Positiivisuusketju

Alfred Lammas

Luottopelaaja
Viestejä
3 595
Ensi kaudesta tuleekin tavanomaista mielenkiintoisempi. Saadaan seurata oppimisprosessia!
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 408
Pelli & Friman molemmat 2v soppari :)
 

IhanJuniori

Junioripelaaja
Viestejä
14 408
Mitäs se joku Kärpät kannattaja puhui siellä jatkoajassa heidän pakistosta? Oliko se 2-3 EHT puolustajaa ja on kovin pakisto ensi kaudella?
 

Tupsukorva35

Tähtipelaaja
Viestejä
14 520
Kyllähän tuo pakisto on todella herkullinen ja hyvin kasattu.

Les Lancaster - Liigan puolustajien pistepörssin tuorein voittaja. Debyyttikaudella liigassa 35 pistettä ja menneellä kaudella 60 peliin 47 pongoa.

Jarkko Parikka - Ei nyt kauheasti esittelyjä täällä kaipaa. Monivuotinen luottoratsu ja lähes oma poika. Alkamassa yhdeksäs kausi maailman kauneimmassa. Viiden viimeisen kauden plus/miinus-lukema +92! Heikoin lukema näinä kausina +15... Toissa kaudella väläytyksiä myös hyökkäyspäässä 10 maalin ja 21 pisteen muodossa. Vakiokasvo EHT:lla viime vuodet.

Niklas Friman - Suomen mestari, olympiavoittaja ja maailmanmestari, joka kiinnitettiin vieläpä kaksivuotisella sopimuksella. Nuo kaikki mestaruudet neljän vuoden sisään. Fiksu ja johtava luottopakki, joka valittiin myös tämän kevään MM-ryhmään.

Arttu Pelli - Kahteen viimeiseen kauteen pakin paikalta 58 pistettä, joista 21 maaleja. Maajoukkue-edustuksia tälläkin miehellä parilta viime kaudelta.

Joni Jurmo - Kokoa on mutta niin on myös luisteluvoimaa. Kolmannen kierroksen varaus ja junnumaajoukkueissa esiintynyt. Vuoden 2022 U20-kisoissa napsi hopeaa Pendon valmennuksessa. Potentiaalia kehittyä tämän parivuotisen aikana A-maajoukkueen porteille.

Otto Latvala - Alakerran isäntä jatkaa. Puolustaa omiaan ja jämäkkä oman pään luuta sekä tärkeä osa alivoimaa ulottuvuudellaan.

Siihen päälle vielä soturi Salmelaa ja läpimurtoa hakevaa Ahoa.
 

Mikko Määttänen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
156
Ennakkoon vuodetut nimilistat ei foorumilta luettuina sytyttäneet, mutta kyllä laadukkaasti toteutettu launch vaan tehoaa kummasti. Kun pelaaja itse tulee omilla kasvoillaan kertomaan liittymisestään Ilvekseen ja Tillu / Pendo parhaassa tapauksessa vielä taustoittaa hankintaa, niin julkistukseen sitoutuu vähän eri tavalla kuin pelkkään nettisivuille ilmestyvään uutiseen. Hyvin hoidettu ja ennen kaikkea tää formaatti kehittyy jokaisella toteutuskerralla.

Pientä mielenrauhaa seuraavia kokoonpanouutisia odotellessa...
 
Ylös