Risto Jalo - Kaikkien aikojen Ilves

ifor74

Luottopelaaja
Viestejä
3 530
En tiedä miksi tämä oli minulle osoitettu mutta vastaan silti. Joukkuetta ei olla vahvistettu kauden aikana, kuin barkerilla joka onnistuessaan olisi varmasti ollut kova sana yv:llä (ainakin). Mistä sitä kukaan tietää mitä kulisseissa tapahtuu? Katsellaanko pelaajia kokoajan ja mieluummin otetaan sellainen pelaaja josta voisi tullakin jotain, eikä barker 2.0 tai joku hurtubise? En tosiaankaan tiedä onko näin mutta tiedätkö sinä että ei ole?

Ja muutenkin tuntuu, että vasta"rintamalla" on paljonkin nyt hampaankolossa mutta mitään ei sanota suoraan. Kaikki on vähän mutua ja kuulopuhetta.

Sori IkuisestiIlves, ei ollut todellakaan sulle pelkästään.
Eikä ole tarkoitus myöskään jäsen Kuntoa vastaan hyökätä vaan Ilveksen nyky tilannetta kritisoida. Eteenpäin ollaan menty, sitä ei voi kiistää mutta ollaanko tarpeeksi että voidaan ihan rehellisesti sanoa että ollaan pian top6 joukkue? Miksi esim. Tero Lehterä pyyhkii mennen tullen Karrilla lattiaa vaikka meilla monien mielestä piti olla paras valmentaja jonka alaisuuteen kaikki lahjakkaat pelaajat haluaa tulla??

Voidaanko myöntää ja oppia ette jotain ollaa tehty väärin myös nykyisen johdon aikana?
Missä on Tillun näytöt? Missä on Jalon puheet joukkueen rakentamisesta ja Top6 sijoituksesta?
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 232
Ihan mielenkiinnosta kysyn. Jos mielestäni Ilves-Hockey Oy:n toiminnassa on epäkohtia, saanko tuoda niitä esille siinä laajuudessa kuin laki antaa myöden? Eikö Ilveksen kohdalla näin ole toimittu ennenkin?

Terveisin,

Epätietoinen Kyrönperältä
 

Keltavihreä

Luottopelaaja
Viestejä
4 895
Ihan mielenkiinnosta kysyn. Jos mielestäni Ilves-Hockey Oy:n toiminnassa on epäkohtia, saanko tuoda niitä esille siinä laajuudessa kuin laki antaa myöden? Eikö Ilveksen kohdalla näin ole toimittu ennenkin?

Terveisin,

Epätietoinen Kyrönperältä

Toki toki, mutta näin rivifanittajan tai ainakin mun silmään tuo tuo epäkohtien tonkiminen vaikuttaa jo epätoivoselta. Varmasti löytyy epäkohtia kuten nykyrosteri top-6 tavoitteeseen nähden, mutta omaan silmään tuo epäkohtien kaivelu on täällä tällä hetkellä on ikäänkuin semmosta kerrostalomummelin jatkuvaa marmatusta ihan kaikesta: Kävit suihkussa minuutin yli hiljaisuden jälkeen, pesit pyykkiä yöllä, et tervehtinyt naapurin Tuulaa, käyt vessassa yöllä liian usein, parkkeerasit auton talon eteen( ku kannoit juuri ostamaasi huonekalua kämpille), sun kaverit soittaa sun ovikelloa liian kovaa.

Eli näyttää ajojahdilta ja suurennuslasilla etsitään vikoja ja suurennellaan mitättömiä asioita ja tehdään niistä isoja puutteita, mutta miksi? Mikä on motiivi tämmöiseen toimintaan? Tommosia mitättömiä juttuja löytyy aivan varmasti jokaisesta organisaatiosta ja jokaisesta toimarista.

Edellisen johdon perseily oli omaa luokkaansa. Vaikkei edellinen johto ole mikään mittari, eikä siihen tarvi edes verrata, mutta nykyjohdon ei voi todellakaan sanoa vielä perseilleen omasta mielestäni. Potkitaan päähän sitten kun on oikeasti aihetta eikä keksitä väen vängällä aiheita.
 

