Vaasan Sport

Rouhija

Luottopelaaja
Viestejä
6 619
Ei Vaasassa mikään muutu, ellei tuuleteta johtoporrasta kunnolla. Etenkin Jämsä teki itsestään naurunalaisen väittämällä lehdistölle, että DeSousan myyminen oli sen takia, että pelaaja ei ollut hinnan arvoinen ja mikään tyhjennysmyynti tämä ei ollut. Kyllä tuossa vaiheessa kannattaisi itse jo poistua takavasemmalle.
 

KarstaLokki

Luottopelaaja
Viestejä
1 294
Sport on hankkinut 35-vuotiaan Puolan maajoukkuepakin, joka on aiemmin pelannut kotimaansa ulkopuolella ainoastaan yli 10 kautta sitten Tsekin ja Slovakian liigoissa.

Sentään 2kk koeaika niin kai edes tajuavat heivata kaverin helvettiin ennen kauden alkua. Vaikea nähdä tässä tapauksessa kovin suurta onnistumisen mahdollisuutta vaikkei tuota mihinkään ykköspakkipariin tietenkään ole hankittukaan.
 

Tero

Farmipelaaja
Ylläpidon jäsen
Viestejä
5 557
Sportilla on tänään kauden kuudes vierasottelu. Joukkue ei ole pelannut tällä kaudella vielä yhtään kotiottelua, ensimmäinen näyttäisi olevan 13.11. Kärppiä vastaan. Nyt vaikuttaa siltä, että vaasalaisten ensimmäinen kotiottelu siirtyy edelleen ainakin joulukuuhun, aluehallintovirasto on päättänyt jatkaa rajoituksia Vaasan sairaanhoitopiirissä aina marraskuun loppuun asti.
Kulujen juostessa jatkuvasti, itselle tuli mieleen kysymys: kauanko Sportin talous kestää ilman kotiotteluista saatavia tuloja?

 

Seisomisurheilu

Luottopelaaja
Viestejä
2 440
Pakko sanoa että toi Vaasa areeena näyttää aivan erillaiselta. Alkaa muistuttaa tollasta sveitsiläistä jäähallia.
 

Anttis

Luottopelaaja
Viestejä
2 628
Mielestäni hyvää duunia Sportilta. Ensin hankitaan pari todella hyvää vahvistusta ja saadaan median huomio(hyvässä) ja fanit tyytyväisiksi. Sitten julkaistaan valmentajan jatkosopimus ja Sport ottaa taas askeleen kohti korkeampia sijoituksia.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 044
Eemil Erholtz ja Niklas Nevalainen saaneet potkut Sportista.


Nevalainenhan on ollut jo vuosikaudet Sport-fanien sylkykuppina, kun ei vissiin osaa puolustaa oikein yhtään, vaikka on puolustaja. Sen sijaan tämä Erholtz on aikaisempina kausina nähty hyvinkin potentiaalisena kaverina ja viime kaudella oli mukana junnujen MM-ryhmässäkin. Liigatasolla läpimurto ei ainakaan Sportissa onnistunut.

Erholtzilla oli vielä ensi kausi sopimusta jäljellä, eli kalliiksi käy Sportille, jos eivät uutta pelipaikkaa löydä. Luulisi kyllä, että Erholtziin joku liigaseura tarttuu. JYP esimerkiksi on pakotettu etsimään näitä mahdollisia läpimurtopelaajia nykyään. Nevalainen taas saanee etsiä pelipaikkaa Suomen ulkopuolelta, jos ei Mestis maistu.
 

pelikirja

Luottopelaaja
Viestejä
4 290
Erholtz kyllä pääsee hyvällä liikkeellä tekopaikkoihin mutta tehottomuus ollu ongelma.Mikähän näiden laittamises takana?Luulis et uus pelipaikka jo tiedos.
 
Ylös