Ilveksen kokoonpano 2020-2021

Nulikka

Luottopelaaja
Viestejä
1 127
Toivoisin valmennusjohdolta pikaista Haytonin penkitystä. Sotkee jatkuvasti ketjunsa pelin, missä ketjussa nyt pelaakaan, ylimielisellä neppailullaan.

Vaikuttaa varmasti koko joukkueeseen tämä oksettava selän suoristaminen puolustussuuntaan.

Pikaista näytönpaikkaa Romanille. Pelaa ainakin logolle, jos ei muuta.
 

Jakpot

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
621
Roman todeĺlakin ennemmin kehiin, kuin tämä kanukki-neppailija, tai Lepaus.

Noi kaksi kun jotenkin saisi vaihdettua normaaleihin senttereihin, niin pelikin varmasti paranee joukkueena.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
5 314
Lepaus ei ole sentteri eikä nelosketjun pelaaja. Onko yllätys, että miehestä ei saada tuossa roolissa parasta irti.

Harmi kun on tämä poikkeuskausi. Normitilanteessa Roman ja Lepaus olisivat hyvää kauppatavaraa.
 
Viestejä
2 170
En voi käsittää tätä jatkuvaa nillitystä jostain Romanin huonoudesta, Meskanen huonoudesta, Joni Ikosen loukista, Vartiaisen poissaolosta ym. ym.

Kokonaisuus ratkaisee ja nyt ollaan sarjakärjessä. Ni ihan hyvin mun mielestä menny.

Ikäviä juttuja nuo kaikki ja varmasti harmittaa kaikkia, mutta joku roti sentään jatkuvalle nillitykselle. Vaikea uskoa nillityksen määrästä päätellen , mikä on joukkueen sijoitus sarjataulukossa.

Äärimmäisen raskasta luettavaa, ku jotkut nillittää samoista asioista päivästä toiseen.
 
Viestejä
2 170
Kun vie hiiren nimimerkin päälle, aukeaa valikko josta voi painaa "Älä huomioi", sen jälkeen kyseisen käyttäjän viestejä ei tarvitse enää lukea missään ketjuissa. Tietysti saattaa joku asiaviestikin kadota, että omalla vastuulla.
Tiedän. Tämä ollut vakavassa harkinnassa ensimmäistä kertaa ikinä. Ihan herkästi en blokkauslinjalle lähde. Nyt on äärimmäisen lähellä.
 

Ipa72

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
926
Pistetään palsta kiinni ja palataan asiaan kun ollaan sääliviivan alla.
Joo, olen samoilla linjoilla. Keksikää perkele sitten mistä keskustellaan. Ei tämä nyt mikään pohjoiskorea ole, jossa vain ylistetään.
 

Mansesteri

Luottopelaaja
Viestejä
3 747
Suomi-Myttynen-Ikonen
Mieho-Koppanen-Antonen
Maccelli-Saarela-Järventie
Päkkilä-Lepaus-Nalli

Kyllä toi riittäisi materiaalin puolesta top kutoseen.
Saarelan pitäisin varmaan edelleen Päkkilän ja Nallin kanssa, kun on toiminut niin hyvin. Mutta probleemi syntyy siinä ketkä täyttävät 2- ja 3-kentän keskustan, koska ei Koppanen voi mennä kumpaankin.
 

N.B.I 76

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
177
Ensi kauden kokoonpanoja täällä vai pähköillään..tämä kausi alkaa oleen taputeltu. Jos alkuvuodesta pelataan se kk tai pari max niin tämä sama toistuu ja maaliskuussa lyödään pillit pussiin kauden osalta.
 

