Veikkausliiga

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 934
Jee kohta saadaan jotain fani kortteja Veikkausliigaan jippii! Korkeintaan muutama soihtu palaa Veikkausliiga kauden aikana niin pitääpi sitten semmonenki kitkeä pois.
 

Lippu liehuu näin

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
987
On kyllä harvinaisen heikko sarjajärki kun HJK ja SJKoo eivät ole voittaneet viimeisen kahden pelin aikana. Kups sitten taas vetää Lahdessa maalikarkeloita
 

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 351

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 934
Ollut kyllä erittäin tasainen sarja tällä kaudella. Mestaruustaistelussa noin neljä seuraa(paljon on kiinni siitä pystyykö SJK voittamaan rästinsä) ja putoamistaistelussa noin viisi.
Positiivista myös nähdä että selvää heittopussia ei ole näkyvissä, kun sarjan viimeinen MIFK on saanut jo nyt enemmän pisteitä kuin viimeisen kolmen kauden vikat varsinaisessa runkosarjassa.
Uskon että tämä uusi ja rahakkaampi tv-soppari on tuonut paljon enemmän varmuutta joukkueiden rakentamiseen häntäpään seuroille. Ehkä jopa sarjan laajentaminen 14 joukkueeseen voisi tulla aiheelliseksi, jos samanlainen kehitys jatkuu.
 

Rantsukoff

Luottopelaaja
Viestejä
2 780
Kyllä näyttää että muut puppeloi vielä enemmän kuin todella heikko HJK. Mestaruus menee taas suht helposti heille tätä menoa.
 

Never stop the madness

Luottopelaaja
Viestejä
1 934
Vepsun voittoputki nyt viiden pelin mittainen. Saa nähdä pystyykö köpi ja kumppanit katkaiseen sen.
jos meno Vepsulla jatkuu samana niin he kyllä taistelevat tosta viimeisestä ylä-sarja paikasta. Peli kyllä puuroutuu jos saavat ensimmäisen maalin, kun heillä on noin aktiivinen pelitapa mitä Ilves ei pysty ohittamaan maalinteko pelissä.
Sivuhuomiona hyvä että MIFK voitti pelinsä lahtea vastaan, kun Lahti vähemmän pelimäärän takia he olisivat olleet todennäköisempiä ohittaa Ilveksen
 
Ylös