Veikkausliigan otteluketju 2019

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 164
Hyvän alun jälkeen turhauttavaa paskaa, mutta onneksi Lämmi pelasti pahimmalta. Jotain täytyisi nyt etenkin tuohon puolustuspelaamiseen keksiä. Baba ja Tatu koomailevat pelistä toiseen, Addy liikkuu kuin höyryveturi ja miesvartiointi sakkaa yhdellä sun toisellakin vähän väliä.

Samalla pakko sanoa, että Naatilta komea matsi ja edessä hieno tulevaisuus.
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
1 164
Täyttä paskaa 90 minuuttia. Tässä uhkaa käydä niin, että jäädään kokonaan mitaleilta. Ei minkäänlaista hyökkäyspeliä ja omassa päässä täyskooma.

Addyn ja Hamannin voi laittaa jatkamaan matkaansa kauden jälkeen. Addylla ei vaan riitä jalka vaikka näkee, että joskus on ehkä pelimies ollutkin, ja Hamann on samanlainen turisti kuin aiemmatkin tänne roudatut hätäapuvierastyöläiset.
 

LalaTa

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
621
Ei ole dataa tämän tueksi, mutta jotenkin tuntuu että Suomen Cupin voiton jälkeen tapahtui jonkinlainen ulospuhallus ja peli alkoi mennä koko ajan huonompaan suuntaan. Eli ihan kuin oltaisiin Cupin voitolla jo otettu se "mestaruus" eikä motivaatio enää riitä hoitamaan sitä oikeaa mestaruutta tai edes taistella siitä. Toivottavasti olen väärässä, mutta tältä tämä omaan silmään näyttää.
 
Ylös