• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Eero Tamminen

Viestejä
970
#1


Eero Tamminen siirtyy VPS:stä Ilvekseen

Ilves on tehnyt kaksivuotisen pelaajasopimuksen 21-vuotiaan laitahyökkääjä Eero Tammisen kanssa.

184-senttinen Tamminen on pelannut viimeiset kaksi kautta Veikkausliigaa VPS:n paidassa. Äskettäin päättyneellä kaudella hän pelasi 18 ottelua. Nuorukainen on pelannut Veikkausliigaa myös TPS:ssä kaudella 2014.

Tamminen on kuulunut myös Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkueryhmään. Hän siirtyy Tampereelle ja Ilvekseen hyvillä mielin.

”Olen tosi tyytyväinen, että pääsen Ilvekseen, joka on perinteinen ja maineikas Veikkausliigajoukkue. Odotan innolla pääsyä mukaan joukkueen treeneihin. Toivottavasti pystyn vahvistamaan joukkuetta ja omalta osaltani auttamaan Ilvestä vielä parempaan sijoitukseen tulevalla kaudella” kommentoi Tamminen.

Päävalmentaja Jarkko Wiss tuntee hyvin uuden pelaajansa.

”Olin monta vuotta sitten katsomassa oppilaitosten välistä peliä Tampereen Kaupissa. Silmiini osui Jyväskylän joukkueen vasen laitapelaaja nimeltä Tamminen. Soitin oitis Kimmo Lipposelle, että nyt on lahjakas pelaaja kiikarissa, ja myöhemmin Tamminen debytoi nuorisomaajoukkueessa.”

”Olen seurannut Tammisen uran kehittymistä ja odotan innolla, että pääsen tekemään päivittäistä työtä hänen kanssaan. Hän on parhaimmillaan loistava 1 vs. 1 -pelaaja, jolla on hyvä laukaus. Toki paljon on myös kehitettävää, mutta meillä on koko talvi aikaa. Tamminen on sellainen pelaaja, joka pystyy omilla yksilösuorituksillaan ratkaisemaan pelejä. Lisäksi hän on hyvä erikoistilannepelaaja” kommentoi Wiss.
Eero Tamminen Transfermarktissa
Eero Tammisen tilastot Elitefootballissa
Ilveksen tiedote
Aamulehden juttu siirrosta
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
204
#2
Vs: Eero Tamminen

Eero Tamminen vaikuttaa loistavalta hankinnalta. Tuo meille tällä kaudella samaa suoraviivaisuutta ja nopeutta, mitä Soisalo toi viimekaudella. Ja mikä röyhkeys. Hankki pilkun SJK:a vastaan silkalla päättäväisyydellä ja periksiantamattomuudella. Avauskokoonpanoainesta.
 
Viestejä
970
#7
Harmillista, mutta Ilveksen hankinnat lievittävät pettymystä. Eerolta omituinen siirto uralla tässä kohtaa mutta ei kai siinä muuta kuin tsemppiä ja tervetuloa häviämään Tammelaan.
 
Ylös