Ilveksen nykytilanne

Ilveksenmiäs

Tähtipelaaja
Viestejä
14 010
Yksi asia Maalahdessa on vielä,että on aivan käsittämättömän hyvä katkomaan viivassa ylivoimalla vastustajan purkuja.
Tämäkin.. ei tehot yksin, mies on muutenkin yksi joukkueen tukipilareista tällä hetkellä.

Tuohon muiden asenteeseen vielä.
Otetaan esimerkkinä Sport.
Haluttiin Liigaan, pelaamalla ei päästy, kabinetissa nostettiin.
Fanit uhosivat, että nyt.. parissa vuodessa huipulle, kun lopultaan taivas aukesi.
No ei auennut.. kulut kasvoivat ja buumi kuihtui.
Oma juniorituotanto on todella heikolla tasolla.. lähes olematon. Täysin B-tason ostomiehistä koottu joukkio.
Duhva teki joukkiosta Joukkueen.
Mitä hänen jälkeensä...
Voidaan mielestäni hyvällä syyllä kysyä, että miksi jokin seura on esim. Vaasan Sport. Siksikö että kotihalli sijaitsee kyseisellä paikkakunnalla.
Mielestäni pikkuseura tarvitsee identiteetin, jotta saa massat tuekseen. Hyvänä aikana Lukko-pipoja näkee Nokian rajalle asti, mutta entä jumbofinaali Helmikuussa.
Oman kylän pojat on täten ainut pohja, mille rakentaa. Ja lähes ( rumasana ) liukuhihnatuotantona toimiva oma juniorimylly.
Väitän ettei Sportista ole tullut " koko Pohjanmaan omaa joukkuetta ".. tuollaisia haaveita kyllä oli.
 

Crueman

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
641
Olisiko muuten havaittavissa palstaveljien /sisarien kirjoitusten sävyn muuttuneen asteen positiivisemmaksi?
Melko samanlaista oneliner-savea ja samojen asioiden jankkaustahan tämä palsta on edelleen. Mutta minkäs teet kun vaihtoehdot ovat vähissä ja Facebookin ryhmiä ei mielenterveys todennäköisesti kestäisi.
 

Peltipurkki

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
240
Korona-tilanne etenee siihen suuntaan, että juuri tänään ei näytä huonolta strategialta panostaa lainamiehiin koko kauden hankintojen sijaan. Ei sillä että Ilveksen tilanteessa järkevää vaihtoehtoa olisi ollutkaan kun "omat pojat" saatavilla. Jännä nähdä mihin päädytään.
 

ilvesperhe

Luottopelaaja
Viestejä
2 498
Tässä voi koronan takia loppua tai siirtyä pelit, voi olla kohta aivan sama kuinka hyvä/huono joukkue on, jos pelaajat makailevat kotisohvalla. Enemmän kuin Eetun tai Kopon kopit, jännittää pelataanko edes kautta loppuun.
 

toskala

Luottopelaaja
Viestejä
8 717
Itsellä kyllä riittää luottoa siihen että Ilves pystyy huippusijoista taistelemaan. Kopo ja Eetu ovat tähän saakka olleet selvästi kakkosvahdin paikalle ja nyt saavat ihan oikean mahdollisuuden näyttää mihin pystyvät. Kolppanen tietysti on heikommilla kun näytöt yli vuoden ajalta on heikot, mutta vielä sitä voidaan jotain korjata. Eetu taas on pelannut hyvin kuitenkin viime kaudella ja pystyy vielä kehittymään kun koko ura on vielä edessä.. Pistetahti voi vähän heiketä mutta uskon että alkukauden hyvä kiri kantaa vielä top-6 sijoitukseen.

Enemmän tosiaan uskon minäkin että muutaman viikon sisään pannaan liiga tauolle ja pelejä jatketaan sitten keväällä kun tiedetään että epidemiat laantuu aikanaan ja virustaudit viihtyy huonosti lämpimässä. Mutta Suomen mestaruutta ei kyllä jätetä viime kauden tapaan jakamatta, se kyllä ratkotaan tavalla tai toisella. Sinänsä harmi jos se ratkeaisi kolmen paras kolmesta sarjan kautta. EI sillä etteikö mestaruus tai toisella kelpaisi mutta kyllä sitä kuittailua liian helposta tai väärästä mestaruudesta saisi kuulla.
 
Ylös