Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Suppilo30

Tulokas
Viestejä
5
Aidosti onnea matkaan Pendo! Luultavasti parasta mitä maajoukkue voi saada. Meille menetys tietty, mutta nytpä on aikaa uuden etsimiseen.

Ps. Kyllähän Pendo kiitokseksi Ilves väelle hoitaa keväällä sen himoitun!
eikös Pennasen sopimus oo viä tän kauden loppuu? jos on niin olis Pendolle tarjolla MM-kulta ja tietysti SM-kulta suomen parhaan joukkoeen kanssa. vaikka siitä mestaruudesta kohta 40 vuotta ollaan Ipaan toivottu, mutta uskon ja toivon että Pendo sen kullan kotiin hoitaa tänä vuonna. Sitten vielä yksi kysymys Jukka Jalonen vai Antti Pennanen maajoukkoe valmentaja? Ehkä vähän aikasta jo tuota kysyä mutta mitä mieltä te ootte
 

othokhyl

Rivipelaaja
Viestejä
96
Oli vihdoin löytänyt ilves pinssinkin rintaan. Ehkä pieni merkki faneillekkin siitä että vaikka kauden jälkeen vaihtuukin tehtävä niin nykyinen homma hoidetaan kunnialla maaliin
 

Vovlo

Luottopelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
8 592
Itse näin tämän Pendolle the kautena oli lähdössä tai ei. Vaikea jotenkin uskoa, että se ensikään kaudella olisi tullut jos ei nyt. Kaikki satsataan tähän ja nyt.
Jep. Itse en näe miksi Pendo edes ajattelisi maajoukkuetouhuja nyt kun se homma on varma. Se touhu alkaa sitten ensi kesänä ja turha ottaa siitä nyt mitään painetta kun se valintaruletti on nyt ohi. Tavallaan helppo valmentajallakin lähtee nyt tuohon kun tietää mitä tuleman pitää, koko sielu tähän peliin ja sitä saa sitten ladata hetken aikaa kunnes ensimmäisiä todellisia maajoukkuehommia tulee.
 

GNR

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
742
Oli vihdoin löytänyt ilves pinssinkin rintaan. Ehkä pieni merkki faneillekkin siitä että vaikka kauden jälkeen vaihtuukin tehtävä niin nykyinen homma hoidetaan kunnialla maaliin
Onhan se nyt ollut jo tälläkin kaudella ainakin CHLssä eikä sillä ole mitään merkitystä - paitsi ehkä muutamalle niilolle foorumilla.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 971
Tässä vielä yksi syy miksi arvostan suuresti Pendoa. On eri asia räksyttää ja vinkua kokoajan tuomareille. Mutta omien puolella pitää olla! Kun joukkue meinaa kokea vääryyttä.
IMG_2723.jpeg
 

delorean

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
331
Tässä vielä yksi syy miksi arvostan suuresti Pendoa. On eri asia räksyttää ja vinkua kokoajan tuomareille. Mutta omien puolella pitää olla! Kun joukkue meinaa kokea vääryyttä.katso liitettä 5663

Sama homma, arvostan myös miten Pendo otti hetkeen kiinni. Ei tullut edes jotenkin tajuttua tuota miten oltiin menettämässä ote pelistä tuossa kohtaa.

Päävalmentajien tapoja reagoida, niitähän on moneen lähtöön...
 

Liitteet

  • Screenshot_20230930_014346_Gallery.jpg
    Screenshot_20230930_014346_Gallery.jpg
    443,5 KB · kertaa luettu: 273

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 511
Tässä vielä yksi syy miksi arvostan suuresti Pendoa. On eri asia räksyttää ja vinkua kokoajan tuomareille. Mutta omien puolella pitää olla! Kun joukkue meinaa kokea vääryyttä.

katso liitettä 5663

Tuli pelistä kelailtua pätkiä vielä kotona, niin ihan hauska katsella, kuinka omat pelaajat tilanteessa vähän joutuivat rauhoittelemaan koutsia. Stransky kevyesti kopauttelee mailalla olkapäälle ja 19 v. Nymankin rauhoittelee tulevaa maajoukkuevalmentajaa, kun Pendo ei tainnut heti huomata, että Suomi vapautettiin boksista.

Mutta kyllä siellä täysillä mukana ollaan maajoukkuesopimuksen jälkeenkin, vaikken sitä toki yhtään epäillytkään.
 

