Veikkausliigan runkosarja 2022

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
824
Eipä pelistä tänään paljon muuta jäänyt kuin vitutus. Ainakin se on päällimmäisenä.

Paikat oli tehdä kyllä ja rankkarikin meiltä vietiin, mutta Oulu pelasi tarpeeksi järkevästi, että ansaitsi kai voittonsa. Jokelainen tottakai "omana koirana" hommailemassa.

Kyllä oli just sen näköistä toi loppu kun vaihdettiin Oteng, Loa Loa, Sarr ja Bushara neljän linjaan kärkeen, että ei ikinä enää..

Ja lopussa Miettunen.. Pelasi noin kymmenen minuuttia ja teki kolme karmeaa virhettä. Aika suoritus sekin.
 

harkkapilli

Luottopelaaja
Viestejä
1 832
Lopputulos harmittaa, mutta vielä enemmän harmittaa tapa, millä siihen päädyttiin. Vihdoinkin 2000 katsojan raja rikki Ratinassa ja sitten joukkueelta tuollainen esitys. Neljän kotivoiton jälkeen on nyt tullut kaksi kotitappiota peräkkäin melko kamalalla pelillä. Vaikka Töölöstä jäi taskuun kolme pistettä, niin ei peli sielläkään erityisen hyvää ollut. Veikkausliigan keskikasti jatkosarjaviivan molemmin puolin on hyvin tasainen ja Ilveksen nykyinen pelillinen trendi ei lupaa kovin hyvää.

Oikein kohtalon ironiaa on, että tänään ratkaisijana toimi Ilveksessä Veikkausliiga-debyyttinsä tehnyt Niklas Jokelainen, joka ei ollut onnistunut tällä kaudella vielä kertaakaan maalinteossa. Nyt hyökkääjä vastasi samalla oululaiskannattajienkin kritiikkiin tekemällä maaleja kerralla kaksi.
 

Jeek

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
304
23.7 pelattavassa Ilves-HJK pelissä Ilvesedustus sivustolla lukee alkavan klo 17 ja ostetussa lippu.fi lipussa klo 14. Kumpi se nyt sit on, kun ei viitti myöhästyä eikä olla 3 tuntia etuajassa.
 

Tuomas

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
844

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 373
"Ilveksen pelaajatilanteessa on pieniä muutoksia. Kuuden maalin mies Kai Meriluoto on kuumeillut viime päivinä, joten hänen matkaamisensa Seinäjoelle on vielä epävarmaa. Varmoja poissaolijoita loukkaantumisten takia ovat Yusif Moussa ja Axel Vidjeskog. Tuore hyökkääjähankinta Adam Larsson on valmiina tekemään debyyttinsä ja tuomaan tehoja joukkueelle."

ENNAKKO: SEINÄJOKISET ISÄNNÖIVÄT TUPSUKORVIA
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 792
Loa Loa ja Larsson avaukseen. Vidjeskog (loukki) ja Meriluoto (penkki) sivuun Kallion normaalista avauksesta. Tänään 3p Tampereelle!
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
Pennaselle pientä tärskyä alkuun ja Loa Loalta oikein hyvä yritys heti alkuun.

e. Ja toinenkin. Voi jessus mitä paikkoja.. Larsonnilla ja Loa Loalla unelmapaikat.
 

Riksu

Tähtipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
14 102
Kyllähän toi Larsson on ihan kelpopeluri. Jokaisesta hänelle laitetusta juoksupallosta on muodostunut jonkinlainen tilanne. Nyt Tucolle.
 
Ylös