UglyHouse

Luottopelaaja
Viestejä
4 352
Luulisi, että tällä keskustelufoorumilla saa Ilvekseen liittyviä asioita tuoda esille. Jos aihe ei kiinnosta tai se nostaa liikaa sykettä, niin kannattaa jättää lukematta tai ainakin vastaamatta. HekeK ja muut keskustelijat - antakaa palaa!
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Kuinka kauan voidaan pistää tekemisiä vanhan johdon taakse ja koska voidaan kritisoida nykyistä johtoa? Aina voidaan syyttää yhdeksänkymmenen johtoa että ollaan taka matkalta lähdetty mutta koska voidaan kertoa ettei nykyinen johto ole saanut eroa kirittyä kiinni?

Ilves/Jalo on ilmoittanut että tavoitteessa ollaan ja joukkueen rakennus kestää......
Ilmeisesti myös johto on tietoinen että meillä puuttuu ykkössentteri ja pakki ja sitä on yritetty hommata mutta onko todellakin niin että parhaat miehet on puikoissa jos ei voi paikata puutteita vaikka huutelevat että rahaa kyllä on.

Tekoja, ei lupauksia odottaa ainakin nimimerkki.

Ensinnäkin kysyt, että koska saa alkaa kritisoimaan Ilveksen johtoa. Sehän on alkanut jo kauan sitten. Tutustu vaikka tämän palstan aineistoon. Useammassa ketjussa (ja varsinkin otteluketjuissa) moititaan johtoa. Jaloa mollataan siviilissäkin ihan tarpeeksi. Tampereella ei tarvitse tappion jälkeen pitkälle edetä, kun johto saa kuulla kunniansa.

Toiseksi, pyydän taas erottelemaan minun mielipiteeni ja Jalon lausunnot. Jalo poikkeaa Ilveksessä edeltäjistään siinäkin, että hän ei ole käsittääkseni selitellyt tai mennyt edellisten johtajien selkien taakse. Tässä organisaatiossa on ollut läjäpäin näitä henkilöitä, jotka ovat menneet toistensa selkien taakse. Kuten Vinnie, joka pyysi aikoinaan Mattilan Hanttaa ennen matsia, että tämä menisi kertomaan Vovalle, että se on saanut potkut tai pelkäsi ottaa Raipeen yhteyttä Raipen saatua potkut. Jääskeläinen, joka Elorannalle kertoi potkujen syyksi, että Ilveksen fanit halusivat hänestä eroon, puhumattakaan Honkalehdosta, joka kertoi tulleensa pelastamaan Ilveksen, kun muut ovat sen talouden sotkeneet. Faneja on syytelty ja Syyrian kriisiä.

Kun Ripa tuli ensimmäisen kerran Ipan toimariksi, niin työskentelin hänen kanssaan. Olin työskennellyt myös Toikan kanss pidempään ja minua harmitti se lähtötilanne, johon Ripa joutui. Talo oli täysin sekaisin, Toikka oli rikkonut välit moneen suuntaan ja talous oli täysin kuralla. Mälkiä valmensi jonkin aikaa ilman palkkaa, pelaajien palkkoja laskettiin ja Ripa sai syytöksiä niskaansa. Toivoin tuolloin, että Ripa jossakin tilanteessa puolustautuisi, mutta Ripa ei halunnut syytellä mennyttä. Potkut saadessaan Ripalla oli (näin jälkeenpäin arvioituna) täysin oikea visio siitä, miten Ilveksestä olisi tullut kestomenestyjä. Ripan aikana välit emoseuraan korjattiin ja hänen visionsa oli, että omien junnujen avulla, Lindgrenit, Huhtalat, Palolat, Rajalat etc, myötä Ilves tulee menestymään.

Virheitäkin Ripa tietenkin teki, niin kuin kaikki muutkin Liigan toimarit. Yksi merkittävin oli Atu Selinin nostaminen tuolloin päävalmentajaksi. Kuitenkin rahahanojen kiinnilaittamisesta huolimatta Ilves voitti toistaiseksi viimeisimmän mitalinsa.

