Antti Pennanen - Ilveksen päävalmentaja 2022-2024

Dynamo

Rivipelaaja
Viestejä
62
Ei tule Pennasta ikävä. Pikkuasia, mutta tällaista "pilkun viilaajaa" nyppii toi Pennasen tyyli noissa presseissä. Eikö sille Ilves-kaupasta löytyis vaikka edustamansa seuran pinssiä laitettavaksi tohon villapuseroon. Ainoa valmentaja liigassa, joka ei valmenna logolle.eikä näköjään tunnusta väriä.
Kyllä sillä takissa on Ilves pinssi. Ollut jopa suorassa nyt muutamissa viimepeleissä.
 

Kroisos Pennanen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
186
Ihmetyttää myös tuo puhe siitä että ollaan väsyneitä. Onhan pelejä ollut 3 viikossa, mutta ei se nyt Ilveksen kohdalla mikään älytön kuorma ole. On sitä CHL:ää pelanneet myös Tappara, Lukko ja Pelicans, eikä ne mene sen taakse. Ja voiko tosiaan olla niin että pelaajat on rättiväsyneitä jo syyskuussa, kun harjoituskaudesta on vain vähän aikaa ja kaiken järjen mukaan pitäisi energiatankkien olla vielä täynnä ja fiiliksen hyvä? Ymmärrän jos väsy iskisi siellä marras-tammikuussa, kun taakkaa on kertynyt muutaman kuukauden verran, mutta että väsy jo syyskuussa kuulostaa ihmeelliseltä.

Moni muistuttaa naapurin yms. seurojen huonoista kauden aluista. Hyvä kuitenkin muistaa että ei nekään mitenkään tahallaan ole huonosti kauden ensimmäisiä pelejä vetäneet. Kyllä se tilanne niitäkin on huolettanut ja mietityttänyt että ollaanko me tehty jotain väärin kun ei voittoja tule.
Kukaan ei varmasti tahallaan häviä. Asioita silti painotetaan ja tietyillä ajanjaksoilla voittoon painotetaan enemmän kuin toisena. Joinakin jaksoina saatetaan jopa painottaa vähemmän jotta myöhemmällä jaksolla voitetaan. Kausi ei ole mikään tasainen tehtaan takuu suoritustarina, vaan nimenomaan kasvutarina. Vaikka piste on syksyllä yhtä arvokas kuin keväällä, haluatko että otetaan kevään tuloskunnosta napsu pois ja laitetaan se syksyyn jotta kausi olisi tasaisempi?

Ja vähän realismia vaikka moni on toitottanut Ilvestä mestariehdokkaaksi. Siellä on sarjan paras puolustus paperilla. Maalivahdit täysiä kysymysmerkkejä ja hyökkäyskalusto myös osittain kysymysmerkkejä paperilla. Hieman outoa tässä onkin että hyökkäys lunastanut odotuksia kun taas se liigan paras pakkikalusto pelannut pahasti alakanttiin. Eikä maalivahditkaan ole olleet lähelläkään sitä tasoa jolla mestaruuksia voitetaan, vaikkei niihin olla kaaduttu.
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 671

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 671
Kyllä Myrrän haamu pistää miettimään, mitä täälläpäin tapahtuu...
Ei pistä minulla.
Menestyksen haluinen organisaatio kuvaa vissiin Ilvestä parhaiten.
 

Puujalka

Luottopelaaja
Viestejä
2 909
Kyllä se tilanne niitäkin on huolettanut ja mietityttänyt että ollaanko me tehty jotain väärin kun ei voittoja tule.
Onkohan jossakin väitetty, että Ilveksessä ei ole pohdittu mistä tämä heikompi jakso nyt johtuu?
Otetaan nyt vielä happea rauhassa, luotto Pennaseen on ja pysyy. Kymmenen pelin päästä voidaan sitten jo miettiä, mikä mättää jos ei muutosta tapahdu ollenkaan parempaan.
 

dr Origo

Luottopelaaja
Viestejä
1 876

"– Leijonien päävalmentajan rooli on arvostetuin ja kovin mahdollinen päävalmentajapesti Suomessa. Viime syksynä Antti Pennasen kanssa neuvotellessamme sovimme, että tällaisen mahdollisuuden avautuessa asiat ovat neuvoteltavissa ja järjestettävissä yhteistyössä. Nyt tehtävän tultua ajankohtaiseksi keskustelimme siitä vielä seuran sisäisesti ja Pennasen sekä Jääkiekkoliiton kanssa. Luonnollisestikaan emme halunneet olla esteenä tämän tilaisuuden avautuessa Antille, kommentoi Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja Risto Jalo."

