Eetu Tuulola

Ilves97

Luottopelaaja
Viestejä
6 756
Kukas tuossa koostumuksessa tekisi ne pisteet kun viivassa vielä Lancaster/Jokipakka? Se maskimies vai?

Niin siis pelasi ylivoiman lisäksi noiden kanssa myös 5v5. Käsittääkseni Aku Räty on pelannut Konnan ja Haapalan kanssa nyt ja pelannut ylivoimalla siellä maalinedustalla ja tehnyt 37 pistettä 46 peliin. Aivan varmasti Tuulolalle odotukset oli 25-35 pisteen kaudessa.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Tuulolan mahdollisuuksista on turha kinata. Aloitti yläketjuissa ja saanut ylivoima aikaa ihan läpi kauden. Suurimman osan kaudesta pelasi Tikan ja Männyn kanssa jotka molemmat tehneet ~25 pistettä ja maalejakin hyvän määrän.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 465
Ei kai tässä kukaan ole kiistänyt hetkeäkään ilmiselvää tehottomuutta. Joillekin se vaan näyttää olevan joko maalit tai ei mitään ja itse en ymmärrä sellaista ajattelua.
 

Lima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
996
Tuulola ei ylivoima-aikaa saa paitsi, jos ylivoimasta puuttuu joku. Ja silloinkin on ns. kakkosylivoimassa loppuhetket. Kyllä Mäntykiven, Rädyn ja Tikan ylivoima-aika on ihan eri luokkaa.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Jotenkin nään sen Eetun mitä muutama vuosi sitten parhaimmillaan oli kytevän yhä siellä. En tiedä onko se vain, että lähtönopeus nopeassa liigassa ison ruhonsa kanssa on liian heikko. Voisi olla useampi maali jos kerkiäisi vielä vähän nopeammin tilanteissa. Maaliin on yhä vielä matkaa tehtävänä.
 

Åkerman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
780
En nyt Tuulolasta enää viitsi kirjoittaa enempää. Mutta ainekset ovat viime kauden "Bertrandiksi" joka oli hyvä ekassa pelissä ja ratkaisi kuin vahingossa maalille mennessä yhen finaalipeleistä jatkoajalla. Surkea kausi mutta tee nyt tämä ja kaikki annetaan anteeksi vaikka ura jatkuisi Kerhossa loppuun asti. Nyt on suonenvedon hetki!
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Kun et ymmärrä lukemaasi niin avaan vähän.
Mielestäni rotaatioon peliesitysten myötä kuului hyökkääjistä
ruokonen, nalli, oden, mieho, tuulola, virtanen.
Tuosta ryhmästä erottuu selkeästi tuulola pelimäärien ja minuuttien puolesta räikeästi. Miksi?
Periaatteessa ei 45 peliin ollut rotaatiossa, vasta viimeisten parin viikon aikana ollut katsomossa pari peliä. Syytä ei tiedä?
Vaikea ottaa esimerkiksi ketään muuta jos kyseenalaistetaan jonkun pelaajan peluuttamista ja syitä.
Toki voit mainita paremman esimerkin aiheesta.
Tartuin kirjoituksellani ainoastaan tuohon kopon " tillu esti pelaamisen" väitteeseen, koska itse jo kuukausia takaperin kirjoitin omaan tietooni perustuen, ettei myrrä saanut alkukaudella peluuttaa haluamallaan tavalla.
Mielestäni on ok ja aiheellista miettiä ja tuoda ajatuksiaan ASIALLISESTI kuinka paljon ja kauan valmennuksen ulkopuolelta on peluuttamiseen, rooleihin, metodeihin ja sääntöihin puututtu.
On tää mielenkiintoista, että jokainen ketju kääntyy taas paluusi jälkeen koskemaan Tuulolaa. Ilmeisesti negatiivista ei oikein Ilveksestä muualta löydy, siitähän selvästi palstalla olemisesi tällä hetkellä elää ja hengittää.

Aika paljon heittelet taas perusteetonta settiä. Luultavasti jätät taas suurimpaan osaan vastaamatta, mutta laitetaan nyt vähän kuitenkin vastapalloon.

Ensinnäkin jos mietitään ihan alkukautta, niin eikö suuremmilla odotuksilla ja tulospaineilla tullut Tuulola ollut ilmiselvä valinta kaikkien noiden etupuolelle (pl Oden, joka muuten alkukaudesta pelasi vähintään yhtä isossa roolissa kuin Tuulola). Tuulolan kohdalla voitaneen sanoa, että joskus 15-20 pelin jälkeen osattiin sanoa, että ei tällä oikein riitä haettuun rooliin. Itse kirjoitit ennen kauden alkua, että Tuulola on meidän kärkihyökkääjä. Oletko nyt oikeasti tosissasi sitä mieltä, että olisit viiden pelin jälkeen valmentajana luovuttanut Tuulolan suhteen?

