• Viime aikoina on hälyttävästi yleistynyt foorumilla ns. multinickit eli useammat tunnukset samoilla ihmisillä, jopa ihan arvosteltuilta nykyisiltä ja entisiltä nimimerkeiltä. Niitä on ylläpidon puolelta poisteltu aika ahkerasti. Yrittäkääpäs nyt ryhdistäytyä, niin ei tarvitse esimerkiksi vaikeuttaa rekisteröitymistä palstalle turhaan.

Youness Rahimi

Viestejä
970
#1


Youness Rahimi Ilvekseen

Ilves ja Youness Rahimi ovat tänään solmineet sopimuksen kauden 2017 osalta. 21 -vuotias Rahimi on pelannut 73 ottelua Veikkausliigassa. Aiempina seuroina ovat olleet FC Honka, HIFK sekä SJK. Hän on edustanut Suomea kaikissa nuorisomaajoukkueissa 16 -vuotiaiden joukkueesta aina 21 -vuotiaisiin asti.

Ilveksen päävalmentaja Jarkko Wiss uskoo Rahimin ottavan seuraavan askeleen Ilveksessä.
— Rahimi on monipuolinen hyökkäyspään pelaaja. Hän omaa terävät ja taitavat jalat, mutta ei ole vielä käyttänyt koko potentiaaliaan Veikkausliigassa.

Rahimi tulee Tampereelle kehittymään ja saamaan vastuuta.
— Hyvillä fiiliksillä siirryn Ilvekseen. Viime vuosi oli vaikea, kun en saanut vastuuta SJK:ssa. Juttelin Jarkko Wissin kanssa ja tiesin hänet jo entuudestaan nuorisomaajoukkueista. Wiss on hyvä valmentaja, varsinkin hyvä kehittämään nuoria pelaajia. Mielestäni tämä on minulle paras paikka tällä hetkellä uraani. Tärkeintä on nyt jatkaa kovaa duunia, saada onnistumisia sekä saada peliminuutteja alle.
Youness Rahimin Transfermarktissa
Youness Rahimin tilastot Elitefootballissa
Ilveksen tiedote
Aamulehden juttu siirrosta
 
Ylös