LalaTa

Luottopelaaja
Viestejä
2 526
Hyvä "näpäytys" Pendolta ja Ipalta epäilijöille, jotka budjetoi tästä viikosta 3-4 pinnaa ja nekin suurelta osin viikon ekasta pelistä ;)

Vitsit sikseen. En hokannutkaan, että nythän on lähes viikon ansaittu tauko peleistä ja saadaan jopa harjoitella joukkueena. Ja tietenkin levätä ja palautella kunnolla.

Ettei vaan olis pari runkosarjapeliä riskillä uhrattu kuntopohjan kasvatteluun, koska tämä tauko antaisi sitten sopivan hetken siitä palautua. Ehkä himmattiin paria päivää aikasemmin kuin alunperin piti jotta saatiin hyvä päätös jaksolle ja päävastustajilta napattua pisteitä.

Oli miten oli, varmasti nyt edellisissä peleissä nähty tekeminen on vasta sellainen ryömintävaihde ja pikkuhiljaa kiihdytellään. Hyvät fibat tuosta jengistä.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 971

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 833
Tästä sama linkki vielä ilman Facebookin seurantarikkaruohoja:

Näkyy nätimmin myös foorumin esikatselussa.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
10 971
Tästä sama linkki vielä ilman Facebookin seurantarikkaruohoja:

Näkyy nätimmin myös foorumin esikatselussa.
Kiitos, jostain syystä se ei halunnut toimia vaikka otin myös Ylen sivuilta.
 

Mr. Torrance

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
880

M22

Luottopelaaja
Viestejä
2 670
Pari, ainakin itselle uutta ja mielenkiintoista kohtaa laajahkossa Samuel Savolaisen tekemässä jutussa, maksumuurin takana:

Tässä pari otetta:
Pennanen valmensi HPK:n junioreita aikana, jolloin seuran junioripuolella valmensi tulevaisuuden huippuvalmentajia kuten nykyisin Sveitsissä suurseura Berniä luotsaava ja kaiken Tapparassa voittanut Jussi Tapola, KooKoosta kahdella viime kaudella ylisuorittajaa tehnyt Olli Salo, HPK:n päävalmentajana toiminut Matti Tiilikainen sekä nyt Leijonien päävalmentajan tehtävät ensi kaudella alkaen ottava Pennanen itse.


Samanaikaisesti tällaista määrää Liigan tulevia päävalmentajia ei monessa seurassa ole valmentanut – jos on koskaan. Siinä kulttuurissa Pennanen pääsi saamaan vaikutteita.
....

Pennanen päätyi solmimaan KHL:ssä pelanneiden Jokerien kanssa sopimuksen, joka olisi – sattumoisin tai ei – päättynyt juuri tämän kauden jälkeen. Ukrainan sota ja Jokerien vetäytyminen KHL-sarjasta kuitenkin vesitti suunnitelmat. Yksi yksityiskohta on, että Jokereiden toimitusjohtajana toiminut Sami Kauhanen oli nyt valmistelutyöryhmän jäsenenä ja Jääkiekkoliiton toimitusjohtajana mukana esittämässä Pennasta Jääkiekkoliiton hallitukselle viime torstaina.

Asiassa oli myös inhimillinen puoli. Juuri uuden talon rakennuttanut Pennanen jäi tyhjän päälle vaille työtä.

Pennasen on kerrottu edenneen hyvin pitkälle Tapparasta Sveitsiin sittemmin siirtyneen Jussi Tapolan seuraajapelissä. Lopulta tilanne mahdollisti hänelle kilpailutustilanteen. Ilvekseltä hän sai haluamansa – ja tarttui siihen. Sopimuksen, jossa olisi maajoukkuepykälä ja johon kuului myös se, että tehtävä voisi alkaa heti. Siitäkin huolimatta, että Jouko Myrrän luotsaama Ilves oli sarjassa kärkipaikalla.
...
Pennanen oli aktiivinen sopimuksen alkamisen ajankohdan ja maajoukkuepykälän kanssa. Samassa tilanne loi suuren yleisön silmissä vaikutelman, että Ilves pääsi nokittamaan Tapparaa saamalla myös paikallisvastustajan haluaman valmentajan itselleen. Moni sisäpiirissä näki tapauksen osoittavan, että Pennanen pystyy olemaan myös kylmäverinen peluri.

Hämmennystä Pennasen kollegoissa herätti sekin, että julkisuudessa kerrottiin Pennasen lohduttaneen Myrrää. Ylen uutisen otsikossa kerrottiin hänen käyneen Myrrän kanssa ”tyylikkään keskustelun”.

Keskustelu oli kuitenkin käytännössä muutama tsemppitekstiviesti, jotka on luettu tätä juttua varten tehdyn taustatyön yhteydessä.
 
Ylös