Nalli lähti ennen kauden alkua, miten ihmeessä hän voi olla mukana tässä vertailussa? Myös Oden lähti aikaisessa vaiheessa ja sai alkukaudesta runsaasti mahdollisuuksia. Näiden tuominen keskusteluun on ihan vain oman agendan pönkittämistä ja muiden pitämistä "hölmöinä".

Virtasesta on puhuttu toisessakin ketjussa ja ainakin oma mielikuva on se, että Virtanen on kärsinyt edelleen sairasteluista ja heikosta yleiskunnosta. On sen vuoksi ollut enemmän rotaatiossa, mutta pelannut selvästi enemmän per peli, eli väitteesi on ihan humpuukkia.

Mieho on siis tämä pelaaja, joka olisi voinut olla Tuulolan edellä, mutta muiden käsityksen mukaan pelasi aina ollessaan terveenä. Itse en asiasta tiedä, mutta sinun mukaasi istui terveenä katsomossa. Mieho oli muuten ihan surkea pelatessaan ja sai esimerkiksi viimeisissä peleissä näytönpaikan ykkösketjusta.

Ylipäätään Ilveksen kokoonpano on ollut hyökkäyksen osalta rikkonainen, ja esimerkiksi Bau on pelannut jo 20 peliä.

Ruokonen on sitten jo moneen kertaan käyty läpi, mutta eihän kukaan voi olla sitä mieltä, että on Tuulolaa parempi tämän kauden otteiden perusteella?

Tuulolan peliaika ylivoimallakin on ihan itsestäänselvä asia. Ylivoimalla keskellä pelaavana pelaajan kätisyydellä on aivan valtava merkitys. Jos tätä ei hahmota, niin sitten tästä on turha keskustella. Vastakkaisen esimerkin voi hakea esimerkiksi Kärpistä, joissa kätisyydet ovat aivan viturallaaan, ja se näkyy kyllä myös tuloksessa.
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 705
Oletko nyt oikeasti tosissasi sitä mieltä, että olisit viiden pelin jälkeen valmentajana luovuttanut Tuulolan suhteen?
Olisin 15 kierroksen jälkeen tehnyt "odenit".
Nalli lähti ennen kauden alkua, miten ihmeessä hän voi olla mukana tässä vertailussa? Myös Oden lähti aikaisessa vaiheessa ja sai alkukaudesta runsaasti mahdollisuuksia.
Oden 16 peliä ja pois. Kun ei käyttöä.
Nalli lähti ennen kauden alkua, miten ihmeessä hän voi olla mukana tässä vertailussa
Tähän en viitsi sanoa mitään...
Mieho on siis tämä pelaaja, joka olisi voinut olla Tuulolan edellä, mutta muiden käsityksen mukaan pelasi aina ollessaan terveenä.
Otappa tarkemmin selvää.

En enempää tämän otsakkeen alle kirjoita. Alkaa menemään provoksi ja vänkäämiseksi.
Itseä vain kiinnostaa tietää yleisesti kuinka iso rooli ja valta koskelalla loppujen lopuksi on.
 

Blackwolf

Luottopelaaja
Viestejä
3 686
Olisin 15 kierroksen jälkeen tehnyt "odenit".

Oden 16 peliä ja pois. Kun ei käyttöä.

Tähän en viitsi sanoa mitään...

Otappa tarkemmin selvää.

En enempää tämän otsakkeen alle kirjoita. Alkaa menemään provoksi ja vänkäämiseksi.
Itseä vain kiinnostaa tietää yleisesti kuinka iso rooli ja valta koskelalla loppujen lopuksi on.
Niinpä niin, eli kun kirjoitan pitkän perustellun viestin, on vastauksesi yksittäisiä lauseita, joissa ei ole mitään perusteluita. Sen lisäksi näet viestini olevan provoa, vaikka omassa viestissäsi et vaivautunut perustelemaan mitään, tai vastaamaan asiallisiin pointteihini.

Käydään nopeasti siis tätä hieman tarkemmin vielä läpi.
Nalli lähti ennen kauden alkua kun ei mahtunut pelaamaan - Ei mitään vaikutusta Tuulolan peaamiseen, mutta vastauksesi on "tähän en viitsi sanoa mitään". Jos tämä on perusteltua tekstiä, niin huhhuh.

Miehon kohdalta sanoin, että olet väittänyt Miehon olleen kunnossa, mutta katsomossa. Asiasta minulla ei ole tietoa. Mieho oli tällä kaudella pelatessaan heikko. Jos taustalla ei ollut loukkaantumisia, niin jotain siinä tekemisessä oli vialla. Harmi, että lähti, olisi tuonut laajuutta.

