Veikkausliigan runkosarja 2022

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Otsikoissa on ymmärrettävästi viime päivinä pyörinyt Suomen cupin neljäs kierros, jossa Ilveksen edustusjoukkue kompastui kakkosjoukkueen vahvaan pelivireeseen.

Sanotaan näin, että se peli on käsitelty. Etenkin ensimmäisen jakson osalta suoritus oli suorastaan häpeällinen. Emme halua palata siihen enää, vaan nyt keskitytään tulevaan.


 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Kyllähän tässä matsissa näkyi karusti se paljon tapetilla ollut asia, että Veikkausliigan suurin ongelma on pelitempo. Monessa paikassa pelataan mieluummin varman päälle alibisyöttö kaverille ja pidetään pallonhallinta omilla, kuin että yritettäisiin hakea murtautumisia.

Ilves kuitenkin ansaitsi tästä voiton aktiivisempana osapuolena. Kerrankin myös vaihdoista oli hyötyä, kun esimerkiksi Sarr toi lisäarvoa peliin Otengiin verrattuna. Meriluotoa ei tänään oikein saatu ruokittua ja Tuco oli myös aika uninen, mutta onneksi tehoja saadaan myös ainakin Pennaselta ja Ollilalta. Ja posin kautta mennen puolustus piti tänään, vaikka edelleen aiheuttaa harmaita hiuksia Leislahden ja puolustajien ajoittainen pimputtelu boksissa.

Leislahdelle tosin iso käsi sen lisäajan puskun nappaamisesta. Se oli tänään kahden pisteen arvoinen torjunta.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
787
Ensimmäinen puoliaika oli kyllä varsin laiskahkoa pelaamista molemmilta. Toiselle jaksolle Ilves tuli paremmalla sykkeellä, Maarianhamina heräsi pelaamaan vasta takaiskun jälkeen. Näkisin, että ansaittu voitto meille. Varsinkin kun IFK:n pakkien kovasti paitsioksi väittämä maali ei ollut edes paitsio. Ainakaan kun itse sitä tuossa bussissa paluumatkalla Ruudusta syöttöhetkelle pysäyttelin.

Pennanen on kyllä aivan korvaamaton ukko tuossa keskikentän dynamona. Mies aina oikeassa paikassa. Jatkaa tuota Jairin ja Vetelin jatkumoa miehenä, jota ilman ei oikein pisteistä taistella. Täytyy silti toivoa Moussan paranemista että saadaan toinenkin ukko siihen joka voi saada aikaiseksi jotain noihin hyökkäyksiin.

Tuco oli tänään vaisu, eikä ole säkenöinyt muutoinkaan tässä varsinaisella kaudella vielä. Mutta toivotaan, että vielä syttyy peleille.

Iloinen asia myös Leislahden nollapeli ja se, että hän sai torjuttua tuollaisen gamesaverin 90. min kohdalla.

Kaiken kaikkiaan todella tärkeä voitto tähän kohtaan. Voitto pelistä, joka pitikin hoitaa.
 

Berenger

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
787
Eiköhän Jornille voi näyttää ovea nyt tämän ensimmäisen puolen vuoden sopimuksen jälkeen. Ei tunnu laihtuvan yhtään ja nyt kuntoon pääseminen pitkittyy entisestään kun on kuukauden saikku.
Harmi sinällään, koska oiva pelimieshän tuolla kaiken lisämassan alla selkeästi on.
 

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 918

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Heikkotasoinen matsi, surkea kenttä. Piste tietenkin parempi kuin ei mitään.

Mitähän isossa kuvassa tietää se, että puolustus on saatu tiivistettyä samalla, kun Manga ja Miettunen istuvat matsista toiseen penkillä?
 
Ylös