Ilveksen nykytilanne

RO-fighter

Rivipelaaja
Viestejä
47
Muiden joukkueiden faniryhmät tulevat tekemään varmasti tutustumiskäyntejä omien joukkueidensa otteluihin Areenalle. Nämäkin käynnit jakautuvat tosin Ilveksen ja Tapparan kesken. Nämä ryhmät eivät kuitenkaan edusta mitään suurta joukkoa, mutta muilta paikkakunnilta tulee se suurin lisäys urheilua yleisesti seuraavien ja uteliaiden katsojien toimesta.
MM- kisat tulevat myös lisäämään suuren yleisön mielenkiintoa Areenaa kohtaan, mutta ko. kisojen lippujen hinnat tulevat siirtämään monilta tutustumiset myöhempään ajankohtaan. Eli seuraavana syksynä on vielä odotettavissa näitä satunnaisia uteliaita katsojia.

Vähän joka asia paranee. Mahdollisuudet mainonnan lisätuloihin, aitiot, lisätila kiinnostaviin peleihin, sijainti jne jne. Mikäli kustannukset olisivat +1M, niin onhan raha saatavissa kaikesta tästä. Samalla kun yleisesti ottaen saadaan liikevaihtoa kasvatettua, niin mahdollisuudet pelaaja budjetin kasvamiseen paranee. Täytyy muistaa että jollakin aikavälillä myös Hakametsän tulisi laittaa X-summa rahaa.
 

Lerppu

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
929
Jos Myrrälle ei oltaisi sorvattu parin vuoden jatkolappua niin tässä olisi käsillä kaikkien aikojen Ilves tarina syntymässä sillä Raipe saattaa olla ilman sopimusta vielä ensi kaudelle. Mikä olisi hienompaa kun valmentajana vuosia meritoitunut legenda palaisi puikkoihin uuteen areenaan siirryttäessä.

Johonkin se syyttävä sormi tässä näyttää. Joko valmennukseen tai pelaajistoon. Kallistuisin enemmän surkeisiin hankintoihin. Alkukautta pitivät pystyssä maaginen Dostal ja melkein puolet otteluista pelanneet Ruotsalainen ja Välimäki.

Tilalle on hankittu pakonkin sanelemana täytemiehiä muualta ja jälki on sen mukaista. Ilveksessäkin voitaisiin vihdoin 2021 luopua ajattelutavasta jossa väkisin hankitaan vapaana oleva oma kasvatti käytännössä vain statuksen takia.

Hyökkäys on täynnä pelaajia jotka eivät ymmärrä pelistä nimeltä jääkiekko taktisella puolella juuri mitään. Nykyjoukkueesta älykkäisiin ratkaisuihin kykenee ainoastaan Suomi ja varauksella Joni Ikonen. Tämä näkyy suoraan ylivoimassa ja nykyisessä prosentissa joka huitelee varmaankin jossain 10% tienoilla.
 

Gmoo

Luottopelaaja
Viestejä
2 793
Kauanko vielä kestää, että Jalo tai joku muu pikkutakki astuu esiin, ja kertoo missä mennään? Vai nytkö voidaan vaan olla mute päällä kun ei hallissa käy ketään? Meno näyttää tällä hetkellä siltä, että puikoissa on edelleen vanha johto, ja että hallissa olisi yleisö äänestänyt jaloillaan jo ajat sitten.
 

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 661
Seuraava peli Jukureita vastaan alkaa olemaan jo - voitto tai joku lähtee - peli.
Ei vaan voi hävitä ihan jokaista peliä, eikä voi tolppien välissä seisoa maalivahtia, joka ei saisi kiinni edes auton ovea.
Tai sitten.. antaa olla tämä kausi tässä...
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 308
Tää on kyä kautena vähä semmone ettei varmaa helppoa oo reakoira. Jännemmäksi menee kun alkaa näyttää ettei tuoreella jatkosopimuksella varustettu päävalkku ehkä oo oikea valinta lähteä tulevaankaan kauteen. Eipä tossa ihmeitä voine silti tehrä.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 482
Ilveksen nykytilanteesta on vastuussa jollakin tapaa jokainen ripaa myöten... poislukien laukkanen ja jansson.
Itse koen että koskela utjnä kantaa vastuun urheilullisesta tilanteesta.
Itse oletin että koskelalla oli suunnitelma dostalin lähtöön, ei ollut. Olin varma että koskela oli varautunut ykkössena ruotsalaisen lähtöön, ei ollut. Ylipäätään lainojen lähtöön, ei ollut.
Olen kuvitellut että valmentaja luo pelitavan ja sapluunan millä kauteen lähdetään ja utj antaa/ hankkii työkalut tämän mukaisesti.
Nyt syksyllä myrrän luoma peli pelaajineen toimi jälleen loistavasti.
Niin se toimi upeasti myös koko viimekauden, ja ilman notkahduksia.
myrrä osaa luoda toimivan pelisapluunan tiedossa olevalle joukkueelle.
Nyt kun liki puolet joukkueesta kärkipelaajineen lähti, asetelma kääntyi päälaelleen.
Koskela joutui ”paniikissa” hankkimaan lähtijöitä paikkaamaan sekalaista seurakuntaa joka on kaikkea muuta kuin pelitapaan sopivia, eikä yksikään ole pystynyt ottamaan lähteneen roolia.
Myrrä on nyt joutunut väkisin muuttamaan pelikirjaa rosteriin sopivammaksi onnistumatta.
Yksi iso syy tähän on mahdoton roolittaminen koska joukkue täynnä riittämättömiä ”saman roolin” pelaajia ,josta esimerkkinä miehon peluuttaminen ykkössenan tontilla ja jatkuva pelipaikkojen pyörittäminen.