"– Olemme tiedostaneet tilanteen ja Ilveksenkin näkökulmasta on hyvä asia, että päätös Leijonien uudesta päävalmentajasta tehtiin näin hyvissä ajoin. Antti on pitänyt meitä ajan tasalla omalta osaltaan Leijonien päävalmentajan valintaprosessista. Seuralla on selkeä sisäinen suunnitelma, jonka mukaan se lähtee nyt etenemään prosessissaan seuraavan päävalmentajan kartoittamisen kanssa. Vastaavasti Antti saa täyden rauhan keskittyä viemään työnsä loppuun Ilveksessä kaudella 2023–2024, sanoo Ilveksen urheilujohtaja Timo Koskela."

"– Suomen A-maajoukkueen päävalmentajan tehtävä ja seuraavissa talviolympialaisissa valmentaminen ovat luonnollisesti olleet suuria unelmiani. Saamani tuki ja luottamus sekä Jääkiekkoliiton että Ilveksen puolelta tämän prosessin aikana ovat olleet todella arvostettavalla tasolla. Päätökseni ei silti ollut helppo, sillä Ilves on upea paikka tehdä töitä. Seurassa on todella hyvä työilmapiiri, ja olen nauttinut ajastani täällä, sanoo Antti Pennanen."

"Pennanen korostaa kunnioitustaan Ilvestä kohtaan ja haluaan saavuttaa menestystä tällä kaudella.

– Arvostukseni Ilvestä kohtaan on todella suuri. Seuran antama tuki ja apu tämän prosessin aikana on ollut todella ainutlaatuista. Meillä on käynnissä työ, jonka haluan saattaa omalta osaltani loppuun niin hyvin kuin mahdollista. Teemme yhdessä kaikkemme saavuttaaksemme tavoitteet, jotka olemme asettaneet tälle kaudelle."
 
Viimeksi muokattu:

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
14 073
Tämä juttu oli kyllä selvää jo pitkän aikaa. Eiköhän Ilves ole jo tehnyt sopimuksen uuden päävalkun kanssa. Uskon hänen olevan nimekäs ja voittamaan tottunut!

Ja tietysti onnittelut Pendolle Suomen maajoukkueen päävalmentajuudesta, se on isoin juttu, minkä voit Suomessa saavuttaa valmentajana!
 

B

Luottopelaaja
Viestejä
7 576
Kieltämättä harmittaa. Jos keväällä jää jossiteltavaa (lue: ei mestaruutta), niin harmittaa vielä enemmän.

Toki muutos on aina mahdollisuus. Pari nimeä tulee mieleen joiden saapuminen penkin taakse toisi touhuun aivan uutta potkua, joten katellaan nyt rauhassa mitä urheilujohto taikoo.
 

vivalavili

Luottopelaaja
Viestejä
1 374
Seuraaja saadaankin tietää sitten varmaan vasta kauden päätyttyä virallisesti. Onneksi tänään tuli voitto niin ei oikeastaan edes vituta. Paljon onnea Pennaselle sitten aikanaan maajoukkueen peräsimessä ja nyt kun sinne saadaan lisää Ilves-väriä niin ehkä maajoukkuelätkäkin alkaa enemmän kiinnostaan itseäkin.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 400
Onnea Pendolle! En nyt äkkiseltään osaa kun onnitella, tämä kausi jos ei päädy kannuun, niin jää mietityttämään tämä prosessi.
 

PUMPPU

Tähtipelaaja
Viestejä
11 352
Toivottavasti Tillu & co. antavat kaikki mahdolliset työkalut ja panostukset tämän kauden menestyksen hakemiseen. Lyödään nyt ”All-In” Pendon kanssa.

Uusi projekti alkaa sitten taas.
 
Ylös