Ilveksen kokoonpano 2021-2022

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 942
Hyökkääjistä tänään Baptiste 22.01, Kontiola 21.35, Mäntykivi 20.46, Nalli 20.02 peliaikaa. Työn sankareita, mutta näin ei voi urakoida montaa peliä. Eihän loukkaantunut ketään?
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 162
Realisitisempaa lienee vaihtokaupassa, että TPS hommaa Peltolan Anttalaisen korvaajaksi ja paluupostissa tulee Topias Haapanen. Vaihto vaikkapa maajoukkuetaukoon jonka jälkeen tilanne tarkistetaan uudelleen.

Tämä vain ihan, millä tasolla uskoisin vaihtokaupan olevan sikäli mikäli sellainen tulee.

Kokonaan on eriasia kelpaako Peltola TPS:ään Ahokkaan sapluunaan.
 

reiska

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
6 538
Jo on taas mystiseks menny, kaikki heittelee hatusta numeroita ja kuulopuheita. Ehkä sieltä on joku kova pelimies tulossa.
 

Stefan

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
485
Mäntykiven kenttä on Ilveksen johtavia kentällisiä suhteessa vastustajaan. Tulee eniten sitä joukkuetta voittoon vievää odotusarvoa. Mäntykivi johtaa Ilveksen +- -tilastoa lukemalla +7. Aivan liian vähän puhetta ja arvostusta näistä herroista jotka voittaa oman pelinsä ottelun sisällä.

Ylemmät kentälliset sitten seksikkäämpiä koska takoo isompia tehoja, mutta samaan aikaan kolistelevat myös omissa enemmän.
 

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
2 995
En osaa/uskalla oikein nyt sanoa mitään. Olen huomenna viisaampi ylipäätään todennäköisesti Ilveksen kuvioista, kun lounastauko menee lähteiden kanssa syömässä.
Tilaa iso rikka teräviä niin helpommin laulaavat…ja tässä ei sitten mitään huhuja kaivata vaan faktoja.
 

Raipen Lätty

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
2 301
Omasta mielestä meillä ei ole antaa ketään pois tällä hetkellä. Täydellä rosterilla tarvittaisiin silti sentteri luokkaa 2-3 kenttä. Mieluten hyvä aloittaja. Lisäksi korista nro. 1 se laituri.

Toki nyt loukkitilanteessa voisi vaihtokauppa olla ratkaisu akutteihin ongelmiin, mutta silti se kaksi pelaajaa täytyy hankkia.
 
Ylös