2017 Ilves oli vielä paljon huonommassa jamassa. Tästä olen kirjoittanut tarpeeksi, joten ohitetaan se ja todetaan, että Ripa ei tälläkään kertaa ole lähtenyt syyllistelemään edeltäjiään. Toki tällä kertaa takana ovat yrityskaupat ja yleisimmin kauppojen yhteydessä edeltäjät vapautetaan vastuistaan. Mutta ilman sopimuspapereitakin Ripa varmaan toimisi kuten muutenkin eli ei syyttele ketään, vaan yrittää nostaa Ilveksen taas suosta ylös.

Mitä tulee taas minuun, niin minä saan kertoa oman versioni tai jättää kertomatta. Ja palstalaiset voivat jättää lukematta kirjoitukseni. Itseäni harmittaa, että vanha johto päästettiin kuin koira veräjästä, vaikka he lähes tuhosivat, ainakin hetkeksi, Ilveksen edustuskiekkoilun.

Koska Ripa ei selittele, niin minä olen yrittänyt valoittaa palstalla, että mitä vaatii, kun lähdetään rakentamaan täysin raunioista. Velkaa on vieläkin paljon, mutta tämä uusi johto poikkeaa siinäkin mielessä, että se pyrkii maksamaan velat pois. Kuten olet varmaan muutaman kirjoituksista pongannutkin, niin tähän loppuvuoteen ajoittuu kirjoitetun arvion mukaan useamman sadan tonnin lyhennykset. Jossakin arviossa taidettiin mainita jopa puoli miljoonaa. Ajattele, että tappiota tehtiin yli 4 miljoonaa euroa. Viime tilikautenaan Ilves teki historiansa kovimman taloudellisen tuloksen. Tuolla 150 kilon voittotahdilla ottaisi 27 vuotta päästä nollatilanteeseen. Onneksi me (sinä, minä, isommat osakkeenomistajat) keräsimme taskunpohjistamme rahaa siten, että velkaa taitaa olla noin millin verran (saa korjata).

Noina synkkinä vuosina samaan aikaan esimerkillisesti SaiPa on hyvällä toiminnallaan kerännyt kolme milliä voittoa. Jos SaiPa tekisi jatkossa pelkkää nollatulosta, niin Ilvekseltä ottaisi tuo 27 vuotta aikaa saavuttaa kassaan tuo samainen kolme milliä 150 kilon vuosivauhdilla. Tuosta saa jonkinlaisen mittakaavan kuinka kaukana keskikasti on tällä hetkellä. Toki täytyy toivoa, että Jalon johdolla tuota talouden tuloksen tahtia voitaisiin edelleen kiihdyttää. Olen yrittänyt tuoda esille sen, että Ilveksessä on käynyt Jalon lisäksi lukematon määrä toimareita ja hallituksia kokeilemassa vuoroin taitojaan. Kukaan muu ei ole pystynyt tekemään voittoa. Miksi? Jos nyt Jalo kammettaisiin pois tehtävästään, niin löytyisikö takataskusta varmuudella henkilö, joka tuon tekisi?

Haluan vielä kerran käydä pelaajamarkkinoiden problematiikan. Tämän kauden joukkueisiin on kiinnitetty halutut kotimaiset pelaajat (80-90% pelaaja-agentin arvio) loka-marraskuussa 2017. Tuolla hetkellä Ilves oli julkaissut juuri hienon strategiansa (jonka urheiluosuuden silloin "tuomitsin") ja lokakuussa Jalo palkkasi Kari Heikkilän (tätäkin olen kritisoinut). Mutta oleellisinta lukijan olisi ajatella työnhaku omalle kohdalleen. Jos olisit valmiiksi pätevä (ei-oma kasvatti), niin miksi ihmeessä olisit ollut valmis tekemään lokakuussa 2017 Ilveksen kanssa sopimuksen? Liigan huonoimman organisaation kanssa, joka oli kesäkuussa julkaissut historiansa heikoimman tuloksen? Ilves oli tuossa kohtaa Liigan 15. kiinnostavin työpaikka. Ja sen edelle ulkomaan paikat.

