Iksan Kalapuikot

Luottopelaaja
Viestejä
1 763
No vähän ylläri pylläreitä kokoonpanossa. Palvelta otetaan heti huumorintaju pois, sitähän tässä kaipaakin, 1. pelissä gonahtanutta hyökkäyksen liideriä.

Meklari

Viestejä
6 546
Mitä Virtanen tekee sentterinä, kun Gregoirekin olis tarjolla, jumalauta Pendo mä en jaksa sua.
Kyllähän Virtanen keskellä pelaa siinä missä laidassakin. Ja vaikka fooruminiilot näkee uusissa lempipelaajissa aina jotain niin totuushan on, että Grego nyt ei esittänyt myöskään oikeastaan mitään harkkapeleissä. Aloitustaidon kyllä luulisi menevän Gregoirelle niin, ehkä tuo vähän outo valinta on. Vaikka tuskin näkyy hirveästi pelissä kumpi näistä nelosen jyristä sen 10 minsaa keskellä vai laidassa vetää.

Ylivoima

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
248
Kyllähän se mahdollista, että Gregoire niitä aloituksia ottaa vaikka ei sentterin paikalla pelaa.

Meklari

Viestejä
6 546
Eihän Palveen asemaa toki minään vääryytenä voi pitää. Kyllähän Mänty ja Kodytek pelasivat parempaa kiekkoa harkkakaude.

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 360
Se on aina hyvä kun foorumilla olevat asiantuntijat tietää asiat paremmin ku valmennus.Täysi luotto joukkueeseen ja valmennukseen.
Joskus voi myös tarkastella, että olisiko niitä kirjoituksia kirjoitettu hieman pilkesilmäkulmassa, eikä tulkita aina kuin piru raamattua.

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 136
Ihan hyvät vitjat. Kolmonen voi olla oikein pätevä ketju. Hyvä että Palve saa jalkoja ja energiaa ympärilleen - toivottavasti kulkee.

Mitä itse peliin tulee niin toivottavasti erikoistilanteet ovat tikissä näiden uusien CHL-sääntöjen takia.

Ja siellä on näemmä Pardubicella kakkosveskari maalissa? Siinä voi olla paikka iskeä.

WillieGunn

Viestejä
3 593
Palveelle ei ketään kärkilaitureita esimmäiseen kilpailulliseen peliin. Mielenkiintoista.

Toisaalta Päkkilä on alkanut näyttää ihan kärkipään laiturilta. Maalintekijä se ei ole. Nyman tähän kenttään vielä, jos sillä rupee kulkeen.

Meklari

Viestejä
6 546
Päkkilä näyttää aika-ajoin hyvältä, välähdyksiä ja kokonaisvaltaisesti ok. Kärkipään laituriksi silti tarvitaan vielä näyttöjä, aika paljonkin. Voisi kiteyttää, että hyvän yrityksen pitää näkyä taululla. Nyt sentterin pitäisi ainakin olla sellainen joka mahdollistaa tämän.

Jakpot

Viestejä
5 391
Kyllä itsea ainakin ihmetyttää, että harkkamatsit mentiin liki samalla pohjalla hyökkäyksen suhteen ja ensimmäiseen kunnon peliin on sekoitettu vähän reilummin.

Tietysti tuosta senttereiden paikkoja vaihtamalla aika helposti saadaan ne harjoituskauden kolmikot...

Riksu

Viestejä
14 136

Tuossa linkki otteluun. Voitte testailla tuohon esim. VPN:nne toimivuutta. Itsellä pelitti kaikki hyvin.

Toutain

Viestejä
6 860

Ehkä Gregoire ottaa aloituksia :)

Palve kolmoseen.

Ai saakeli, mä jotenkin tykkään tästä linjasta, kun vähän herätellään, eikä kiveen hakattuja statuksia ole.

7 574
Havahduin asiaan vasta nyt, mutta eikö tälle kaudelle tullut jotain ihme sääntöjä CHL-peleihin koskien jäähyjä? Kuulosti ainakin sillon aika absurdeilta, tänäänkö nähdään käytännössä?

Vovlo

Viestejä
8 647
Tänään nähdään. Pendo omassa haastattelussaan noista puhuikin, jäähy loppuu AV-maalilla ja YV jatkuu vaikka YV joukkue maalin tekisikin. Eli pitkät 5-3 YVt on aika lailla sellaisia tilanteita joihin ei kannata joutua, ne vain jatkuvat ja jatkuvat. Tuomarilinjakin voi tänään olla ihan mitä sattuu, muistaakseni viime vuonnakin näissä CHL peleissä oli vähän heittelyä.

Pantterin Pensselit

Viestejä
1 165
Jep:

- 2min rangaistukset ei katkea yv-maalista vaan pelataan loppuun
- tehdystä av-maalista katkeaa 2min rangaistus (en tiedä koskeeko myös 5min rangaistusta)