Ilveksen kokoonpano 2020-2021

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 366
Mäkiniemi ykköseksi, mutta mistä kakkonen.

Eipä sillä kai ole väliä hirveästi kuka siellä luukkua avaa. Monessa seurassa ykkönen pelaa 40-50 peliä ja kai se Kolppanenkin varmaan pystyy muutaman pelin pelaamaan, vaikka Jukureita vastaan huono olikin, siinä kuitenkin oli myös koko joukkue edessä huono. Jos nyt vetää samalla tasolla sitten kun siinä pelissä niin kyllä se muutaman pelin pelaava veskari löytyy vaikka Mestiksestä. Playoffeissa nyt ei muutenkaan maalivahteja kannata kierrättää vaan siellä Mäkkäri pelaa sitten kaikki pelit. Loukkaantumiseen täytyy totta kai reagoida.

e. Ja henkilökohtaisesti kyllä uskon, että ei tänne olisi edes alkukaudeksi hommattu tällaista materiaalia jos ei haluttaisi menestyä. Joten jos ei Mäkkärillä riitä ja Dostalin paluu ei ole mahdollinen niin eiköhän siihen jotenkin reagoida, vaikkei heti oltaisi uutta maalivahtia hankkimassakaan.
 

Ipa72

Luottopelaaja
Viestejä
5 806
Pikku Dosty A-junnuista liigakasteeseen.
Olisi muuten mielenkiintoista nähdä kaverin eväät. Kauhean pieneltä vaikutti ensisilmäyksellä, mutta jos vaikka...
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 746
Nyt on Mäkkärillä todellinen "näytön paikka". Saapa nähdä sukeltaako Ilves vai nouseeko entistä kovemmaksi... No, aika näyttää... jos pelejä ylipäätänsä pelataan.
 

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 366
Edelleen haluaisin kuulla näiltä panikoivilta henkilöiltä että miksi ne Mäkkärin viime kauden hyvät pelit on unohtunut? Halusitteko myös viime kauden alussa maalivahtikaupoille kun Dostalilla ei kulkenut?
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Kun liigan paras maalivahti ja ehkä joukkueelleen tärkein yksittäinen pelaaja lähtee, niin totta kai taso lähtökohtaisesti laskee. Mikään ei kuitenkaan sanele sitä, etteikö Ilveksellä olisi mahdollisuus ihan mihin tahansa. Ilman Dostalia se on vain pienempi. Ja toki merkittävää on sekin, ketä muita vielä lähtee.

Onnistuneella maalivahtipelillä on joka tapauksessa sauma TOP4-sijoitukseen. Pleijareissa voi tapahtua sitten mitä tahansa. Marginaalit ovat loppujen lopuksi hyvin pieniä.

Mutta hei, koitetaan nyt tottua siihen ajatukseen, ettei me välttämättä dominoidakaan tätä koko kautta niin, että lasketellaan runkkarin voittoon ja siitä kevyesti mestaruuteen. Tiedän, että siihen ajatukseen on näin ilvesläisenä vaikea tottua, mutta yritetään!
 
  • Tykkää
Reactions: CTS

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 239
Ei kannata viillellä ranteita auki. Palataan joukkuepuolustuksessa siihen moodiin, mitä nähtiin ensimmäiset kierrokset ja hyvä tulee.

Juuri näin. Nyt pitää valmennuksen olla hereillä ja toivottavasti viimeisen kahden pelin pohjilta on tällä viikolla hierottu viisikon puolustamista ja oman laueen pelaamista kyllästymiseen asti.

Nyt on hurlumhei-kiekon aika ohi ja jokaista pelaajaa on ruvettava puolustamisen kiinnostamaan.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 746
Kun Dostalin lähtö oli tiedossa, niin 100% varmasti meitin valmennusjohto reagoi ja ottaa napsun pari nopeesta käännöstä pois. Nyt on aika meidän pelin -lähtöihin ja puolustamiseen, ellei Mäkkäri olekin jumalmoodissa koko ajan.

Samanlaisella "hurlumhei" -kiekolla tulee noutaja joka pelissä.
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
784
Pitää myös muistaa, että alunperin Ilves oli lähdössä Mäkiniemi-Kolppanen kaksikolla kauteen. En epäile hetkeäkään, että valmennuksen ja muun johdon ajatukset olisivat tästä muuttuneet nyt kun Dostal lähtee.
 

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 560
Samaa mieltä. Nyt ei kannattane satsata suuria joukkueen kehittämiseen. Tärkeätä olisi päästä takaisin voittojen tielle nykyisin voimin.

Jos sarja joudutaan keskeyttämään tautitilanteen seurauksena, olisi hyvä olla kaiken aikaa kärjessä. Voivat Liigassa nimittää johtavan joukkueen mestariksi! Toivottavasti Liiga julkistaa jo etukäteen ratkaisumallinsa pahimman varalle!
 

WillieGunn

Luottopelaaja
Viestejä
3 399
Samaa mieltä. Nyt ei kannattane satsata suuria joukkueen kehittämiseen.

Eihän joukkueen kehittäminen koskaan lakkaa. Jos ei ole rahaa ostaa pelimiehiä, niin sitten ruvetaan kehittään niitä tulevia pelimiehiä. Eli Varjamoo Kooveesta ja jotain junnuja saamaan kokemusta ylhäällä. Toivottavasti toipilaitten kanssa ei tule enää mitään takapakkeja. Vartiainen, Airola ja jopa Joni Ikonen saatetaan nähdä vielä tän vuoden puolella askissa.
 
Ylös