Ilveksen kokoonpano 2019-2020

Status
Viestiketju on suljettu.

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
13 661
Annetaan vaan olla! Mulla on täysi luottamus Koskelaan, hän kartoittaa pelaajia ja meil ei viel ole syytä mihinkään paniikkiratkaisuun. Nyt on meiän nuorilla aika näyttää kyntensä!
:) Ai että ei ole syytä paniikkiin ? Vaikka ainoastaan 44 pistettä saatu 51:stä viimeisimmästä jaossa olleesta.
Uskon juu itsekkin, että ns. ajan hermolla ollaan ja valmiina reagoimaan. NykyIlveksessä ei paljon etukäteen huudella.. sitten vaan ilmoitetaan aikanaan.
Uskoisin Koskelan kartoittavan ja listaavan koko ajan ja joka pelipaikalle " jos listaa ".. tuolle soitetaan ekana tarpeen vaatiessa. Eikä niin, että tarpeen vaatiessa kysellään agenteilta, että olisiko ketään tarjolla.
 

JörgenJönssön

Luottopelaaja
Viestejä
1 634
Niin, eihän sitä tiedä, vaikka pelaajia olisi mielellään tulossakin Ilvekseen? Pelaajien elekieltä kun tulkitsee, niin hyvällä fiiliksellä näyttävät olevan. Jutut piireissä myös leviävät nopeasti.
 

Etä-Ilves

Luottopelaaja
Viestejä
1 503
Täytenä spekulointina pohdin, voisiko Colby Genoway olla irrotettavissa Ilveksen käyttöön loppukaudeksi? Pelannut tällä kaudella DEL-liigaa Kölner Haien joukkueessa ja tilastojen perusteella ollut viime kausia vaikeampaa. Pari kautta sitten veti KHL:ää kovilla tehoilla ja on edelleen tasokas pelimies. Ja toki ne menneet uroteot Ilveksestä ovat edelleen muistissa ja Colby ajattelee yhä aikaansa Tampereella suurella lämmöllä.

Olisi mielestäni juuri sitä mitä joukkue voisi tarvita. Kokenut sentteri, jolla riittää monipuolisuutta sekä pelinlukutaitoa ja osaa tehdä myös tulosta.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Del:ssä 24. 4+5. Vähän kyllä tuntuu, että pysyisikö kuitenkaan enää vauhdissa. Kun ei ne vahvuudet ainakaan edellisellä visiitillä olleet puolustamisessa, niin ei tunnu ihan sellaiselta palaselta jota tuohon tarvitaan. Koodinimi "petteriwirtanen" olisi kova.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Se viime kauden Petteri Wirtanen olisi tuohon täydellinen palanen,en tiedä mikä hänelläkin on tällä kaudella Turussa mättänyt.TPS on 10 pointsia play-offviivasta,eli kyllä tässä vielä muutama tovi menee ennen kuin sieltä on mahdollisesti pelaajia saatavilla.
 

Soho

Tähtipelaaja
Viestejä
18 514
Jep hänen kaltaisensa profiili. Kova vääntäjä, riittävän hyvä molempiin suuntiin, kokenut ja hyvä aloittaja.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 594
Vahvistuksia varmasti katsellaan ja etsitään. Kuitenkin hyvä muistaa tässä(kin) menestykse huumassa että "Greatest Ilves-fan ever" palasi kauhuelokuvan pääpahiksen lailla vielä kerran Ilveksen ovelle vaatimaan omiaan ja summa oli sellainen että sillä olisi maksettu kevyesti 1-2 liigan huippupelaajan palkka. Voi olla että ne isoimmat vonkaleet jää tämän vuoksi sitten naaraamatta.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Välimiesoikeuden päätös tehtiin kesällä, ja Ilves on kuitenkin sen jälkeen ilmoittanut pelaajabudjetiksi 2,2 miljoonaa.
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
827
Tarkoittaisiko se ettei Kolppanen ole tänään ollenkaan mukana Vaasassa että pelaa pe paikallispelin ja valmennus antaa Villen jo täysin keskittyä siihen matsiin...
 

Kaunisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
344

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Vielä putoaa joulun alla 1 pakki ja 1 hyökkääjä,eli Hatakka ja Saarela eivät voi olla varmoja paikoistaan.

Eipä silti,Maccelli ja Dostal noista ne suoneniskut muutenkin Ilvekselle ovat.
 

JörgenJönssön

Luottopelaaja
Viestejä
1 634

Odotetusti Hatakka, Thomson, Maccelli ja Saarela lähtevät kisoihin. Ilveksen kauden vaikeimmat pelit ovat vasta edessä, kunhan ei vaan nyt mitään tappioputkea kehitellä.

Raipekin on niin surkea valmentaja, että menestystä ei tule vaikka olisi keitä pelaajia hyvänsä joukkueessa. Tässä valossa olisi voinut jättää Ilveksen pelaajat ihan hyvin valitsematta.

No sentään varmistaa TPS: konttauksen jatkumisen myös ensi kaudella.
 
Status
Viestiketju on suljettu.
Ylös