Ondrej Roman

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 947
Romanilla on hyvä pelisilmä ja taitavat kädet sekä on hyvä aloittaja. Roman pelkää laitavääntöjä sekä luistelu on auttamattoman kankean näköistä. Joukkueen kolmos-nelossenana menisi juuri ja juuri.

Hitosti saa tapahtua, että vahvistuksesta voidaan puhua.
 

Okafani

Luottopelaaja
Viestejä
1 021
Täällä eräs nimimerkki on sitoutunut dissaamaan Romania, teki hän sitten mitä tahansa. Hienoja neuvoja satelee Myrrälle, mutta ei tämä tajua penkittää. No aloitukset kulkee edelleen, ja joukkue voittaa, hyvä niin.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Maalipaikoille Roman pääsee kyllä usein, että se puoli on kunnossa. Viimeistely ei vielä ole onnistunut lukuisista vapaista paikoista huolimatta. Josko ensimmäinen maalivahdille tehty avaisi lukon...
 

ipa1970

Luottopelaaja
Viestejä
8 697
Pari peliä sitten nosti hienosti oikea-aikaisesti puolustajan mailan, josta sitten takana paremmalla paikalla ollut Ilves-peluri löi kiekon rysään. 80%-90% muista senttereistä olisi väkisellä yrittänyt siinäkin tilanteessa hakata kiekkoa patjojen läpi verkkoon ja Roman teki mielestäni parhaimman ratkaisun avustamalla toisen maalia. Ei tietenkään saanut siitä pisteiden valossa palkintoa ja sekin tuomittiin "vahinkona".
Katso tilanne uudestaan. Pärssinen nostaa romanin mailaa, onneksi, ei toisinpäin.
 

Michallero

Vakiokokoonpanossa
Ylläpidon jäsen
Viestejä
877
Katso tilanne uudestaan. Pärssinen nostaa romanin mailaa, onneksi, ei toisinpäin.

Juu kyllä se on nähtävästi Pärssinen, joka nostaa Romanin mailaa.

Tsekkisentteri pelaa varman päälle peliä ja tekee asioita joukkue edellä. Ei yhtään jäähyä, eikä ole sen tyylinen pelaaja, että boksissa usein "viilentyisi". Pelaa aaveeta, ottaa aloituksia ja tekee siinä ohella pisteitä. Pätevä, varma ja kokenut kolmosen sentteri.

Mutta kuten ollaan nähty, Tillu reagoi jos on tarve.
 

Pas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
604
Katso tilanne uudestaan. Pärssinen nostaa romanin mailaa, onneksi, ei toisinpäin.

Ei jaksa, valitettavasti. Kelailepas sinä kaikki ne Romanin syötöt ja tarkastele niitä vastaanoton kannalta. Kerro sitten, olisiko jossakin niistä ollut edes mahdollista saada syöttöä haltuun tai vetoa lähtemään.

Kuis vuoto? Onko loppumaan päin?
 

Vasen pakki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
618
Roman on pelannut ihan kelvollisesti kakkosen sentterinä ja on parantanut peli kerrallaan. Pelaa tosiaan varman päälle joka vaihdon ja pitää mielessä sen, että omissakin voi soida. Eli kahden suunnan pelaajana mielestäni onnistunut varsin hyvin. Ei ole siellä hyökkäyksen kärjessä tekemässä maagisia kikkoja, mutta toisaalta ei ole myöhässä puolustuspään velvoitteistakaan. Tästä kertoo myös se, että +/- saldo on jo ihan hyvin plussan puolella.

Ilvekseltä löytyy sen verran tulivoimaa ja hyökkäyspään intoa laidoilta, että Roman istuu ihan hyvin kakkosen keskelle, mahdollistaen laitureiden hyökkäyspelaamista. Tietysti aina voisi olla vielä parempi pelaaja, mutta tähän olen tässä tilanteessa varsin tyytyväinen. Pelejä voitetaan ja mennään eteenpäin!
 

Aho26

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
798
Mää niin toivon, että loppupeleissä me kaikki Romanin dissaajat joudumme nöyrästi pakittamaan sanomisemme, jos kuitenkin vaisuuden taustalla on pikku loukkia ja peli peliltä hänestä kuoriutuu huima pelimies. Eilen hän pelasi parhaimman pelinsä tähän asti Ilves nutussa, vaikka se ei vielä sitä tasoa ole mitä me fanit odotamme.
 

