Ilveksen kokoonpano 2019-2020

Tervaskanto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
418
Veikkaan että ensi viikolla Koskela heittää puskista jonkun vahvistuksen kehiin. Sopisi niin tän kauden meininkiin. Kokoajan vaan posia, ja ukot nauraa matkalla pankkiin.
Tätä juuri itsekin mietin. Vai ollaanko nyt vedenjakajalla ja mennään näillä+Kilpaveljillä. Jos halutaan edes vähän laittaa kampoihin keväällä, tämä vaatisi ainakin sen yhden oikean tekijämiehen ja mieluiten keskelle. Jotenkin meidän tekijämiehet eivät pärjää, tai olisiko sitten vaan heikompi ajanjakso menossa? Mv ja puolustus tiivistyy jatkuvasti ja siis toimii. Luotan kuitenkin Koskelaan.
 

Ilveksenmiäs

Luottopelaaja
Viestejä
5 040
Annetaan vaan olla! Mulla on täysi luottamus Koskelaan, hän kartoittaa pelaajia ja meil ei viel ole syytä mihinkään paniikkiratkaisuun. Nyt on meiän nuorilla aika näyttää kyntensä!
:) Ai että ei ole syytä paniikkiin ? Vaikka ainoastaan 44 pistettä saatu 51:stä viimeisimmästä jaossa olleesta.
Uskon juu itsekkin, että ns. ajan hermolla ollaan ja valmiina reagoimaan. NykyIlveksessä ei paljon etukäteen huudella.. sitten vaan ilmoitetaan aikanaan.
Uskoisin Koskelan kartoittavan ja listaavan koko ajan ja joka pelipaikalle " jos listaa ".. tuolle soitetaan ekana tarpeen vaatiessa. Eikä niin, että tarpeen vaatiessa kysellään agenteilta, että olisiko ketään tarjolla.
 

JörgenJönssön

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
691
Niin, eihän sitä tiedä, vaikka pelaajia olisi mielellään tulossakin Ilvekseen? Pelaajien elekieltä kun tulkitsee, niin hyvällä fiiliksellä näyttävät olevan. Jutut piireissä myös leviävät nopeasti.
 

Etä-Ilves

Rivipelaaja
Viestejä
83
Täytenä spekulointina pohdin, voisiko Colby Genoway olla irrotettavissa Ilveksen käyttöön loppukaudeksi? Pelannut tällä kaudella DEL-liigaa Kölner Haien joukkueessa ja tilastojen perusteella ollut viime kausia vaikeampaa. Pari kautta sitten veti KHL:ää kovilla tehoilla ja on edelleen tasokas pelimies. Ja toki ne menneet uroteot Ilveksestä ovat edelleen muistissa ja Colby ajattelee yhä aikaansa Tampereella suurella lämmöllä.

Olisi mielestäni juuri sitä mitä joukkue voisi tarvita. Kokenut sentteri, jolla riittää monipuolisuutta sekä pelinlukutaitoa ja osaa tehdä myös tulosta.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
2 401
Del:ssä 24. 4+5. Vähän kyllä tuntuu, että pysyisikö kuitenkaan enää vauhdissa. Kun ei ne vahvuudet ainakaan edellisellä visiitillä olleet puolustamisessa, niin ei tunnu ihan sellaiselta palaselta jota tuohon tarvitaan. Koodinimi "petteriwirtanen" olisi kova.
 

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 283
Se viime kauden Petteri Wirtanen olisi tuohon täydellinen palanen,en tiedä mikä hänelläkin on tällä kaudella Turussa mättänyt.TPS on 10 pointsia play-offviivasta,eli kyllä tässä vielä muutama tovi menee ennen kuin sieltä on mahdollisesti pelaajia saatavilla.
 

Soho

Luottopelaaja
Viestejä
2 401
Jep hänen kaltaisensa profiili. Kova vääntäjä, riittävän hyvä molempiin suuntiin, kokenut ja hyvä aloittaja.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
4 044
Vahvistuksia varmasti katsellaan ja etsitään. Kuitenkin hyvä muistaa tässä(kin) menestykse huumassa että "Greatest Ilves-fan ever" palasi kauhuelokuvan pääpahiksen lailla vielä kerran Ilveksen ovelle vaatimaan omiaan ja summa oli sellainen että sillä olisi maksettu kevyesti 1-2 liigan huippupelaajan palkka. Voi olla että ne isoimmat vonkaleet jää tämän vuoksi sitten naaraamatta.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
5 059
Välimiesoikeuden päätös tehtiin kesällä, ja Ilves on kuitenkin sen jälkeen ilmoittanut pelaajabudjetiksi 2,2 miljoonaa.
 

Jalmari

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
338
Tarkoittaisiko se ettei Kolppanen ole tänään ollenkaan mukana Vaasassa että pelaa pe paikallispelin ja valmennus antaa Villen jo täysin keskittyä siihen matsiin...
 

Kaunisto

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
138

Pok

Luottopelaaja
Viestejä
3 283
Vielä putoaa joulun alla 1 pakki ja 1 hyökkääjä,eli Hatakka ja Saarela eivät voi olla varmoja paikoistaan.

Eipä silti,Maccelli ja Dostal noista ne suoneniskut muutenkin Ilvekselle ovat.
 

JörgenJönssön

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
691

Odotetusti Hatakka, Thomson, Maccelli ja Saarela lähtevät kisoihin. Ilveksen kauden vaikeimmat pelit ovat vasta edessä, kunhan ei vaan nyt mitään tappioputkea kehitellä.
Raipekin on niin surkea valmentaja, että menestystä ei tule vaikka olisi keitä pelaajia hyvänsä joukkueessa. Tässä valossa olisi voinut jättää Ilveksen pelaajat ihan hyvin valitsematta.

No sentään varmistaa TPS: konttauksen jatkumisen myös ensi kaudella.
 
Ylös