Jonas Gunnarsson

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 867
Vähän kiekot oli kateissa jo Lukko-pelissä, nyt alkoi jo sitten enemmänkin lipsumaan. Vähän kyllä huolettaa edelleen maalivahtitandemin tasaisuus kun mennään kevättä kohti.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 867
Kyllähän tuo ailahtelu on suurin haaste Gunnarilla. Loistopelin jälkeen ei tiedä yhtään mitä tulee, tänään ensimmäinen kyllä puhtaasti maalivahdin piikkiin. Varmaan tuossa myös syy miksi ei ole selkeäksi ykköseksi onnistunut nousemaan aiemminkaan urallaan.

Toivotaan että Malekin nykytaso kestää ja sillä pleijareihin, Gunnar hyvä kakkonen vetää yllärinä sitten jos Malekilla ei tartu.
 

masa_90

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
375
Tänään oli sitten kyllä huonompi päivä. Toki ei 0 tehdyllä joukkue voita joka tapauksessa.
 

Seteri

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
397
Ei ollu hyvä alku. Vaihto ehkä herättelyä joukkueelle. Koko joukkue oli tänään kyllä tosi aneeminen tapaus. Malekki oli tänään hyvä. Gunneri hörpäs sen ekan vedon, toinen maali oli vähän nii ja näin kenelle se annetaan.
Gunneri kyllä itselleni on valanut kovan luoton ja itse olisin vielä antanut olla maalissa tuon toisenkin jälkeen. Onneksi Malek on myös parantanut vaikea tuosta sanoa kumpi parempi molemmilla kuitenkin yli 90% torjunnat. Eipä se Heljankokaan mikään tehtaan takuun varma ole. Hörppi meitä vastaan 10 minuutissa kolme ja ässät nöyryytti kuus-yks.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 541
En usko, että oli siitä kiinni. Mutta, oli eka peli Nokia Areenalla niiden uhkausviestien jälkeen. Se minkä takia ylipäätään tulen ulos tämän kanssa on se, että kannattaa miettiä mitä paskaa pelaajille suoltaa.
 
Ylös