Veikkausliigan otteluketju 2020

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 523
Ilves tänään:

3 Tomas Diogo
4 Aspegren Felipe
5 Tavares Silva Jair
10 Ala-Myllymäki Lauri
13 Mensah Baba
15 Almen Mikael
20 Tamminen Eero
21 Laine Janne-Pekka
23 Skyttä Naatan
26 Fofana Tiemoko
32 Riikonen Matias

8 Järvinen Iiro
12 Huuhtanen Eetu
14 Siira Tuure
18 Raittinen Eemeli
19 Mömmö Eetu
25 Tendeng Emile Paul
28 Mäntynen Tuure


Eli myös Saksela tänään sivussa. Sellainen erikoinen yhteensattuma, että ottelussa kakkosmolareina toimivat Huuhtasen veljekset Eetu (Ilves) ja Otto (HIFK).
 

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
263
Ei voi mitään. Kyllä nyt on vaan rosteri liian ohut. TEHKÄÄ NYT JUMALAUTA JOTAIN SIELLÄ TOIMISTOLLA!!! Tasuri tulossa taas yllättäen rupusakkia vastaan.
 

Hepulina16

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
339
Jos jotain positiivista tämän päivän pelistä hakee, niin alakerran vasen laita toimi tänään hyvin, joka on vuotanut todella pahasti kauden aikaisemmissa peleissä. Ihmettelen, mitä on taas Sakselalle tapahtunut. Ei mahdu kokoonpanoon?!
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
256
Saksela on ollut kovalla kuormalla, ja näytti jo muutama peli sitten olevan polvet jäissä matsin päätyttyä. Onhan tuo ongelma tiedossa. Ottelutahti on aika hurja vasta kuntoutuneelle. Saksela on ollut ilveksen parhaita, vaikkei taida vielä saada täyttä kapasiteettia irti. Joutuu himmaamaan. Nyt myös Fofana tuli pois takareittään / alapakaraansa pidellen.

Matsista tuli 2-2. En viitsi usein mennä tämän taakse, mutta osansa tuossa on myös päätuomarilla. Oli toki tasaisen huono, mutta hetken aikaa oli ottelun näkyvin hahmo. Kavénin ottama keltainen ja yleisön herääminen vähän tasasi taas puntteja. Hetken aikaa kaikki 50/50 tilanteet meni IFK:lle. Mömmön filmauskortti oli myös aiheeton, sillä kontakti oli. En olisi toki itsekään siitä pilkkua antanut, mutten korttiakaan. Lopussa oli sauma epäsuoran vapaapotkun muodossa, muttei saatu sisään.
 

Kyy001

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
709
Oli kyllä taas sellaista pakkopullaa eilinen ettei mitään rajaa. Tuollaiset pelit pitäisi kotona viedä kymmenen kertaa kymmenestä. Omissa soinut sarjan eniten ja kärki yrittää yksin taistella tuulimyllyjä vastaan. Ei hyvältä näytä ja alkaa haiskahtamaan välivuodelta.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 523
Saksela ja Veteli eivät tätä tahtia ehdi Ilves-urallaan montaa matsia pelata, Ilu edelleen poissa ja Fofanan lisäksi myös Aspegren kadonnut seuraavana jonnekin.

Voittaa pitäisi, mutta helppoa iltaa ei ole tänäänkään luvassa. Sormet ristissä, että Raittinen saisi kärjessä enemmän aikaan. Skytälle alkaa kasautua turhan paljon vastuuta joukkueen hyökkäyspelaamisesta.
 

Kyy001

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
709
Ei helvetti soikoon, 0-0 tauolle kotona Ropsia vastaan. Sentään paikkoja oli mutta ei hyvältä näytä. Miksi Lämmi on penkillä?
 

Kyy001

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
709
Huilivuoro ja eipä muutenkaan ole häikäissyt.
No penkiltä ei häikäisekkään. Ja kuinka huilivuoroja jaetaan, eihän tuossa nyt niin kova pelitahti ole etteikö nuori kaveri jaksaisi pelata. Wiss itse sanoo haastattelussa että avauksen miehiä on sairastuvalla mitä, seitsemän? Silti on varaa yhtä sellaista penkittää ja vielä sellaista kaveria jolta olisi lupa odottaa tulosta. Ei mene jakeluun ei.
 

Grinder

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
256
Ei kovin kummoinen ensimmäinen puoliaika. Järvinen pääsi pari kertaa hyvin paikoille. Villi veikkaus että Iiro osuu tokalla jaksolla. Kärkipeli on liian kilttiä. Enemmän boolsseja kehiin.
 

heppuli

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
263
Tänään raavittiin tärkeät pisteet. Ja kyllä kokonaisuuteen nähden mikä tahansa muu lopputulos olisi ollut täysin kohtuuton. Tekemisen meininki tästä mukaan ja toimistolta pari täsmähankintaa peliin. Tiedostan, että tilanne on enemmän kuin haastava ja tällaisessa epävarmuudessa ei voida ottaa ylisuuria riskejä. Mutta mitä, jos ja kun, tuosta rosterista lähtee vielä pari kaveria tavoittelemaan unelmaansa, onko meillä kilpailukykyinen sakki? Eikai meidän pitäisi olla tsadin puulaakijoukkuetta heikompia sentään ;)
 
Viimeksi muokattu:

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 523
Laukaukset 24-1 että olisihan tuosta pistekin Rovaniemelle ollut anteeksiantamatonta. Toivottavasti voitto vapauttaa pelaamista.

Tendeng on kyllä nykymenollaan surullinen näky kentällä. Toivottavasti se hyökkääjähankinta nyt kuitenkin jostain saataisiin raavittua, vaikka ajat eivät salli juuri mitään riskinottoa.
 
Ylös