Ilveksen kokoonpano 2021-2022

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 759
Uhriutuminen on henkilökohtainen psykologinen tila. Yleensä tällainen ilminen on jäänyt kiinni johonkin traumaattiseen kokemukseen tai epämiellyttäviin olosuhteisiin. Uhriutunut ihminen ei pysty ottamaan vastuuta omasta elämästään vaan etsii syitä vaikeuksiinsa aina ulkopuolelta.

En oikein pysty näkemään tällaista uhriutumista jäsen Serven kirjoituksessa.
Eikös tuossa kyseinen nim.merkki oman näkemyksensä Ilveksen junnutuotannosta kertonut ja sitten vertasi että käy kuten Jokereille kun lähdetään ostotielle ja tätä kautta uhriutui kun huonosti käy? Mutta miten nyt vaan.
 

Jäähykuningas18

Luottopelaaja
Viestejä
4 759
Sakari Pietilä valmentajana ollessaan arvosteli silloin näitä Ilveksen omia kasvatteja huonosta asenteesta ja siitä, että he kuvittelivat itsestään liikoja päästessään liigarinkiin. Taisi puhua siitäkin, etteivät nämä kunnioittaneet vanhempia pelaajia.
Ja tämä on varma tieto. Tuleehan se nimimerkkien ylijumalalta.:rolleyes:
 

Serve

Luottopelaaja
Viestejä
2 082
"Omasta junnu-toiminnasta kannattaa luopua, koska sen pyörittäminen on kallista touhua.

Säästyneillä rahoilla voidaan ostaa valmiita pelimiehiä, ja pari lahjakasta junnua muilta seuroilta.

Saadaan tänne samanlainen "palkka-armeija", mikä Jokerit oli viimeisinä Liiga vuosinaan, isoja tähtiä, jotka vetelee puolivaloilla, ja lähtevät heti, jos joku maksaa euronkin enemmän."

Tuossahan se. Luovutaan omista, hankitaan muualta ja maksetaan hintaa. Ihan yksinäinen kyynel tipahti.

En ole uhrautunut, joten voit pyyhkiä kyyneleesi
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 691
TPS:n tämän illan pressissä Rauli Urama totesi Eemil Viron tilanteeseen yrittävän NHL-paikkaa, mutta sääntöjen mukaan pitää palauttaa TPS:iin ennen AHL:ää (koska TPS sopimus).

Lähinnä liittyen Järventien tilanteeseen, eli Järventie ei AHL:ssä ensi kaudella pelaa ainakaan ilman Ilveksen suostumusta, tai mahdollista kompensaatiota.
 
Viimeksi muokattu:

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
3 358
Niin,... Pietilän viime visiitillä pelitapa oli sellasta änärikoohtusta jossa kontaktipelaamiselle annettiin iso painoarvo. Se ei taas kohdannut yhtään Ilveksen junnuputkesta tulevien pelaajien kanssa, joille oli opetettu lähinnä kiekonkäsittelyä ja luistelua.

Toi aikakausi toi hyvin esiin sen, miten tärkeää on, että ry ja oy on samalla kartalla ja viimestään Ajunnut (oy:n alaisuudessa) on saman pelillisesti valmennusfilosofian alaisia kuin Liigajoukkue.


Anttila kelpas rouhiin (olihan Anttila Saken ”oma" löytö), mutta muuten pelitapaan aika huonosti silloin sopineet junnuputken tulokkaat sai istua penkillä.


Kuvaava oli, kun nuorten U18 MM kisoja pelattiin 2007 Hakamettässä ja juteltiin Saken kanssa käytävillä, että ketähän kannattas vaikka tsekkipelaajista seurata. Tämä ei osannu nimet yhtään "on siä paljon hyvä pelaajia".. siis änäriskoutti ja Liiga valmentaja, jolla ei ollu hajuakaan näistä junnutähdistä.. olin aikas pettyny siihen, kuinka vähän äijä tossa vaiheessa enää viitti oikeasti nähdä vaivaa ...
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
AHL:n ikärajasäännöt taitavat olla muuttuneet aiemmasta siten, että muualta kuin Pohjois-Amerikan juniorisarjoista varattuja pelaajia ei koske enää kuin 18 vuoden alaikäraja. Eihän Roby olisi muuten voinut siellä käydä pyörähtämässä.
 

dorsku

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
671
Tuskin Roby ja Ilves olisivat toisiaan kiitelleet sydämien kera, jos täällä vielä tulisi pelaamaan.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 691
Tuskin Roby ja Ilves olisivat toisiaan kiitelleet sydämien kera, jos täällä vielä tulisi pelaamaan.

Itse en usko, että mitään päätöksiä olisi tässä vaiheessa tehty ja Järventie lähtee hakemaan NHL-paikkaa siinä missä muutkin pelaajat.

Ei noista kiittelyistä oikein voi mitään johtopäätöksiä tehdä.
 

El Reino

Tähtipelaaja
Viestejä
10 326
Eiköhän kevään AHL-käynnin yhteydessä ole sekä Robyn että Senatorsin kannaksi muodostunut, että AHL on ensi syksynä sijoituspaikka.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 691
Eiköhän kevään AHL-käynnin yhteydessä ole sekä Robyn että Senatorsin kannaksi muodostunut, että AHL on ensi syksynä sijoituspaikka.

Sen verran leirejä ja muuttuvia elementtejä myös Ottawalla, että tuskin isoja suunnitelmia on vielä tehty. Niin ja ainakin Uraman ja monen muun mukaan AHL-pelit vaatisi myös Ilveksen suuntauksen.

Enkä muutenkaan usko, että Järventiellä vielä mikään pakkotava tarve on mennä AHL:ään. Niitä pelejä ehtii kyllä tahkoamaan, ja aika ainutlaatuinen kausi olisi vielä Ilveksessä edessä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 503
No juu. Karkki oli liioittelua, mutta sortumatta jälkiviisasteluun voidaan varmasti todeta, että olihan Sandellin potentiaali jääkiekkoilijana siirtohetken tilastojen perusteella korkeammalla kuin Uusivirran.

Oli, muttei Sandell osoittanut merkkejä potentiaalinsa ulosmittaamisesta. Oli todennäköisesti hyvä, että haki vauhtia muualta. Toisaalta Ilveksellä oli tuolloin paikka auki nimenomaan nelosketjussa, johon Uusivirta oli ehkä kuitenkin parempi vaihtoehto kuin senhetkinen Sandell. Pietilä valmentajana halusi nelosen olevan ns. nelonen. Kokoonpanomielessä nykyään joukkue kootaan hyvin toisin.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 503
Joku ilkeä voisi sanoa, että Pietilä halusi joka ketjun olevan tyyliltään nelonen.

Sekin on suhteellisen totta. Mutten esim. usko, että tuo oli vaikka Sandellin kohdalla se suurin ongelma. Hän oli tuolloin täysin eri tyyppi, kuin se, joka maailmalta takaisin palasi. Viimeisten kausien Sandell olisi soveltunut vaikka sitten siihen pietiläläiseen pelitapaan.

Tässä kun keskustelu on pyörinyt tämän junnut edustukseen -teesin ympärillä, niin kyllä sillä junnullakin on oma vastuunsa paikan ottamisesta pelaavassa kokoonpanossa ammattilaisurheilussa. Tuntui se olevan hyvin ilvesläistä tulla edustukseen takki auki, ei olisi onnistunut vaikka HIFK:ssa.
 
Ylös