No näin pitkän ajan jälkeen tullaan sitten tuohon palstallakin kiihtyvään näkemykseen, että niin on Jalo kuten edeltäjänsäkin, että puheet ja teot eivät kohtaa. Tässä haluaisin lukijan pysähtyvän miettimään, että hetkinen, mitä se Jalo nyt onkaan oikeasti luvannut? Kannattajiahan ei juuri kiinnosta pätkääkään, onko Jalo sopinut välit Verottajan tai Liigan kanssa, vaikka jälkimmäinen on tietenkin melkoinen sidosryhmä. Kannattajaa ei kiinnosta sekään, että Ilves on tehnyt mittavia satsauksia urheilupuolelle. Johdon, kun täytyy rakentaa tulevaisuuttakin. Kannattajia ei kiinnosta sekään, että Ilves on taas mukana Keskusareena-hankkeessa. Tai luulisi kiinnostavan, sillä siellä niitä pelejä joskus pelataan ja edeltävän Ilves-johdon edustaja heitettiin noista keskusteluista ulos. Kannattajia ei kiinnosta juurikaan suhteet emoseuraan tai junioripuolen satsaukset. No, kannattajia puolestaan saattaa jonkin verran kiinnostaa se, että fanikauppaan on panostettu ja ehkä jonkin verran myös se, että myyntiin on satsattu. Kannattajia ei kiinnosta myöskään se, että Ilvekseen on uusittu järjestelmät ja tuloksia seurataan. Tilikauden tuloksesta vain jotkut ovat kiinnostuneita.

Aivan oikein, kannattajia kiinnostaaa joukkueen menestyminen ja kestoaiheena ovat vahvistukset. Strategiassa linjattiin tavoitteeksi sija kuusi. Tosin strategiassa oli paljon muitakin kvalitatiivisia ja kvantitatiivisia arvoja, joilla on riippuvuussuhteet. Mitä Jalo on siis luvannut? Minun näkökulmastani olen julkisuudessa nähnyt tai kuullut hänen toistavan, että Ilveksen tavoite on olla runkosarjassa kuuden sakissa ja antanut vielä lisätavoitteen, että Ilveksen tulisi pysyä tuossa urheilullisessa tavoitteessa läpi koko runkosarjan tai iskuetäisyydellä. Tämä tavoite asetettiin siis strategiassa ja Jalo on sen toistanut pariin kertaan (ehkä useammin). En ole nähnyt hänen missään revittelevän tällä tavoitteella, vaan hän on vain toistanut tavoitteen. Jalo ei lähtenyt rehvastelemaan, kun Ilvestä pidettiin alkukauden sensaationa, eikä hän tappioputkessakaan ole lähtenyt laskemaan tavoitteita.

No sitten voidaan miettiä, miten Jalon puheet ja teot ovat täysin ristissä. Sarjaa on pian pelattu puolet ja Ilves on kuuden pinnan päässä tavoitteestaan. Ja koska kaikki juuri Ilveksen edellä olevat joukkueet ovat pelanneet 1-3 matsia Ilvestä enemmän, niin sanoisin, että vieläkin olemme iskuetäisyydellä. Toki kolmannen kierroksen alkuun osuu vastaan taas Liigan kärki, mutta, kun ne on kohdattu, niin jossakin vaiheessa otteluohjelma suo taas ennakkoon kevyempiä vastustajia. Kannattajien keskuudessahan tämä materiaali lytättiin jo loppukesästä ja Ilveksen piti olla menettänyt kautensa jo syksyn aikana. Mutta onko Jalo oikeastaan vieläkään vedättänyt meitä vanhan johdon tapaan? Itse lukeuduin myös niihin, jotka näkivät tämän materiaalin riittävän sijoille 11-12, mutta puhuin kuin ruuneberi läpi kesän täällä, että myös valmentajat voivat tehdä asioita paljon paremmin.

