai liittoako mielisteli? Haastattelussa Niemelän? kanssa sanoo, että playareiden jälkeen valmentajat yhdistyy ottamaan kantaa tuomari asiaan? Odotan tätä vai jäikö tämäkin homma unholaan sen pelottavan jumbotronin putoamis uhan takia?
-Poffeissa täysin reagoimaton peliin ja sen vaateeseen ei aikalisiä kesken pelin. Ei muutoksia pelitapaan seuraavaan peliin. Joukkue täysin hengetön. Ylivoimalle ei tehty mitään! Palvekin sanoi, että kalpa paineisti kiekosta hänet pois. Toivottavasti oli ekan edes tokan pelin jälkeen ilmoittanut yv:n vastaavalle asiasta jos hän ei itse sitä ole huomannut.
-"tappoi" myös kaikki kiekolliset tehopakit Niku, Clenny ja Les.
-Lopputulos: Vähintään neljän pelin jälkeen olis päästy kesälomille, mutta tämä kevään joukkue venytti sen viiteen.

Nyt seuraava vapahtaja ja messias Hölö sisään. Nyt on taas Ipalle gloryä tarjolla tästä "hankinnasta" Ans kattoo mitähän kivaa kolmen vuoden hommien jälkeen täällä saa taas lukea ja kirjoitella jos edes kolmeen vuoteen keritään. Ainakin vaaditaan Ripan ja Tillun päätä taas pölkylle vaikkei tähän hätään kellään ole antaa parempaakaan vaihtoehtoa.

Koko sydämmestäni aidosti Tervetuloa Hölö. Odotan ainakin ekalta vuodelta mitallipeleihin takaisin pääsyä ja vikalta finaalia. Ei haittaa vaikka eka finaali olisi jo 2025.
 
Viimeksi muokattu:

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 432
Ei kiitos sitten ensi kaudelle mitään teemaa, niin kuin nyt oli tämä "urheilullisuus". Koitetaan vaan keskittyä voittaviin asioihin eikä kietoa jonkin teeman ympärille kaikkea tekemistä. Tekeminen kyllä ratkaisee kaiken.

Onko Tapparalla muka ollut jotain kausiteemoja?
 
Ylös