Kyy001

Guest
Ensi kauden kokoonpanoja täällä vai pähköillään..tämä kausi alkaa oleen taputeltu. Jos alkuvuodesta pelataan se kk tai pari max niin tämä sama toistuu ja maaliskuussa lyödään pillit pussiin kauden osalta.
No ei ole. Eihän kiekkomatseissa edes ole korona levinnyt. Siksi toisekseen ensimmäiset rokotteet tulee jo tämän vuoden puolella, ainakin median mukaan ja ensi vuoden puolella lisää.
 

dr Origo

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
362

JUUSO VÄLIMÄKI JA BARRETT HAYTON PALAAVAT NHL-ORGANISAATIOIHINSA

Syyskuun lopussa toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella Ilvekseen palannut puolustaja Juuso Välimäki, 22, ja lokakuun jälkimmäisellä puoliskolla joukkueeseen liittynyt hyökkääjä Barrett Hayton, 20, palaavat Pohjois-Amerikkaan valmistautumaan tulevaan NHL-kauteen.


Ilveksen ja Calgary Flamesin välisen lainasopimuksen myötä kuluneen syyskauden kasvattajaseurassaan pelannut Juuso Välimäki edusti Ilvestä edellisen kerran A-nuorten sarjassa kaudella 2014-2015. Koko viime NHL-kauden loukkaantumisensa vuoksi sivussa ollut Flamesin ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2017 pelasi tällä kaudella uransa ensimmäiset ottelut Liigassa.

Pohjois-Amerikkaan palatessaan Liigan puolustajien pistepörssin kärkipaikkaa hallussaan pitävä Välimäki tehtaili 19 ottelussa pisteet 2+17=19, joilla hän on koko sarjan pistepörssissä seitsemäntenä. Plusmiinussaldollaan +15 puolustaja on Liigan tilaston kolmannella sijalla.

- Oli aivan loistojuttu tähän hetkeen, että pääsin pelaamaan pitkän tauon jälkeen ja nimenomaan Ilveksen paidassa Hakametsässä. Olen tyytyväinen siihen, että pystyin pelaamaan huipputasolla ja joukkueena pelit menivät tosi hyvin, kommentoi Juuso Välimäki.

- Organisaatiosta jäi todella positiivinen kuva. Asioita tehdään oikein ja ammattimaisesti - harjoittelu ja muut asiat toimivat täällä oikeasti tosi hyvin. Olen tosi hyvällä mielellä siitä, millainen joukkue, valmennus ja johto Ilveksessä on tällä hetkellä. Uskon, että loppukausi tulee menemään jätkillä hyvin ja tästä vuosia eteenpäinkin Ilveksen organisaatiossa ollaan oikealla tiellä.

Viime kaudella Arizona Coyotesin NHL-joukkueeseen noussut Barrett Hayton on seuran ensimmäisen kierroksen varaus vuodelta 2018 ja viime vuodenvaihteessa MM-kultaa voittaneen Kanadan alle 20-vuotiaiden maajoukkueen kapteeni. Hyökkääjä pelasi Ilveksessä kahdeksan Liiga-ottelua tehoilla 0+4=4.

Urheilujohtaja Timo Koskela on tyytyväinen Pohjois-Amerikkaan palaavien pelaajien otteisiin Ilveksessä.

- Nämä lainasopimukset antoivat kaikille osapuolille todella paljon. Juuso Välimäki osoitti kentällä ja jokapäiväisessä arjessamme olevansa täysin poikkeuksellinen pelaaja sekä luontainen kilpailija ja johtaja. Oli myös hieno juttu molemmille osapuolille, että Barrett Haytonin kaltainen lahjakas pelaaja saatiin Ilvekseen. Tässäkin yhtälössä pelaaja ja molemmat seurat voittivat. Haluamme kiittää Juusoa ja Barrettia Ilveksen eteen tehdystä työstä ja toivotamme heille onnea NHL-kaukaloihin, kommentoi Koskela.
 

Simma

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
899
Onnea matkaan molemmille ja kiitos kun kävitte piristämässä tätä kotoista liigaa. Juuso varsinkin oli aivan maaginen.
 
Ylös