Pari nopeata omaa näkemystäni. Mikäli hallitus ei ole perääntynyt ja löysännyt strategian tavoiteasetantaa urheilullisessa mielessä, niin Risto Jalo ei saa/voi sanoa julkisuudessa, että Ilves tavoitteleekin sijoja 9-12. Jalo ei lähde toimimaan hallitusta vastaan. Mikäli jo lähtökohtaisesti pelaajien silmissä heikon vetovoiman omaava seura alkaisi huutelemaan, että pudotamme tavoitteen sijoihin TOP-10, niin lisäisikö tuo jotenkin Ilveksen vetovoimaa? Eikö se antaisi toiminnasta sekavan kuvan? Jatkuu...
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
No sitten se joukkueen vahvistaminen. Jalohan lupasi, että joukkuetta vahvistetaan vielä kauden aikana ja kertoi, että nykyään jokainen seura toimii näin. Jalo on toistanut tuon näkemyksen ja kertonut rahaakin olevan. Hyvä signaali sinänsä. Ilveksen mittapuulla haettiin korkean profiilin vahvistusta, jonka taustoista olen kertonut riittävästi. Sinun reagointisi Barkeriin näytti olevan seuraava:

Loistava hankinta vaikka mahdollisesti hetken ottaa ennen kuin täydessä iskussa. Kiitoksia toimistolle.

Kuten arvelitkin, niin tiedossa oli, että pitkän loukkaantumisen jälkeen ottaa aikaa ennen kuin on täydessä iskussa. En ole tästä enempää tentannut, mutta näin myös Helminen näki asian eli Barkerin kaavailtiin ottavan ison roolin kuntoutuessaan. Ei voida ainakaan syyttää, että johto olisi yrittänyt hakea pientä kalaa.

Hallituksen pj Seppä oli syksyllä ilmoittanut, että hankinnan tulee olla kärkihankinta. Täällä on haikailtu myös Tapparan hakuja. Olisiko 37-vuotias Fälth sittenkään ollut se kaivattu ykköskorin pakki?

Oma arvioni on, että tällä hetkellä pelaajat eivät juurikaan liiku. Halutuimmat pelaajat ovat taas tehneet sopimuksen ensi kaudeksi ja joukkueet taistelevat sarjasijoituksistaan pitäen pelaajansa. Jos ja kun kirjoituksiin voi luottaa, niin Ilves on ilmeisesti tehnyt jatkosopimuksiaan siten, että on käytetty tämän kauden budjetista rahaa pelaajien palkankorotuksiin. Siinä missä pitää rakentaa tätä kautta, niin ensi kauden joukkueen rakentamiseen on täytynyt laittaa paljon rahaa ja aikaa kiinni.

Ja kun mietit, että ymmärtääköhän Jalo mitä puuttuu, niin eiköhän. On noin 50 vuotta toiminut jääkiekon parissa. Tuskin ihan läpällä esim Osalaa yritti. Mutta voisin kuvitella, että me kaikki, Ripakin, haaveilemme Liigan kärkiveskarista, ykköspakista, ykkössentteristä ja maalitykistä.
 

Kunto

Luottopelaaja
Viestejä
1 607
Ei tarvitse. Teit sen jo puolestani.

Tämä menee yli hilseen. En nähnyt sinun maininneen mitään yrityksen nimiä, yhteyshenkilöitä etc. Jos olet mainostamasi yhden miehen Ilveksen etu edellä-rintama, niin välitä nyt toimistolle niiden asiakkaiden nimiä, joihin Ilveksen kannattaa olla ASAP yhteydessä.

tj:n sidos yritykseen, jonka asiakas I-H Oy mahdollisesti on

Tämä kiinnostaa kovasti. Mikä on tämä yritys? Mitä toimittaa Ilvekselle? Ja mikä on Jalon asema tuossa yrityksessä? Ja puhummeko Sponsvisionin koko luokan asioista? Kuvittelisin, että olet nämä tarkasti selvittänytkin, kun epäkohtana tuot meille tämän eikä tämä lukeudu sinne bubling under-osastolle.
 