Mielestäni koskelalla olisi syytä jonkinlaiseen ulostuloon ilveksen tilanteesta.
Nyt myrrä on jätetty yksin joukkueen kanssa valokeilaan.
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 824
Meillä on kaks kolmosveskaa. Tänäänkin 1 superimaisu ja rankkareista torju 0/4.

Miksi ylipäätään pelasi viikon jokaisen matsi Joka kerta olin pettynyt maalivahtivalintaan tällä viikolla. Joka kerta uskoin valinnan olevan toinen.

Täysin älytön virhevalinta joka kerta. Sama virhe uudestaan ja uudestaan.
 

LuikuriTattinen

Luottopelaaja
Viestejä
3 289
Ilveksellä turkki komeimillaan näin kevättalvella, niin kaikkihan sen haluaa seinälleen, tosin taitaa tapparalaiset sillä pyyhkiä peränsä, kun muuhun ei kelpaa.

1.maalivahti, 1.senttteri ja 1.pakki, noilla voidaan jo pikkusen tekohengittää, prioriteetti nro1 on voittava maalivahti, sellalaisia ei ole Ilveksessä nyt, eikä kannata mitään Rajaniemiä ehdotella.

Koska reagoidaan, sillä en jaksa uskoa, ettei tätä ongelmaa ole huomattu. Tosin, mistäs sitä tietää, jos tstolla on jo luovutettu ja säästetään kaikki eurot, mitä on.

Sama se olis sitten Bisonia peluuttaa, jos noin on asia.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 010
Pelsut, KooKoo ja HIFK myös tappioilla, eikä Tapparankaan peli mene yskähtelemättä.
Päivän pelit olivat lähes torjuntavoitto Ilvekselle, tiukasti sinnitellään vielä kärkikuusikossa.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 594
Mikä näille tämän viikon peleille on yhteistä: kaikki on hävitty yhdellä maalilla, joka pelissä maalivahti (Mäkiniemi) on lipsautellut helppoja, kaikissa ollaan oltu näennäisesti voitossa kiinni mutta todellisuudessa pirun kaukana eikä yhdessäkään olla varsinaisesti viety peliä.

Kuten otteluseurantaan kirjoitin, tämä on pahin mahdollinen tulos että ollaan näennäisesti tiukka peli pelattu. Sillä voidaan jatkaa ruususen unen uinumista ja uskotella että kyllä tämä tästä kun vaan pari napsua paremmin pelataan. Ei tämä tästä parane ellei miestä, vähintään maalivahtia, vaihdeta. Mäkiniemen itseluottamus on tuhottu peluuttamalla liian suuressa roolissa ja Kolppasen taso nyt ei päätä huimaa. Miten *****sa voidaan tehdä näin amatöörivirhe ettei Dostalille haettu kunnon korvaajaa! Ollaanko tässä nyt tässä tosiaan naimissa näiden kahden vahdin kanssa vähintään kevääseen. Huonolta näyttää. prkl.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 560
Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Mutta en millään jaksa uskoa Mäkiniemen torjuntatehoa riittäväksi. Jalon pitää puuttua asioihin vahvalla kädellä! Nyt tarvitaan johtajuutta!
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
5 817
Jotenkin on fiilarit lopahtaneet niin alas, että vaikka joukkueeseen raahattaisiin pari vahvistusta, niin sekään ei oikein innosta enää. Samalla negatiivisella paska asenteella tulee taas suhtauduttua tähän seuraan kuin shortsipoikien aikana.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 560
Näin ei tarvitse olla. Jos Jalo vaan ottaa nyt komennon käsiinsä!
 

Kisqar

Luottopelaaja
Viestejä
1 327
Pelsut, KooKoo ja HIFK myös tappioilla, eikä Tapparankaan peli mene yskähtelemättä.
Päivän pelit olivat lähes torjuntavoitto Ilvekselle, tiukasti sinnitellään vielä kärkikuusikossa.
Huomenna menee Tappara tai Hifk, sekä voi olla mahdollista, että molemmat joukkueet menevät ohi ilveksestä ja mahdollisesti jopa kalpa.
 
Ylös