Brooks

Luottopelaaja
Viestejä
7 022
Kun Ilves saa pelin pyörimään hyökkäysalueella, Roman näyttää useimmiten asettuvan juuri siihen maalin eteen.
 

Atso Keskiviiva

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
227
Mielestäni Roman on parantanut koko ajan. Eilen liikekin tuntui jo melkein joukkueen liikettä vastaavaksi. Mies on kärsinyt pikkuvaivoista ja tietenkin on vaikuttanut pelaamiseen.
 

Jakpot

Luottopelaaja
Viestejä
5 391
Legendaarisen kymmenen ensimmäisen pelin jälkeen Roman tilastojen mukaan Nallin kanssa vähiten pisteitä tehnyt hyökkääjä, jotka on suunnilleen koko kauden alun pelannut.

Nallin rooli toki erilainen, ei häneltä mitään pois.

Aloitusprosentti 52. Eli jokunen aloitus enemmän voitettu, kun hävitty. Kun joku sillä tulee kuitenkin puolusteleen.

Vääräntyylinen pelaaja Ilvekselle. Ja varmaan koko liigaan.
 
Viimeksi muokattu:

Kaukofani

Luottopelaaja
Viestejä
2 961
Paras hankinta kuitenkin tähän kauteen. Kun ei huomioida lainapelaajia. Saadaan nimi sentään pöytäkirjaan....
 

tynamo

Luottopelaaja
Viestejä
1 292
Tsekistä hommattu "kokenut EHT-tason" hyökkääjä korvaamaan Leinoa, koska kotimaista joka siihen hommaan pystyy ei löytynyt. Melko varmasti on joukkueen palkkakuninkaita.

Näin minäkin veikkaan ja pelkään. Kun katsoo esityksiä, niin on kaukana saamastaan liksasta. Haastavaa uskoa johonkin ihmepiristymiseen seuraavana 10 matsin aikana. Toivoa toki voi. Menee joukon jatkona niin kauan, kun riveissä on liigan ykkössentteri. Sen jälkeen ei kykene täyttämään saappaita.
 

Arzamas

Luottopelaaja
Viestejä
1 857
Toisaalta Roman hankittiin joukkueesta joka ei viime kaudella pystynyt suoriutumaan palkanmaksuvevoitteestaan, ja ei maailmantilanne kesällä niin positiivinen ollut että Ilves olisi haaskannut tuhottomasti massia Romaniin. Uskon että hyvä palkka, mutta ei tolkuton ”EHT-statukseen” nähden.

Sille lienee syynsä että palkattiin Roman eikä Myttystä tai Kontiolaa?
 

vilperi

Luottopelaaja
Viestejä
1 161
Sille lienee syynsä että palkattiin Roman eikä Myttystä tai Kontiolaa?

Ei suoranaisesti jäsen Arzamasin viestiin, mutta Romaniin kylläkin.

Kun näitä vertailuja tehdään, lienee Julius Mattila se, kuka oli Romanin kanssa paikan pyörittelyssä mukana. Kontiolat ja Myttyset lienevät sitä palkkaluokkaa, että Are (miksei myös Välimäki ja Hayton) olisi jäänyt hankkimatta. Ja kun katsoo Lukon statistiikkaa, eipä ole Juliaksellakaan hirmuisen hyvin Lukossa kulkenut. Tehot 0+2, aina vaikeasti luettavassa +/- -tilastossa -5 (Jonne Tammela toinen Lukon hyökkääjistä pakkasella lukemalla -1), 48,8% aloitusprosentilla ja keskimääräisellä 13:57. Romanilla taas on tehot 1+4, +/- -tilastossa +3 (Ilveksen hyökkääjistä vain Lepaus minuksella), 52,2% aloitusprosentilla ja 14:42 keskimääräisellä peliajalla.

Ei ole Romanilla hyvin mennyt täällä, muttei todennäköisesti samaan kategoriaan kuuluvalla Julius Mattilallakaan Lukossa. Sitä on tietenkin vaikea sanoa olisiko Roman iskenyt tuplatehot kalajastajakylän muukalaislegioonassa tai Mattila kasvattajaseurassaan, mutta parempi näitä kahta on verrata keskenään. Ja tietysti molemmat pieksee sairauslomalla olevan Joni Ikosen mennen tullen nykyisissä rooleissaan.
 
Viimeksi muokattu:
Ylös