  • Tykkää
Reactions: #13

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 232
Tämä menee yli hilseen. En nähnyt sinun maininneen mitään yrityksen nimiä, yhteyshenkilöitä etc. Jos olet mainostamasi yhden miehen Ilveksen etu edellä-rintama, niin välitä nyt toimistolle niiden asiakkaiden nimiä, joihin Ilveksen kannattaa olla ASAP yhteydessä.

Yli hilseen menee. Ei ole minun tehtäväni antaa yhdenkään ihmisen yhteystietoja eteenpäin. Eikä sillä tässä tapauksessa pitäisi olla edes mitään merkitystä.

Tämä kiinnostaa kovasti. Mikä on tämä yritys? Mitä toimittaa Ilvekselle? Ja mikä on Jalon asema tuossa yrityksessä? Ja puhummeko Sponsvisionin koko luokan asioista? Kuvittelisin, että olet nämä tarkasti selvittänytkin, kun epäkohtana tuot meille tämän eikä tämä lukeudu sinne bubling under-osastolle.

HeKeK sanoi:
tj:n sidos yritykseen, jonka asiakas I-H Oy mahdollisesti on

Tällä kertaa joudun tyytymään tällä foorumilla käytyyn keskusteluun. Siksi sana mahdollisesti. Nämä asiathan (keneltä ostetaan ja kenelle myydään) eivät sopijaosapuolten (I-H Oy ja X) ulkopuolisille edes kuulu, joten varmistaminen suuntaan tai toiseen on mahdotonta.
 
Viimeksi muokattu:

WsQ

Luottopelaaja
Viestejä
1 255
Tällä kertaa joudun tyytymään tällä foorumilla käytyyn keskusteluun. Siksi sana mahdollisesti. Nämä asiathan (keneltä ostetaan ja kenelle myydään) eivät sopijaosapuolten (I-H Oy ja X) ulkopuolisille edes kuulu, joten varmistaminen todeksi on mahdotonta.

Ei kuulu, mutta kovin hyödyllistä levittää näitä huhuja kun haluaa toisen mainetta vahingoittaa. Mitäpä siitä jos siinä sivussa kärsii Ilves.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 232
Ei kuulu, mutta kovin hyödyllistä levittää näitä huhuja kun haluaa toisen mainetta vahingoittaa. Mitäpä siitä jos siinä sivussa kärsii Ilves.

Huhujen levittämisellä on pitkät perinteet. Muistan aikanaan, kun I-H Oy:ssä huhuttiin tehtävän laittomuuksia. Tätä vihjailua kesti vuosia. Tekstejä löytyy edelleen sekä täältä että Jatkoajasta. Kumma kyllä, huhutuista laittomuuksista huolimatta ketään ei ole tähän päivään mennessä tuomittu. Siitä huolimatta yksi jos toinen nimimerkki oli sitä mieltä, että jotain laitonta on tekeillä. Tuskin ihmisten ja I-H Oy:n maine näistä huhuista ainakaan parani.

Vaikka toimitusjohtajaan sidoksissa oleva yritys myisi I-H Oy:lle palvelua, ei kuviossa olisi mitään laitonta. Jos joku jossain nostaa maidot siitä, että tällaista skenaariota keskusteluissa pyöritellään, kannattaa jatkossa valita tekijät niin, ettei historiasta löydy linkkiä samaan yritykseen.

Käsitin, että Ilveksessä on ostopalveluna konsultti, joka siis laskuttaa oman yrityksen kautta. Fonecta kertoo tämän konsultin olevan vastuuhenkilönä yhdessä osakeyhtiössä ja yhdessä kiinteistöosakeyhtiössä. Ilves-Hockey Oy:n toimitusjohtaja näyttää olleen tuon mainitun osakeyhtiön puheenjohtaja. Onko siis ihme, jos asia esille nousee?
 
Viimeksi muokattu:

Robert ja Nollakulma

Luottopelaaja
Viestejä
5 651
Tämän kauden budjetista ensi kauden joukkueeseen?En ymmärrä.Ei kyl se ihan noin Kunto mene.

