Eero Tamminen

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 243
eero-tamminen-250x125.jpg


Eero Tamminen siirtyy VPS:stä Ilvekseen

Ilves on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 21-vuotiaan laitahyökkääjä Eero Tammisen kanssa.

184-senttinen Tamminen on pelannut viimeiset kaksi kautta Veikkausliigaa VPS:n paidassa. Äskettäin päättyneellä kaudella hän pelasi 18 ottelua. Nuorukainen on pelannut Veikkausliigaa myös TPS:ssä kaudella 2014.

Tamminen on kuulunut myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmään. Hän siirtyy Tampereelle ja Ilvekseen hyvillä mielin.

”Olen tosi tyytyväinen, että pääsen Ilvekseen, joka on perinteinen ja maineikas Veikkausliigajoukkue. Odotan innolla pääsyä mukaan joukkueen treeneihin. Toivottavasti pystyn vahvistamaan joukkuetta ja omalta osaltani auttamaan Ilvestä vielä parempaan sijoitukseen tulevalla kaudella” kommentoi Tamminen.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tuntee hyvin uuden pelaajansa.

”Olin monta vuotta sitten katsomassa oppilaitosten välistä peliä Tampereen Kaupissa. Silmiini osui Jyväskylän joukkueen vasen laitapelaaja nimeltä Tamminen. Soitin oitis Kimmo Lipposelle, että nyt on lahjakas pelaaja kiikarissa, ja myöhemmin Tamminen debytoi nuorisomaajoukkueessa.”

”Olen seurannut Tammisen uran kehittymistä ja odotan innolla, että pääsen tekemään päivittäistä työtä hänen kanssaan. Hän on parhaimmillaan loistava 1 vs. 1 -pelaaja, jolla on hyvä laukaus. Toki paljon on myös kehitettävää, mutta meillä on koko talvi aikaa. Tamminen on sellainen pelaaja, joka pystyy omilla yksilösuorituksillaan ratkaisemaan pelejä. Lisäksi hän on hyvä erikoistilannepelaaja” kommentoi Wiss.

Eero Tamminen Transfermarktissa
Eero Tammisen tilastot Elitefootballissa
Ilveksen tiedote
Aamulehden juttu siirrosta
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
3 302
Vs: Eero Tamminen

Eero Tamminen vaikuttaa loistavalta hankinnalta. Tuo meille tällä kaudella samaa suoraviivaisuutta ja nopeutta, mitä Soisalo toi viimekaudella. Ja mikä röyhkeys. Hankki pilkun SJK:a vastaan silkalla päättäväisyydellä ja periksiantamattomuudella. Avauskokoonpanoainesta.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 321
Vs: Eero Tamminen

Mahtava vaihtomies, tuo vaihdosta tullessaan uuden vaihteen koko joukkueelle.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 243
Harmillista, mutta Ilveksen hankinnat lievittävät pettymystä. Eerolta omituinen siirto uralla tässä kohtaa mutta ei kai siinä muuta kuin tsemppiä ja tervetuloa häviämään Tammelaan.
 

Raipe - The Great One

Tähtipelaaja
Viestejä
11 339
Varaudutaanko tällä hankinnalla Laten mahdolliseen lähtöön?
 

jalkakynä

Luottopelaaja
Viestejä
1 909
Varaudutaanko tällä hankinnalla Laten mahdolliseen lähtöön?
Jo Kummelin legendaarisessa Unelmista Tottassa miespäähenkilöä ei saanut kutsua Lateksi, tietäjät tietää Ilveksen Lauri Ala-Myllymäen olevan kavereiden kesken Lämmi.

Ala-Myllymäen mahdollisen siirtymisen jälkeen Tendeng vapautuisi 10-paikalle ja Eero nappaisi toisen laiturin paikan.

Omissa papereissani Tamminen korvaa Kotkasta saapuneen Aleksi Tarvosen, jonka taso ei ole riittänyt yhtään mihinkään loukkaantumisista huolimatta.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 243
Eero ollut eilen näemmä TPS:n riveissä testipelaajana. Hävisivät 0-1 Atlantikselle.

 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
788
Ykköseen voi olla ihan päteväkin tekijä. Veikkausliigassa ei riitä kyllä oikein enää.
 
Ylös