Virtasen ja Ruokosen sivuutit täysin.

Tämä kaikkihan lähti siis siitä, että kirjoitit näiden kaikkien nimien olevan sellaisia jotka olivat kärsineet Tuulolasta. Niin kuin kirjoituksestani hyvin selviää niin lopputulema oli oikeasti se, että ainoa näistä joka on voinut olla enemmän rotaatiossa "ansaitsematta" on Mieho. Ja tässäkin on siis sinun omaa tietoasi taustalla.

Oden tosiaan lähti 16 pelin jälkeen. Näillä markkinoillako olet oikeasti sitä mieltä, että Ilveksen olisi kannattanut muistakin hyökkääjistä eroon päästä? Jonkun liigatasoisen pelaajanhan siellä nelosessa on pelattava, muuten se vuotaa.

No kanssasi keskustelu menee aina samalla tavalla. Heittelet ilmoille todella yliampuvia väitteitä, ja kun näitä perustellaan sinulle vahvasti toiseen suuntaan tartut yksittäisiin lauseisiin ja pikkuhiljaa katoat paikalta. Sama kävi Meskas keskustelussa, jossa vertasit lopulta Ojamäkeä Meskaseen ja hipsit pois.

Jos modeilla olisi yhtään munaa laittaisivat he sinun osaltasi pisteen tähän Tuulola jahtiin. Perustellut viestit ovat aina tervettuleita, mutta jatkuva ajojahti ja kykenemättömyys keskusteluun ei ainakaan vie asiaa eteenpäin. No itse laitan tämän ihan puhtaasti ylläpidon linjan piikkiin. Jatkoajan puolella näin yksipuolista laukomista ei olisi katseltu puoliakaan tästä ajasta.
 

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 660
Oden tosiaan lähti 16 pelin jälkeen. Näillä markkinoillako olet oikeasti sitä mieltä, että Ilveksen olisi kannattanut muistakin hyökkääjistä eroon päästä? Jonkun liigatasoisen pelaajanhan siellä nelosessa on pelattava, muuten se vuotaa.

Varsinkin kun Oden lähti hyvin todennäköisesti omasta aloitteestaan. Eli tässä mielessä Tuulolan olisi pitänyt tehdä Odenit eikä Ilveksen.
 

Satunnainen

Luottopelaaja
Viestejä
1 871
Mielestäni rotaatioon peliesitysten myötä kuului hyökkääjistä
ruokonen, nalli, oden, mieho, tuulola, virtanen.
Tuosta ryhmästä erottuu selkeästi tuulola pelimäärien ja minuuttien puolesta räikeästi.
Ilveksessä ei ole liigassa tällä kaudella pelannut ketään nimeltä Nalli.

Peliajat:
Tuulola 12.40
Ruokonen 9.05
Oden 12.18 (liigan luokaton sivusto ei anna tietoa, mutta itse laskin)
Mieho 11.49
Virtanen 14.20

Näiden perusteella muut olleet nelosketjun vastuuulla, paitsi Virtanen kolmosketjun minuuteilla.


Pelimäärät
Tuulola 46/52
Ruokonen 26/52
Oden 16/24 tai 16/21
Mieho 23/36
Virtanen 37/52

Tässä Tuulola on vahvimmilla, mutta koska Ilves ei loukkaantumisista tiedota, on asiaa vaikea arvioida. Mieholla ja Virtasella on historiaa terveysongelmista, ja Ruokosen kohdalla pidän myös ilmeisenä, että niitä on ollut.

Olisin 15 kierroksen jälkeen tehnyt "odenit".
Manageripeleissä pelaajia voi siirrellä sinne tänne, mutta suomalaisessa todellisuudessa pitää olla pelaajan ja kahden seuran tahtotila sama, jotta siirto on mahdollinen. Sinulla tuskin on tietoa, että sellaista tilaisuutta olisi missään vaiheessa Tuulolan osalta edes ollut.
 

se7en

Rivipelaaja
Viestejä
55
Tuulolan pelissä on kuitenkin nähtävissä hyviä elementtejä. Kaveri on yhä työteliäs, vaikka kausi on varmasti ollut pitkä ja vaikea. Lisäksi Tuulola on harvoja Ilves-pelaajia, jotka hakeutuvat sitkeästi maalineteen tekemään maskia. Nyt pitäisi vielä saada sinne kiekkoa ja ehkä ajoitusten kanssa on myös tekemistä.

En tiedä onko turhan optimistinen arvio, mutta Tuulola saattaa olla pleijareissa kuitenkin mies paikallaan. Pari räkämaalia kun pääsisi hakkaamaan maalinedestä, niin tekisi itseluottamukselle hyvää. Nyt kun jätkä tuolla logolle pelaa, niin onnistumisia on pakko toivoa.
 
Ylös