Jarno Koskiranta

Luchs

Luottopelaaja
Viestejä
1 100
Ei jeesus tätä palstaa!


On tietty ero siinä järjestetäänkö jollekin pelaajalle systemaattinen vainoaminen tai yritetäänkö hillitä joitain hurmoksellisia ylistyksiä.
Koskiranta on pelannut tasan yhden pelin peliajalla 14.11 min ja täällä kuorossa huudetaan 'vahvistus' , se on aivan yhtä älytöntä kuin tämä pitkään jatkunut Tuulolan ajojahti.
 

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Totuttelee vielä ja sitten kakkosen keskelle pellaileen.
Noo en nyt vielä dumaa, mutta erittäin vahvasti sama fiilis tuosta tulisi kuin viime kaudella Mörkö laitettiin Kontiolan kenttään. Kyllä Myrrä pää täynnä puuta sitäkin yllättävän kauan jaksoi yrittää. Joillekin pelaajille ihan oikeasti sopii se nelonen.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 430
Ihan varmaan pystyisi ykkösessä operoimaan siinä kuin joku Seppo, Virtanen tai Mäntykivi, ellei napsun pistäisi paremmaksi. Se on hyvä, koska ikinä ei tiedä, mitä loukkaantumisia vielä tulee. Kärkikentissä sitten kun on pakko, lähtökohtaisesti jarruosastolla saadaan parasta irti miehestä.
 

Toutain

Luottopelaaja
Viestejä
6 860
Ei tämä sentteripeli ole mikään palkintokoroke, jossa noustaan ylemmäs paremmuusjärjestyksessä, vaan tarkoitus on löytää toimivin mahdollinen kokonaisuus. Ei ole rangaistus pelata nelosessa tai ei ole väärin, että nelosessa pelaa sentteri, joka ei välttämättä ole joukkueen heikoin. Nykyinen Koskiranta on juuri sopiva mies nelosen keskelle, kuten on joku Juhani Jasu tepsissä. Nelosketjun rooli voi olla monella tapaa tärkeä ja esim. viime kauden mestarilla se oli kevään paras ketju.

Tänään muuten Koskiranta sai peliaikaa 14:11. Vertailun vuoksi Kontiola pelasi 14:35. (Hyökkääjistä vähiten pelasivat Henrik Haapala ja Miro Ruokonen).

Ketjunumerot ovat tosiaan vain numeroita. Peluutus ratkaisee.

En mä väitä, etteikö Pennanen saattaisi kokeilla Koskirantaa välillä jossain muussakin ketjussa, mutta mä näen niin, että optimitilanteessa Ilveksellä olisi toimiva nelosketju, jota johtaisi keskeltä Koskiranta.
 
Viimeksi muokattu:

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Huomenna nähdään mikä on Koskiranna anti toivottavasti kun saapuu vastaan muitakin kun divari pelaajia.
Eilen itseä yllätti että ei liike niin huonoa ollutkaan kun on puhuttu.
 

Tervaskanto

Luottopelaaja
Viestejä
1 213
Eikös tuo tänään pelannut virheettömästi ja tonttinsa hoitaen?

Aloituksissakin tyypillisesti voiton puolelle.

Sitä kai tässä nelosen sentteriltä jatkossakin pääosin odotetaan.

EDIT: Ja ekassa erässä kun koko joukkueella oli vielä tappamisen meininki päällä, nelonen Koskirannan johdolla oli hyvä myös hyökkäyspäähän.
Pelasi ihan hyvin, seurasin vaan että meni laitatilanteisiin hieman varovasti.
 

jurgen

Tähtipelaaja
Viestejä
13 969
Hieno lisä keskushyökkääjärintamalle. Pelasi eilen just niin varmasti kuin odottaa sopikin. Liikekin oli sulavaa, hieno värväys mestaruusjoukkuueeseen!
 

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
Ei liigassa pelaa yhtään divaripelaajia, ne on ihan erikseen.

Ai jaa, mun mielestä liigassa on liikaa joukkueita joten liiga tason pelaajia ei riitä joka joukkueen neloskenttään asti mutta se siittä.

Onko pelaaja joka on pelannut 30 peliä divarissa ja yhden liigassa sun mielestä divaripelaaja vai liiga?
Onko kaikki pelaajat jotka on saanut sekunnin peliaikaa liigassa liigapelaajia?
 
Viimeksi muokattu:

Meklari

Luottopelaaja
Viestejä
6 530
Pari aika huipputonttiakin miehelle tippui, viimeistelyt aika käsittömiä, mutta eipä miksikään Baptisteksi hankittukaan. Kentän peli oli solmussa, mutta ei siitä voi Koskirantaa syyttää. Alkuun mietin, että onko pelinvaade liikaa, mutta loppua kohden taisteli hienosti ja nään kyllä roolin Ilveksessä.
 

Hyrrä

Luottopelaaja
Viestejä
1 430
Koskiranta nousi yksilönä esiin sekä maalipaikoissa että hyvissä alivoimakatkoissa. Kaikki näyttää hänen suhteen tässä vaiheessa hyvälle ja sille kuin pitikin.

Pelannee tänäänkin. Laitureista vaihtuu toinen tai molemmat. Pendo haluaa uutta miestä kuormittaa ja ottaa miehestä mittaa, jotta saa mahdolliset heikkoudet näkyväksi.
 

Cigaro

Luottopelaaja
Viestejä
2 269
Turha haku, ei ole sitä mitä tarvittiin. Palautetaan se liekeissä ollut nelonen. Ja rahat kiinni Tuulolan korvaajaan.
Minun mielestäni turhan lyhyt otanta tehdä noin radikaaleja johtopäätöksiä Koskirannasta. Samalla tasolla hän hiihteli tänään, kuin melkein koko muukin joukkue. Tuulola on korvaamaton. Ei toista samanlaista markkinoilta löydy.
 
Ylös