Veikkausliigan runkosarja 2021

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 122
Se sanottakoon Köpin kunniaksi, että nyt ainakin pelataan parhailla mahdollisilla eikä kokeilla koko ajan uusia virityksiä.

Kalle Katz on näemmä sitten futispuolen ikosenjoni, joka on aina ihan lähellä pelikuntoa, mutta ei ikinä ilmesty edes penkille.

Odotuksissa kusinen 0-0-hinkkaus, Mosan joulukortti ja Tabi Mangan dominointi Ilves-päädyssä.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
Siinä tappioputkessa mietiskelin että riittääkö pelaajien taso voittavaan peliin, kun staroja myytiin massiivisissa määrissä ulos. Kallion Ilveksessä saadaan nähdä että isoin pelle olikin Wiss.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
1 122
Nyt oli sen oloista Blancoa jota olen odottanut tovin. Maaleja on odotettu enemmän mutta tänään oli tyylikästä noihin minuutteihin nähden. Taisteluilme koko joukkueella erinomainen. Kyllä osansa varmasti on tuolla että Köpi on sementoinut avauskokoonpanoa. Ehkä siellä meni tuo koostumuskikkailu alkukaudesta jo vähän yli.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 122
Taisteluilme on ollut viime peleissä parempaa, mikä lienee seurausta paitsi yleensä valmentajanvaihdosta saatavasta buustista, myös tuosta selvemmästä avauskokoonpanon naulaamisesta. Toki nyt esimerkiksi kolumbialaistrio tuskin on kovin tyytyväinen peliaikaansa, kun eilenkään Luna ja Torres eivät mahtuneet edes rosteriin ja Blancokin vain penkille.

Mutta olihan tuo kokonaisuutena heikkotasoinen ottelu. Etenkin ensimmäinen jakso oli puuduttavaa ropellusta, missä kumpikaan jengi ei meinannut saada kolmea syöttöä omille putkeen. Tokalla jaksolla Ilves haki maalia selvemmin, Siiralla ainakin hyvä tontti kaksi kertaa putkeen. Miettusen karmea syöttö alaspäin meinasi maksaa pisteet, mutta onneksi Kamara ei läpiajostaan vetänyt itse.

Peukut eilisestä Leislahdelle, Mangalle, Otengille ja Ollilalle. Blanco toivottavasti saa maalista piristysruiskeen peliinsä, koska muut hyökkääjät eivät ole minkään tason uhka. Loa Loa yrittää, mutta ei vaan riitä mihinkään. Nimely on aivan samanlainen kokoonpanon täyte kuin Noubissi pois lukien aiemmatkin kesken kauden tulleet ulkkihyökkääjät.

Voitto oli kritiikistä huolimatta elintärkeä ja säilytti sauman ylempään loppusarjaan. Nyt vaan ei ole varaa tyriä, vaan Haka ja Maarianhamina on kaadettava armotta. 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
1 122
Ei toi peli tuosta tällä kaudella enää parane luultavimmin, mutta tuolla taisteluilmeellä saa sentään pisteitä. Eipä se parane toki ensi kaudellakaan, ellei pelinrakenteluun löydy palasia. Uhkakuvia on ilmassa kun Vetelikin lähtee. Ei sitä meinaan sitten enää ole lainkaan.

Loa Loasta täytyy sanoa että asennetta riittää ja pystyy sentään pelaamaan vähintään lähes täysiä minuutteja, muttei hänestä ole ratkomaan maalinteko-ongelmia. Ehkä he Blancon kanssa kykenevät vetämään loppukauden jaetulla peliajalla niin että Blanco sitten tekee ne maalit. Blancossa mielestäni on vielä potentiaalia parantaa Suomessakin. Hakemista on ollut. Myös Nimely näytti ahnaan hyökkääjän merkkejä ja hänellä voi alkaa sujua paremmin. Nämä on ne palaset tähän kauteen. Parista muusta kolumbialaisesta tuskin enää kuullaan täällä.
 

Grinder

Luottopelaaja
Viestejä
1 122
Tuomas Ollilakin ansaitsee osansa. Tuntuu olevan hyvä löytö myös. Hyvä että joku sentään saa sen maalinkin aikaan. Manga tuonut mukanaan ryhtiä hommaan. Hyvä viikko Ilvekselle todellakin.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 122
Veteli oli heikko.
Ollut jo pitkään. Sössii hyökkäykset panttaamalla palloa jalassaan liian kauan. 
Viimeksi muokattu:

weini

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
270
Viimesestä voitto niin varmasti yläloppusarjaan. SJK ja Lahti kun pelaa vastakkain. Hifkillä vielä 2 peliä.
 

Tarinankertoja

Luottopelaaja
Viestejä
2 960
Se on Iso peli sunnuntaina. Voitolla varmasti yläloppusarjaan ja pelaan europaikasta.. jopa pronssista. Toivottavasti yleisö löytäs Ratinaan. Tänään oli harvassa väki, eikä missään tapauksessa ilmotettua määräåä paikalla.. toki iso miinus hehkuviinin puuttumisesta.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
Toivottavasti yleisö löytäs Ratinaan. Tänään oli harvassa väki, eikä missään tapauksessa ilmotettua määräåä paikalla.. toki iso miinus hehkuviinin puuttumisesta.
Totta ihmetytti toi ilmoitettu määrä. Eikö se ole palloliiton sarjojen käytäntö ilmoittaa paikalla olijat? Myös vähän harmitti miten kiimaa ei näkynyt ratinassa vaikka on menossa kauden merkittävimmät pelit + Ilveksen peli on upeaa
 

hc-ipa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
214
Ilves tänään


1 Leislahti Rasmus
2 Ollila Tuomas
3 Loa Loa Patrick
6 Arifi Doni
7 Veteli Joona
8 Jäntti Teemu
16 Miettunen Tatu
17 Nimely Sylvanus
18 Blanco Becerra Jean Carlos
21 Gbe Vigori Jean-Jaures
33 Tabi Manga Luc Landry

Vaihtopelaajat:

10 Luna Gomez Hernan
11 Sarr Momodou
12 Huuhtanen Eetu
15 Almen Mikael
20 Rautiola Miska
22 Özcelik Taha
49 Oteng Eric


FC Honka

13 Murray Timothy
4 Uzochukwu Izunna Arnest
5 Aalto Henri
6 Voutilainen Jerry
10 Kaufmann Lucas
11 Smith Darren
21 Koski Ville
24 Banahene Nasiru
26 Hatakka Dani
31 Arko-Mensah Edmund
32 Farinhas Taffner Luis Henrique

14 Saarikivi Niilo
16 Rasimus Konsta
17 Muati Modesto Rui Manuel
20 Rale Matias
70 Paunio Roope
86 Katajamäki Pauli
88 Koskinen Otso
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
3 122
Ilveksellä Siira, Hongalla Savage ja Levänen pelikiellossa.


 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 430
Nyt on isot panokset kun voitolla varmasti yläsarjaan ja tasa pelillä voi päästä myös jos Lahti häviää omansa tai HIFK häviää viimeiset kaksi ottelua.
 
Ylös