Veikkausliigan runkosarja 2021

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 633
Se sanottakoon Köpin kunniaksi, että nyt ainakin pelataan parhailla mahdollisilla eikä kokeilla koko ajan uusia virityksiä.

Kalle Katz on näemmä sitten futispuolen ikosenjoni, joka on aina ihan lähellä pelikuntoa, mutta ei ikinä ilmesty edes penkille.

Odotuksissa kusinen 0-0-hinkkaus, Mosan joulukortti ja Tabi Mangan dominointi Ilves-päädyssä.
 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
1 079
Siinä tappioputkessa mietiskelin että riittääkö pelaajien taso voittavaan peliin, kun staroja myytiin massiivisissa määrissä ulos. Kallion Ilveksessä saadaan nähdä että isoin pelle olikin Wiss.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
685
Nyt oli sen oloista Blancoa jota olen odottanut tovin. Maaleja on odotettu enemmän mutta tänään oli tyylikästä noihin minuutteihin nähden. Taisteluilme koko joukkueella erinomainen. Kyllä osansa varmasti on tuolla että Köpi on sementoinut avauskokoonpanoa. Ehkä siellä meni tuo koostumuskikkailu alkukaudesta jo vähän yli.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
2 633
Taisteluilme on ollut viime peleissä parempaa, mikä lienee seurausta paitsi yleensä valmentajanvaihdosta saatavasta buustista, myös tuosta selvemmästä avauskokoonpanon naulaamisesta. Toki nyt esimerkiksi kolumbialaistrio tuskin on kovin tyytyväinen peliaikaansa, kun eilenkään Luna ja Torres eivät mahtuneet edes rosteriin ja Blancokin vain penkille.

Mutta olihan tuo kokonaisuutena heikkotasoinen ottelu. Etenkin ensimmäinen jakso oli puuduttavaa ropellusta, missä kumpikaan jengi ei meinannut saada kolmea syöttöä omille putkeen. Tokalla jaksolla Ilves haki maalia selvemmin, Siiralla ainakin hyvä tontti kaksi kertaa putkeen. Miettusen karmea syöttö alaspäin meinasi maksaa pisteet, mutta onneksi Kamara ei läpiajostaan vetänyt itse.

Peukut eilisestä Leislahdelle, Mangalle, Otengille ja Ollilalle. Blanco toivottavasti saa maalista piristysruiskeen peliinsä, koska muut hyökkääjät eivät ole minkään tason uhka. Loa Loa yrittää, mutta ei vaan riitä mihinkään. Nimely on aivan samanlainen kokoonpanon täyte kuin Noubissi pois lukien aiemmatkin kesken kauden tulleet ulkkihyökkääjät.

Voitto oli kritiikistä huolimatta elintärkeä ja säilytti sauman ylempään loppusarjaan. Nyt vaan ei ole varaa tyriä, vaan Haka ja Maarianhamina on kaadettava armotta. 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
685
Ei toi peli tuosta tällä kaudella enää parane luultavimmin, mutta tuolla taisteluilmeellä saa sentään pisteitä. Eipä se parane toki ensi kaudellakaan, ellei pelinrakenteluun löydy palasia. Uhkakuvia on ilmassa kun Vetelikin lähtee. Ei sitä meinaan sitten enää ole lainkaan.

Loa Loasta täytyy sanoa että asennetta riittää ja pystyy sentään pelaamaan vähintään lähes täysiä minuutteja, muttei hänestä ole ratkomaan maalinteko-ongelmia. Ehkä he Blancon kanssa kykenevät vetämään loppukauden jaetulla peliajalla niin että Blanco sitten tekee ne maalit. Blancossa mielestäni on vielä potentiaalia parantaa Suomessakin. Hakemista on ollut. Myös Nimely näytti ahnaan hyökkääjän merkkejä ja hänellä voi alkaa sujua paremmin. Nämä on ne palaset tähän kauteen. Parista muusta kolumbialaisesta tuskin enää kuullaan täällä.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
685
Tuomas Ollilakin ansaitsee osansa. Tuntuu olevan hyvä löytö myös. Hyvä että joku sentään saa sen maalinkin aikaan. Manga tuonut mukanaan ryhtiä hommaan. Hyvä viikko Ilvekselle todellakin.
 
Ylös