Tuomas Salmela

Kerouac

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
112
Salmela voitti tänään pelinsä tasaviisikoin 5-0.

Niin, tai oikeastaan tasaviisikoin 3-0 ja alivoimalla 2-0 ;) Mutta vahva peli Salmelalta tänään, kuten myös pakkipariltaan Floodilta. Salmela kellottikin 22.29, kova lukema, kun ottaa huomioon että toissapäivänä KooKoota vastaan peliaikaa tuli yli 25 minsaa.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Surkea pelaaja.Hirveällä vaivalla saadaan peli maalin päähän,niin tämä älykääpiö rupeaa sitten leikkimään heti perään paineettomassa tilanteessa bobiorria ja maali on pois blokattu.

3.erän alussa vie sitten viimeisetkin toivon rippeet antamalla Petrellin päivystää maalilla ties kuinka pitkän ajan.
 

justasking

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
226
Tänää taas Salmelalla melkose pahoja nukahduksia ja siltiki saa Kiveltä pelistä toisee kovaa luottoo ja isoja minutteja???
 

Jallu

Guest
Tuomas Salmela on yksi kauden parhaista hankinnoista. Erityisesti jaloissa on voimaa, jolla rohkeasti nostaa peliä. Virheitäkin on tullut, mutta on osoittanut olevansa liigatasoa jo debyyttikaudellaan.

Hyvä kamppailija ja laadukas syöttäjä.
 

Ikurin Vire

Heikot sortuu, vahvat porskuttaa.
Viestejä
23 031

Carabasin Markiisi

Luottopelaaja
Viestejä
5 242
Alkukaudesta kun peli oli sekaisin ja jokainen pakkikin leikki jotain sooloartistia oli Salmela muutamassa pelissä kokonaisuutena Ilveksen paras pakki. Tilastotkin ovat ihan hyvät.

"Kolmospariin", seiskapakiksi tai rotaatiomieheksi käyttökelpoinen kaveri, joka tietää pelaavansa joka ilta pelipaikastaan. Kun ei yritä kiekollisena liikoja, pystyy pelaamaan Liigaa. Suhtaudun mahdolliseen jatkosopimukseen varovaisen positiivisesti.
 

Pok

Tähtipelaaja
Viestejä
10 040
Lähtökohtaisesti 8. pakkina ajaa asiansa.Loukkaantumisia aina tulee niin pääsee kolmosparissa ja seiskapakkina tuuraamaan.

Eihän mies ole kuin hädintuskin liigatasoa,mutta ei tuonne rotaatiopakiksi ole mahdollista ykkösparin tasoisia jätkiä hankkia.
 

Torski

Tähtipelaaja
Viestejä
10 713
Köyhän miehen Mikko Niemelä. Seiskapakkina ja avlla hyvä. Joukkueen parhaimpia pääsemään paineen alta pois.
 

vilho

Vakiokokoonpanossa
Viestejä
308
On kehittynyt paljon siitä, kun saapui Ilvekseen. Ajaa asiansa kolmosparissa oikein hyvin ja myös tällaisista pelaajista täytyy pitää kiinni. Turha kasvattaa pelaajia ja ”hukata” niitä eteenpäin parin vuoden jälkeen, kun palkkataso ei kuitenkaan ole joukkueen kärkipäätä. Salmelalla on kuitenkin vasta toinen kausi pääsarjatasolla menossa ja siinä missä viime kausi oli lähinnä selviytymistä vaihdosta toiseen, tällä kaudella on nähty jo peliä edistäviä asioita hyvän puolustuspelaamisen lisäksi.
 
Ylös