Ilveksen kokoonpano 2021-2022

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 482
Näinhän ne valmiit huippupelaajat ulkopuolelta lähes poikkeuksetta ovat pikkuseuran ulottumattomissa, jos joku isompi seura heidät haluaa vaan.

Kontiola on lottovoitto, mutta ei hänkään Ilveksessä pelaisi, jos Tappara hänet olisi huolinut.

Odotellaan nyt niitä farmi/tsekkiarpoja sitten.
Toiset vahvistavat joukkojaan näin heinäkuussakin.
Muiden rostereihin tippunut pitkään näitä kovemman kaliiberin ukkoja sitä rataa että alkaa vahvasti näyttämään että ensikauden menestys kaatuun myrrään ja pelitapaan.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
V*ttu v*ttu v*ttu nyt ees se Zaborski tänne ASAP.

Alkaa meneen homma taas tunteisiin.

V*ttu

Rupeaisi kelpaamaan. Täytyy toivoa ettei saa ulkomailta parempaa pahvia.

Isommat seurat Liigassa tuskin hänen perässään ovat.

Olisi pienimuotoinen parannus Meskaseen.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Ilman muuta, mutta voisin lyödä vaikka vetoa, että Savinainen ei Ilvekseen tule.

Miksi tulisi?

Eihän Ilves saanut Kantolan Kaitsuakaan naarattua...

Savinainen ei kyllä tänne tule. Joku Zaborsky voisi jopa olla mahdollinen. Lisää ulkkeja, katotaan miten Jokke pärjää muukalaislegioonalla. Eipä ole ainakaan turhia ennakkoasenteita.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Vedetään sitten samasta kyrvästä kuin TPS ja Lukko aiemmin:

ECHLlän pistebörsän voittaja:


TÄYSIN arpa. Mutta kenties parasta mitä on vapaana.
 

Jarno Saarinen

Luottopelaaja
Viestejä
1 633
Jep, tää on surkea juttu, jotenkin odottelin että Olli olisi naarattu, kun merkit oli ilmassa jotta liigaan tulee. No meillä säästetään ja ainoa varma asia on että taasen kesällä 22tehdään liigan parasta tulosta ja Ripa voi lomailla taas rauhassa.
Joukkueen kilpailutilanne laitureiden osalta on täysin nolla, 03/04 syntyneet pojat eivät täytä vielä tasoaan, mitään Laineen tai Ahon kaltaisia supertalentteja kun eivät ole. Palolat ja muut kovat hankinnat menevät säännönmukaisesti muualle, tillulle jää rääneet ja echl arvat.
Keskusta riittää liigan kärjen tuntumaan, ja Pakistan runko on hyvä, vahvistukset on kuitenkin täysin katsomattomia kortteja, mutta katsomisen arvoisia. Molari osastolla olemme täysin yhden kortin varassa, Langhammer on hyvä, kakkonen sitten täysin raakile arpa.
Liigassa menestymiseen tarvitaan tasapainoinen hyvä joukkue, yksikään osaalue ei voi olla näin rempallaan mitä meillä nyt on.
Edes mitään valmennuksellista ylivoimaa ei joukkueesta löydy, Myrrä on tsemppari ja peluuttaa hyvin ylivoimaisia joukkueita, altavastaajana ja haastajana ei ole oikein toiminut. Pomon pelitapa ei vakuuta ja ilman selkeää uutta linjaa odotettavissa on pelillinen katastrofi.
Aikaa toki on kauden alkuun vielä pari kuukautta, mutta laskut maksan mikäli/kun joukkue saadaan säädylliselle tasolle, ne on muut miehet ku rahoittaa tätä pelleilyä jos tähän jäädään
 

Hank Da Silva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
336
Heräsin vasta nyt tutkimaan Ilveksen kokoonpanoa tarkemmin ja järkytyin pahasti. Eihän meillä ole enää juuri ollenkaan omia kasvatteja kokoonpanossa. Ei jumalauta! Ulkomaaneläviä on jo nyt vaatimattomasti seitsemän ja luultavasti lisää vielä tulossa.

Meillä ei enää ole todellakaan varaa omista kasvateista kuittailla naapurille. Molemmilla totaaliset ostojoukkueet, naapurilla vaan napsun pari kovempi porukka.

Jos tuollaiselle linjalle lähdetään, niin sitten pitäisi pystyä voittamaan mestaruus, mutta ei se siltä näytä. Taidan itsekin siirtää harkinnan kausikortin ostosta ainakin kesän yli.
 

KURITTAJA

Luottopelaaja
Viestejä
1 629
Tässä kohtaa epätoivon tuskaista taivalta kaikki muu paitsi seuran virallinen tiedote vastaa harhaista mutu-haihattelua.

Ja se tiedotekin saattaisi hyvin olla vain unta (todennäköisesti pahaa unta).
 
Ylös