Ilveksen kokoonpano 2019-2020

Soho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
656
Näinköhän Ruotsalainen jää tänne. Varmasti on kysyntää ulkomailta. Tilanne on aikalailla X-X/Mieho-Mieho/Vainionpää-X/Vainionpää ensi kauden osalta.
 
Viimeksi muokattu:
Viestejä
8 785
Uskon Ruotsalaisen pelaavan ainakin ensi kauden vielä täällä. Liuksialalle nyt se jatkopahvi!
Liuksiala on itselleni haastava tapaus. Pienellä peliajalla, oikeastaan täysin ilman ylivoima-aikaa on tehnyt kahdeksan maalia. Se on kelpo suoritus. Mutta onko hyökkäyksessä oikein tilaa enää?

Omissa papereissani hyökkäys tällä hetkellä:

Suomi - Ruotsalainen - Rautiainen
X - X - Ikonen
Lepaus - Mieho - Antonen
Haapanen - Vainionpää - Savilahti

Tietenkin on mahdollista, että joku ykkösketjusta suuntaa ulkomaille, mutta itse en siihen usko. Haapaselle puolestaan täytyy löytää paikka vakiokokoonpanosta. Ainoa mahdollisuus melkeinpä on se, että Savilahden ensi kauden sopimus puretaan, jolloin Liuksialalle aukeaa tuosta paikka.

Toisaalta onko Liuksialalla itsellään kiinnostusta jäädä pyörimään alempiin ketjuihin ja taistelemaan pelipaikasta. Haluaako mieluummin joukkueeseen, jossa vastuuta voisi olla enemmän tarjolla. Olisiko sittenkin uran kannalta parasta vaihtaa ensi kaudeksi maisemaa?
 

Soho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
656
Liuksialasta voisi olla Rautiaisen tapaiseksi terrieriksi, jos menisi tilanteisiin samalla kovuudella. Liuksiala on tosin parempi luistelija ja laukaus lähtee nopeammin ja tarkemmin.
Ja parempi syöttäjä. Ihan hyvin voisi kokeilla Dogia myös ykkösessä, sillä ei sekään ketju ole viime aikoina juuri tehoillut, vaikka hyvin pörrääkin. Rautsi on tällä kaudella ollut fyysisempi kuin ennen, mutta tehot ovat aika paljon alakanttiin paikkoihin nähden.

Dogin laukauksella luulisi olevan käyttöä myös ylivoimalla.
 
Tykkää tästä: Serve
Ylös