Kunto nyt varmasti tarkoittaa, ja epäilee näiden nyt tehtyjen jatkosopimusten nostavan myös heidän tämän kauden palkkaansa = Tämän kauden pelaajakustannukset nousevat. Tämähän on hyvin mahdollista, koska nyt jatkot saaneet pelaajat eivä varmasti olleet niitä palkkakuninkaita.

Tässähän on toki Ilveksen kannalta miina etenkin Ruotsalaisen kohdalla, mihin on toivottavasti osattu neuvotteluissa varautua. Ruotsalaisellahan oli jo valmiiksi kauden 19-20 sisältävä, ja varmasti nykyistä edullisempi sopimus taskussa. Nyt eteen tulee mahdollisesti tilanne missä Ruotsalainen lähtee tuon kauden jälkeen muille maille Ilveksen maksaessa tästä ajasta hänelle huomattavasti isompaa korvausta kuin mitä tuo vanha sopimus olisi ollut.

Tätä vasten uskonkin ettei Ruotsalainen lähde mihinkään ainakaan vielä kaudeksi 19-20.
 

Peltinen

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
852
Kiitos. Anna minun olla epätoivoinen epäkohtien tonkia. Kärsä multaan ja menoksi. Röh, röh.

Minä en anna. Niin kauan, kuin touhusi on Ilveksen edun vastaista niin olisi parempi pysyä tältä palstalta (ja muualtakin Ilves-aiheisesta somesta) pois. Kokeile vaikka kuukauden taukoa ensin.
 

näsinneula

Luottopelaaja
Viestejä
1 675
40 vuoden ajan vihreää väriä kannattanut, intohimoisesti, tunteella, leikkimielisesti. Upeita elämyksiä, paljon uusia ystäviä, pettymyksiä.
Ajan saatossa tutustunut pelaajiin, kannattajiin, kuullut parhaat "hevosmiesten" uutiset, huhut.
Onnekkaana saanut hyviä ystäviä myös muiden seurojen kannattajista, pelaajistakin ja erityisesti ison kirkon punaisten kissojen parista. Korviin kantautunut paljon mielenkiintoista ison Ifk:n kulisseista, Iso seura, paljon mielipiteitä, tuskaa, hampaiden kiristystä.

Rivikannattajana kluu on ja vain ainoastaan Joukkue jäällä, elämykset ottelun tiimellyksessä, pienet henkiset jälkipelit, seuraavan pelin odotus, ehkäpä ne uudet hankinnat.

Onneksi vihreät luistelee vielä pääsarjatasolla, saan kokea elämyksiä vielä jatkossakin. Se johtaako laivaa Mr. Jalo (13) vai joku muu, ei ole minulle se juttu. Annan isojen poikien nokitella foorumilla, ehkäpä joidenkin saaden henkisiä orgasmejakin. Luen toki kannanottoaja, mutta kaveripiirini kaulahuiveineen, ei rakasta, lakkaa rakastamasta ipaa eräidän nimimerkkien tuskan takia.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 438
Eihän nyt tehdyt sopparit mitään tämän kauden palkkaa nosta vaan tulevien kausien.Älkää ny ihan höpöjä puhuko sentään.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 922
Eihän nyt tehdyt sopparit mitään tämän kauden palkkaa nosta vaan tulevien kausien.Älkää ny ihan höpöjä puhuko sentään.
Missä puskassa mahdat elää? Jatkosopparin yksi ehdoista on monilla(varsinkin puoli-ilmaiseksi pelaavilla) varmasti tuo, että nykyisen kauden liksa nousee.

Käsittääkseni Tapparassakin näin käynyt.
 

HekeK

Administrator
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 232
Minä en anna. Niin kauan, kuin touhusi on Ilveksen edun vastaista niin olisi parempi pysyä tältä palstalta (ja muualtakin Ilves-aiheisesta somesta) pois. Kokeile vaikka kuukauden taukoa ensin.

Jos faktapohjainen keskustelu on Ilveksen edun vastaista, niin kannattaisiko siinä vaiheessa alkaa miettiä tekemisiä Ilveksen päässä? Kiekkotermein älä anna tuomarille aihetta viheltää.
 
Ylös